Patavatsızlik mı ne bu?

Merhaba arkadaşlar.Ben 30 yaşındayım şu an dört yıllık evliyim.Bİr oglum var .GEnel itibariyle tüm arkadaşlarımın her yönümle beğendiği bir kadınım.gel gelelim esimin densizligine dün akşam düğün resimlerine bakıyorduk.eskiden daha guzeldin dedi.hadi ya dedim o zamanda çok zayifsin diyordun dedim.BEn ne zaman dedim vs.simdi cirkinmiyim dedim.ben öyle demek istemedim vs. Sonuçta yaslandin bilmem ne gibi abuk subuk laflar neyse canımı sıktı ben mı abartmisim.beyefendi artık aklı sıra beni beğenmiyor

Ben de olsam bozulurdum ama sanırım belli etmezdim. Gülümser, sen de öyle canım zaman geçiyor der geçerdim.

Bir de erkekler kadınlara oranla kendilerini daha çok beğenirler. Değiştirebileceği ama hoşunuza gitmeyen yönlerini hiç dile getirmeyip pohpohlarsanız bulunmaz hint kumaşı moduna geçebiliyorlar. Türk kası göbek gibi..

:lülülü:Aşkım bi git aynaya bakta gel Allah aşkına derdim. Sonrada ama hayatım sen haklısın o totonu ben kaldırdım derdim. Ve hemen ardından sen Allah'a şükür et de seni almışım ben yoksa bu tiple evde kalırdın... derdim. Ve eklerdim aşkım seni modifiye de etsek kâr etmez zemin de hata var derdim. :KK59::D sonra hemen ardından asma suratını bebeğim şaka yaptım derdim. :halay:Ve aaa canımın içi seni seviyorum takmaa Allahtan oğlumuz sana çekmemiz der bir kahkaha patlatır, öper gönlünü alırdım. Ya bu tip sohbetler her eş arasında geçer, arada bizde de oluyo ben böyle yapıorum fena bozuluo. Beni bozmaya çalışırken şakaları elinde patlıo. Ee kadınlarla uğraşılmaz aşkım şaka kaldıramıosan şaka yapmican diorum :D:KK12:

Back
X