patavatsız kuzen..

eşimin asker arkadaşına gidicez hafta sonu evde yokuz de..ayyy kızda siz gidin anahtarı bana bırakın der mi

malesef bi an boşluğumu geldi evdeyiz dedim. ama arayıp acaba şehir dılında kuzennin düğünü var oraya gitcez aklımdan çıkmış desem yer mi acaba yada ayıp olur mu

malesef bi an boşluğumu geldi evdeyiz dedim. ama arayıp acaba şehir dılında kuzennin düğünü var oraya gitcez aklımdan çıkmış desem yer mi acaba yada ayıp olur mu

yok ndn ayıp olsun söleyebilirsin hadi bu hafta atlattın dewamlı nasıl mazeret üreteceksin kesin çözüm bulman lazım

yok ndn ayıp olsun söleyebilirsin hadi bu hafta atlattın dewamlı nasıl mazeret üreteceksin kesin çözüm bulman lazım

bu haftayaı anlatsam çok rahatlıcam uyuyamadım ya dün gece. bugün halamla konuştum telefonda ona anlattım bi yalan bul gelmesinler dedi. bu insanlar herkese çamur atan insanlar yarın öbür gün kocana da çamur atar yuvan dağılır dedi. bunlar ana-kız böyle nam salmış insalr çünkü. halam her aradığında bahane uydur dedi enin sonunda anlar istenmediğini daha gelmez dedi. sencede mantıklı mı

eşinize kuzeninizin erkek arkadaşıyla birlikte olduğunu mu söylemiştinizki?kusura bakmayın da ben çok kızıyorum böyle şeylere,benim kuzenimin ayıbını ben örterim,kocam da olsa karşımdaki saklarım,eşimi de böyle konuşturmam.

hayır tabiki söylemedim. eşim bişey demiyor zaten gelmesine. ama farkında buraya geldiğinde dışarı rahat rahat çıkıyor vs. o bişey demiyor ama ben istemiyorum buraya geldğinde eşimin yanında beni küçümsüyor hep. bi konu anlatacaksa bana dönük değil hep eşime dönüp anlatıyor beni hesaba almıyor. her neyse sorun bu değil. sorun bu kuzenimin evimi ve beni kullanması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…