• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patavatsızlık

mevsimhepbahar

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
247
136
303
Merhaba hanımlar, konu biraz genel fikir almak istedim. Size karşı bilerek ya da bilmeyerek patavatsızca konuşan insanlara tavrınız ne olur? Yapım itibariyle genelde sessiz kalıyorum sonra tüh keşke şunu söyleseydim diyorum ve içim içimi yiyor

O an ki ruh halime bağlı, kimi zaman cevap veririm kimi zaman duymazdan gelirim, icimde büyütmem böyle şeyleri, o anlıktır geçer sonrasında.
Ama eğer bir kişiye ait ve sürekli oluyorsa bu patavatsızlık mesafe de koyarım bir de güzel bozarım:KK52:

İşte genelde sessiz kaldığım ve bu bilindiği için sanırım sürekli oluyor. Ama bozmak iğnelemek için de ince bir zeka lazım o bende yok ne yazıkki çok insanda var.

Art niyet yoksa ve tahammul edebilecegim bir insansa guler geçerim. Ama eğer abarti dengesiz bi patavatsizliksa, ben de patavatsiz oluveririm nedir yani :KK49:

Hiç cevap vermem ve mesafe koyarım araya. Eğer bilerek yapılan bişey değilse zaten karşımdaki kişi gelip sorar. Ama o da oralı olmuyorsa yapıcak bişey yok. Yol ver gitsin. Benim de başıma geldiği için tecrübeliyim.

Galiba zaten patavatsız olmak lazım bu durumda onlar söylemeden ben söyleyeyim onlara fırsat kalmasın. Bu mudur kural yani:silah:
Hayir tabiki oyle degil. Ama bazi insanlar catir kutur konusur sonra da ben patavatsizim kusura bakma der. Ya da toplumda oyle bilinirler ama gayet bilinçli yaparlar
Öyle insanlara da oyle muamele etmek gerekiyor naparsin

Bilmeyerek yapıyorsa çok takmam canımı sıktığı yerde çıkarırım kibarca hayatımdan.Bilerek yapıyorsa beterini yaşatırım.

Beni annem hep sus kızım ayıp kızım diye yetiştirdi. Şimdi birini kırmaktan ezmekten çekiniyorum halbuki toplumda iyi sayılacak bir pozisyondayım. İnsanlar nasıl pat pat konuşup sonra patavatsızım, a bozuldun mu falan diye konuşuyorlar hayret ediyorum gerçekten. En son iki yıldır bana temizliğe gelen benim de çok sevdiğim bir abla böyle konuşunca bir dk. ya dedim.

Kalbi kötü bi insansa veririm ağzının payını ama bide saf aslında iyi olan ama patavatsiz olanlar vardır benim öyle bi kuzen var onada nekadar dengesizsin şu konuştuğun lafa bak diyip susuyorum sadece

Haddini bilmeyene had bildirmek özel zevklerim arasındadır. Statü gözetmem. Tavsiye ederim, size karşı kontrollü davranmaya başlıyorlar.

Bu durum canınızı sıkıyorsa ki öyle hissettim, birkaç defa da siz aynı karşılığı verin.
Gerçekten bir daha kolay kolay canınızı sıkamazlar.
Israrla devam edenlere karşı sizde ısrarla karşılık verin, öyleleri arsız sınıfının başkanı oluyor :)

Canım açık sözlülükle patavatsızlık arasında ince bir çizgi vardır, sen o sınırda geziyorsun, sözlerine dikkat mi etsen artık
derim:işsiz:

Çok haklısınız çok canımı sıkıyor. Sonra niye Benimle böyle konuşmasına izin verdim ki diyorum. Ben ayıp olmasın diye susarken millet ağzına geleni söylüyor. Sorun zaten o an cevap verememem o ince zeka Yok ki bende

Back
X