Merhaba kızlar dayımın kızı benden 10 yaş büyük kendisini öz ablam gibi seviyorum oda beni çok sevdiğini söylüyo ama ben sevmedigini düşünmeye başladım çünkü sürekli bana sebepsiz yere insanların içinde laf sokuşturup duruyo sonra şaka yaptığını söyleyip gülüyo ama bir değil iki değil sürekli yapıyo ve ben onu kirmamak için cevap vermiyorum bu durum iyice canımı sıkmaya başladı.. Laf sokmalarıda hep güzellikle alakalı yani güzellikle kafayı bozmuş..
Kendisi sarışın ben beyaz tenliyim kaşım gözüm siyah ama saçlarım sarıya boyalıydı sonra eşimin isteği üzerine siyaha boyattim herkes daha cok yakıştırdı. Eşimin yanında dedi ki tipe bak kara böcük olmuş sarışınlık daha güzel kendini rezil etmişsin sonra gülme krizine girdi alay eder gibi.. Ben bisey demedim eşim sağolsun hemen cevabını verdi benim güzel hatunum sana her şey yakışıyo diye .. O gittikten sonra eşim dedi ki bu kadın kendini ne sanıyo hiç aynaya bakmıyo mu yani düşünün gerçekten normal denilecek güzellikte bi kadın bile değil keşke size resmini gösterme şansım olsaydı..
Neyse az önce bana whatsaptan sarışın bebek resmi atmış çok tatlıydı bende oyy yerim seni maşallah falan yazdım aradı beni dedi ki çocuk doğurda sevelim artık gerçi senin çocuğun bu kadar tatlı olmaz ama.. bende niye olmasın dedim kime çekecekte sarışın olacak siz esmersiniz dedi yine gülme krizine girdi yanında da birileri vardı bozmak istemedim.. Gülüp geçtim kapattık telefonu..
Niye böyle yapıyo bilmiyorum ben saçımı sarıya boyattığimdada yakıştırıyolar siyaha boyatıncada. Bi o beğenmiyo beğenmeyebilir tabi ki ama dalga geçip gülme krizlerine girmesine anlam veremiyorum ondan başka kimse gülmüyo espirilerine.. Bi keresinde yine laf soktu benim yüzüm düştü senacım ben açık sözlüyüm arkandan atsam daha mı iyi dedi bende açıksozlu falan değilsin patavatsızsın bu ikisini karıştırma dedim yine gülüp konuyu değiştirdi sinir oluyorum .. Sizce bundan sonra nasıl cevap vermeliyim ona..