Sen sevgilinden memnun musun . Memnunsan seviyorsan kuzenin laflarını dikkate almazdın. Kuzenin vakit geçirmeyecek senin evleneceğin eşin ile o yüzden boşver. Sevgilini sorarlarsa göster sormazlarsa resmini gösterme.Kizlar ben insanlarin tercihlerini begenmesem bile soylemem, kendisi begenmis banane yasayacak olan o. Ama benim iki kuzenim var birbirinden patavatsiz. Bir tanesine hoslandigim cocugu gosterdim e bu kisa dedi bana, evet cocukla ayni boydayim ve cok yakisikli degil ama neticede ben begeniyorum sanane. Ustelik benim begendigim cocukla kendi kocasi ayni boyda, kuzenim benden kisa oldugu icin ayila bayila evlendi, ben birsey dedim mi? Simdi desem mi yok senin kocanla ayni boyda ama ben senden uzun oldugum icin daha kisa geldi gozune belki diye? Ay diger kuzenime gostermeli miyim bilmiyorum, o da baska bir patavatsiz, o da evli. Ben bunlarin kocalari tuhaf davranislar sergilese bile X abi Y abi diye surekli pohpohluyorum. Ben de pat pat soylesem mi bunlar gibi? Daha iliskiye baslamadan beni gerdiler
E hata sizin valla, bir dahakine yapıştırın geçsin. Ben ince düşünceyi herkese göstermemekten yanayım, beynini hatıra diye taşıyıp konuşurken pat diye ağzından her şeyi bırakanlara neyin hassasiyeti?
Sen sevgilinden memnun musun . Memnunsan seviyorsan kuzenin laflarını dikkate almazdın. Kuzenin vakit geçirmeyecek senin evleneceğin eşin ile o yüzden boşver. Sevgilini sorarlarsa göster sormazlarsa resmini gösterme.
birvterslik yok sen alingansin madem dusunceleri onemli degil sorma sendeKizlar ben insanlarin tercihlerini begenmesem bile soylemem, kendisi begenmis banane yasayacak olan o. Ama benim iki kuzenim var birbirinden patavatsiz. Bir tanesine hoslandigim cocugu gosterdim e bu kisa dedi bana, evet cocukla ayni boydayim ve cok yakisikli degil ama neticede ben begeniyorum sanane. Ustelik benim begendigim cocukla kendi kocasi ayni boyda, kuzenim benden kisa oldugu icin ayila bayila evlendi, ben birsey dedim mi? Simdi desem mi yok senin kocanla ayni boyda ama ben senden uzun oldugum icin daha kisa geldi gozune belki diye? Ay diger kuzenime gostermeli miyim bilmiyorum, o da baska bir patavatsiz, o da evli. Ben bunlarin kocalari tuhaf davranislar sergilese bile X abi Y abi diye surekli pohpohluyorum. Ben de pat pat soylesem mi bunlar gibi? Daha iliskiye baslamadan beni gerdiler
Leyla'ya sormuşlar uğruna öldüğün Mecnun bu mu diye Leyla demiş kanka senin beğendiğin tipleri de gördük
İşte konu özeti bu
Benim kuzen de böyleydi ama ben küçüğüm baya ondan bu yüzden senin patlıcan burunlu kocanı da gördük diyemedim ama sen benim yerime de deyiver:) bu iyiymis, bir sonraki elestride senin begendigini de gorduk diyeyim
birvterslik yok sen alingansin madem dusunceleri onemli degil sorma sende
Benim kuzen de böyleydi ama ben küçüğüm baya ondan bu yüzden senin patlıcan burunlu kocanı da gördük diyemedim ama sen benim yerime de deyiver
yavv adam kisaysa kisadir yani siz kuzensiniz bunlar soylenebilir samimiyetin dogasidirBen senin fikrin ne demedim ki ona, o nasil evlenmeden once foto attiysa ben de iliskiye baslamadan once foto attim. O istedi fotosunu. O kendi sevgilisini gonderdiginde keske ben de e bu kel deseymisim
İnsanları görme. Cidden görme.Kizlar ben insanlarin tercihlerini begenmesem bile soylemem, kendisi begenmis banane yasayacak olan o. Ama benim iki kuzenim var birbirinden patavatsiz. Bir tanesine hoslandigim cocugu gosterdim e bu kisa dedi bana, evet cocukla ayni boydayim ve cok yakisikli degil ama neticede ben begeniyorum sanane. Ustelik benim begendigim cocukla kendi kocasi ayni boyda, kuzenim benden kisa oldugu icin ayila bayila evlendi, ben birsey dedim mi? Simdi desem mi yok senin kocanla ayni boyda ama ben senden uzun oldugum icin daha kisa geldi gozune belki diye? Ay diger kuzenime gostermeli miyim bilmiyorum, o da baska bir patavatsiz, o da evli. Ben bunlarin kocalari tuhaf davranislar sergilese bile X abi Y abi diye surekli pohpohluyorum. Ben de pat pat soylesem mi bunlar gibi? Daha iliskiye baslamadan beni gerdiler
Boşver o zamanYoo onun dusuncesi umrumda degil, ama ben onun kocasina laf etmezken ki o da kisa boylu bu neyin begenmemezligi
yavv adam kisaysa kisadir yani siz kuzensiniz bunlar soylenebilir samimiyetin dogasidir
Şöyle düşünelim, senin alınma ihtimalin var buna rağmen çekinmiyor demekki senin kırılmanı pek umursamıyor. Yani en özet hali aynı değeri vermekten geçiyor. İçinde kalıp seni şişireceğine koy ortaya ne olacaksa olsunHaklisin hem akrabayiz hem de aramiz bozulmasin diye soylemiyorum, cunku soylersem ben de sivri dilliyimdir sogukluk girebilir ama onlarin da ince dusunceli olmasi lazim
tatlim bunlar onemli degilTamam ama onun kocasi da kel, canim bu kel denilir mi? Goruyordur herhalde sacinin olmadigini. Bilmiyorum ben sinirlendim yorumuna, belki de haklisinizdir samimiyetten dedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?