Kocanın haberi var mı acaba bundan? Çocuk düşünürken bunu yapmak da iyi cesaret durumunda bile hamilelik var kaç ay kanda kalıyor haberin var mı senin@KazenDün gece saat 12 civarı hap attım ilk defa ve yarım attım ama kafası olmadı sadece beynıme istemsizce soru sorup beynım onu yanıtladı. halısıyon falan görmedım ama uyuyamıyorum neden ne yapmam lazm patlamışmıdr şeker
Tepkili yanaşmazsanz sevınırım arkadas ortamnda degil kndm tek basıma yaptm ve bu tür arkadaslrm yok sadece merak rttm ve bır kereye mahsus denedm iradeli bı ınsanm ve tekrarı olmycagndan emınım
Kocanın haberi var mı acaba bundan? Çocuk düşünürken bunu yapmak da iyi cesaret durumunda bile hamilelik var kaç ay kanda kalıyor haberin var mı senin@KazenMune
profile tıkla direk yazıyor durum yerindeÇocuk düşünmek mi
VALLA şu cuma hürmetine bir dua etmeden rahat edemeyeceğim.profile tıkla direk yazıyor durum yerinde
Tamam haklısınz gercektn hata yaptm farkındayım özr dilerm bu olayn duyulöasını ıstemıyrm konuyuda kapatamıyrm nasl kapatacm bilmıyrm inanın suan ne kadr sacma bısey yaptgmı farkettm bu iş ilerlese çok kotu sonçlar olcak gercektn sıkıntılı bı zaman atlatıyorm esimle ayrılmak uzereyım çock konsunda sıkıntım var ve hastalıgım çok ilerlems bı an boşluga dusup yaptm bıdaha asla ama
Gercektn bu yönde bı tedavıye ihtyacm yok sn bı haftadr ailevi sorunlar yasıyrm vr doktra gıttgmde hastalgmn çok ilerledıgı ögrendm eşim bu yuzden ustume gelıyo ve ayrılcaz bnı anlamıyo her insan gbi bnde hata yaptım bır boşluga dustm rabbm bnı affetsn bıdaha byle bi salaklıgı asla yapmamİnşallah Rabbim yardımcınız olsun.
Gerekirse tedavi görün yardım alın.
Halısıyon ne la ? Halüsinasyon herhal .. daha telaffuzdan bir habersin, kalkmış boş boş işlerle uğraşıyorsun . Cocugun yoksa ,çocuk diye tutturmak yerine ,eşinle birbirine sarmak yerine ,oku ! Okuyamam dersen eğitici kurslara katil .. evde oturup kendime ne zarar versem bugün acaba diye düşünme . Birde çocuk dusunuyormussun, 1 on yıl düşünme ..yazık o çocuğa da ..önce kendini eğit ..halısıyon falan görmedım
Geçmiş olsun ,yok öyle bir dünya .. sil de mune seni çarpsın ..Konuyu nasıl silebilirim nolr yardımcı olun
Gercektn bu yönde bı tedavıye ihtyacm yok sn bı haftadr ailevi sorunlar yasıyrm vr doktra gıttgmde hastalgmn çok ilerledıgı ögrendm eşim bu yuzden ustume gelıyo ve ayrılcaz bnı anlamıyo her insan gbi bnde hata yaptım bır boşluga dustm rabbm bnı affetsn bıdaha byle bi salaklıgı asla yapmam
Yusuf yusuf ses senden mi geldi?Tamam haklısınz gercektn hata yaptm farkındayım özr dilerm bu olayn duyulöasını ıstemıyrm konuyuda kapatamıyrm nasl kapatacm bilmıyrm inanın suan ne kadr sacma bısey yaptgmı farkettm bu iş ilerlese çok kotu sonçlar olcak gercektn sıkıntılı bı zaman atlatıyorm esimle ayrılmak uzereyım çock konsunda sıkıntım var ve hastalıgım çok ilerlems bı an boşluga dusup yaptm bıdaha asla ama
Yusuf yusuf ses senden mi geldi?
Lupus hastasıyım babamı bu hastalktan kaybettım suan ailemn yanındayım ve kan degerlerm çok dusuk dalagımda buyume olms ve hastalıgım 4. Evreye gelmş ınanın ne yapacgmı bılemedm ve yaptgmada piişman oldm bıdaha aslaEstağfurullah ta.
AmİN İNŞALLAH yapmazsınız.
Ancak bir defa kullandım dediğiniz şey yani ortamlarda PATLADI diye mi geçiyor.
Ayrıca hastalığınız nedir.
Eşiniz sizin zor zamanınızda yanınızda değilse böyle birinden neden çocuk ?
Ayrılırsa ayrılsın yani.
Ki sizde sizi istemeyeni istemeyin.
Aileniz nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?