Patavatsızlik mı ne bu?

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar.Ben 30 yaşındayım şu an dört yıllık evliyim.Bİr oglum var .GEnel itibariyle tüm arkadaşlarımın her yönümle beğendiği bir kadınım.gel gelelim esimin densizligine dün akşam düğün resimlerine bakıyorduk.eskiden daha guzeldin dedi.hadi ya dedim o zamanda çok zayifsin diyordun dedim.BEn ne zaman dedim vs.simdi cirkinmiyim dedim.ben öyle demek istemedim vs. Sonuçta yaslandin bilmem ne gibi abuk subuk laflar neyse canımı sıktı ben mı abartmisim.beyefendi artık aklı sıra beni beğenmiyor

Olur öyle,takmadığınızı göstermek için tek cümle kursaydınız bir daha yapmazdı sohbetini.
Hiç alınmayın,hele ki güzellğinize falan laf söyletmeyin,kendiniz de yanında söylemeyin,aklına sokmayın yani çok takıyorsa dış güzelliği.

Olur öyle,takmadığınızı göstermek için tek cümle kursaydınız bir daha yapmazdı sohbetini.
Hiç alınmayın,hele ki güzellğinize falan laf söyletmeyin,kendiniz de yanında söylemeyin,aklına sokmayın yani çok takıyorsa dış güzelliği.
Takıyor demekki soyletmem ama aklındaki düşünce bu işe beni üzdü açıkçası daha ben otuzumdayken böyle düşünüyorsa

amaannn gercekten alıngan davrandıgınızı dusunuyorum.
he valla yaslandık sen de bi aynaya bak arada falan deyin gülün geçin

Eskiden daha guzeldin diye lafa baslamis ama sonunu baglayamamis..

Hadi bunu sen yanlis anlamis ol..

30 yasindaki birine "E sonucta yaslandin" diye savunma yapmasida gulunesi bir durum olmus..

Ne yalan soyleyeyim, bende alinirdim..
Agzindan cikani kulagi duymuyor bence, ne dediginin ve lafin nerelere gideceginin farkinda degil..

Bu konu uzerinde dazla durmadan, hissettiklerinizi ona yasatabilirsiniz..

Merhaba arkadaşlar.Ben 30 yaşındayım şu an dört yıllık evliyim.Bİr oglum var .GEnel itibariyle tüm arkadaşlarımın her yönümle beğendiği bir kadınım.gel gelelim esimin densizligine dün akşam düğün resimlerine bakıyorduk.eskiden daha guzeldin dedi.hadi ya dedim o zamanda çok zayifsin diyordun dedim.BEn ne zaman dedim vs.simdi cirkinmiyim dedim.ben öyle demek istemedim vs. Sonuçta yaslandin bilmem ne gibi abuk subuk laflar neyse canımı sıktı ben mı abartmisim.beyefendi artık aklı sıra beni beğenmiyor
klasik patavatsız erkek

kendisi muhtemelen dunya yakisiklisina donusmustur zaten yillar icinde,ben makyajla sacla kiyafetle kurtaririm da senin tipi nasi duzeltcez be annem deseydin

Çok bir şey yok bunda üzülmeyin ya.e tabi yaşlanıyor insan zamanla.ki o da öyle.bende eşime derim saçların ben beyaz oldu adam ya diye.tabi cevabı yapistirir:110:

Back
X