Patavatsiz kuzenler

Konunun devamini bekledim. Sadece kisa demis. Genelde erkegin kadindan daha uzun olmasi beklenir, dogru veya yanlis. Ayni boydaysa kadinla, ya kadin cok uzundur yada erkek gercekten kisadir. Bu bir hakaret degil. Cok abartmissiniz.

Patavatsizlik değil sen fazla alingansin

Konunun devamini bekledim. Sadece kisa demis. Genelde erkegin kadindan daha uzun olmasi beklenir, dogru veya yanlis. Ayni boydaysa kadinla, ya kadin cok uzundur yada erkek gercekten kisadir. Bu bir hakaret degil. Cok abartmissiniz.

Iyi ama kendi kocasi benim hoslandigim cocukla ayni boyda veya daha kisa bile. O bana fotoyugonderdiginde keske bende bu cocuk ortalama bir erkege gore kisa deseydim, madem patavatsizlik degil bundan sonra derim, kocan ortalama bir erkege gore kisa diye

İyi de kuzenin senden kısa olduğu için kocası çok kısa durmayabilir yanında :)
Ayrıca kısaysa kısa bunu başkası dile getirince neden alınganlık yapiyorsun ki ,sonuçta olmayan bir şeyi söylemiyor kuzen

E tamam iste aslinda seninki daha kisa ama sen benden kisa oldugun icin fark etmiyorsun herhald ortalama bir erkege gore kisa oldugunu diyecegim, ben de bir gercekten bahsetmis olacagim. Bakalim o alinganlik yapacak mi

Sevgilinizi kuzenlerinize niye gosteriyorsunuz?

İyide o kuzeninize gore kisa degil. Size gore kisa bir erkek. Uzun da dese kisa da dese goz goruyor yani kisaysa kisadir. Buna bu kadar takilmayin. Biraz siz bunu kompleks yapmissiniz ve biri soyleyince de acik vermissiniz gibi olmus.

İyide o kuzeninize gore kisa degil. Size gore kisa bir erkek. Uzun da dese kisa da dese goz goruyor yani kisaysa kisadir. Buna bu kadar takilmayin. Biraz siz bunu kompleks yapmissiniz ve biri soyleyince de acik vermissiniz gibi olmus.

Yoo kompleks yapmadim, bence kisa kilolu zayif vs birer gozlem ve gercegi dile getirme degil patavatsizliktir. Kuzenim ondan kisa bile olsa aaa bu cocuk baya kisa ama zaten sen de kisasin sorun olmaz herhalde desem bence bu gozlem degil, patavatsizca bir cumle olur. Herkesin gorusu farkli tabiki

Herkesin hoşlandığı bir tip vardır. Esmer uzun boylu sakallı erkekleri beğenirim sarışınlardan hiç haz etmem...

Ama yeğenim kuzenim birisi sarışın biri ile birlikte olduğunda "ayy sapsarı ne biçim hiç yakışıklı değil" demedim. Demem de...

Aynı şekilde kel göbekli sevmem ama etrafımdan biri bu tarifte biri ile birlikteyse "bu kel ve göbekli adamı mı beğendin" diye sormam mesela...

Aynı özveriyi onlardan da beklerim esmer sakallı erkek beğenmeyebilirler ama benim eşim için olumsuz yorum yapamazlar çünkü ben beğeniyorsam bitmiştir...

Aynı şekilde onların beğenisine de sunmam sizce nasıl yakışıklı mı? Demem.

Sen niye gerek duyuyorsun böyle gereksiz sorulara, hemde ne cevap vereceklerini bildiğin halde?

Sormadim, bahsettim. Fotograf istedi sonrasinda boyle bir yorum yapti

Valla kim olursa olsun karsimdaki patavatsizsa sakayla karisik agzinin payini verirdim..

Senin de dedigin gibi..bu kisa..dediginde sakayla karisik..yok kiz kisa degil x abiyle ayni boyda...diye yapistiracaktin hemen..

Herkesin fikrini de alma bence .insanlar patavatsiz

Onlar nasıl sakınmıyorsa siz de sakınmayın sözünüzü, yapıştırın ve bir de kahkaha attınız mı tamamdır

ben olsam söylerdim, senin kocanla aynı boyda canım, kusur bulmaya çalışma istersen diye, şaka yollu bozardım

Hahahah cok tatlisin bence soyle
Ee sen de kisasin,ben birsey diyor muyum deseydin keske
Hayir yani senin begendigin cocuk uzun olsa napacakti? Ustu kendine mi lazimmis onu anlamadim ben

Hahahah cok tatlisin bence soyle
Ee sen de kisasin,ben birsey diyor muyum deseydin keske
Hayir yani senin begendigin cocuk uzun olsa napacakti? Ustu kendine mi lazimmis onu anlamadim ben

:) Bu da iyiymis, ustu sana mi lazimdi diyeyim

Siz eleştiriye açık değilseniz neden sevgilinizin fotoğrafını gösterdiniz hadi gösterdiniz neden bu kadar takıntılısınız insanları dış görünüşü ile yargılamak tabiki hatalı bir davranış siz sevgilinizin huyuna davranışına bakın boşverin bi kulağınızdan girsin diğerinden çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…