Patladımı acaba?

Kocanın haberi var mı acaba bundan? Çocuk düşünürken bunu yapmak da iyi cesaret durumunda bile hamilelik var kaç ay kanda kalıyor haberin var mı senin@Kazen Mune

Ay ciddi ciddi cevap yazıyorsunuz şuna. Belli ki fake hesap kafalamaya gelmiş ergen.

Tepkili yanaşmazsanz sevınırım arkadas ortamnda degil kndm tek basıma yaptm ve bu tür arkadaslrm yok sadece merak rttm ve bır kereye mahsus denedm iradeli bı ınsanm ve tekrarı olmycagndan emınım

Tepkili yanaşma ne ya.
HANGİ CÜMLEMDE GÖRDÜN BUNU.
Şuanda 23 yaşındaki bir insandan bahsediyoruz.

Ayrıca ''patlama'' nedir ya.
İradeli iseniz bunu neden yaptınız madem ?BÖYLE BİRŞEYİN merakını rabbim kimseye yaşatmasın.
Ki ne pislik olduğunu en azından duyuyoruz.
Burada giden gençliğin söz konusu,ailene yaşatacağın sıkıntı cabası.
Musade et açmış olduğun bu konuda fikirlerimizi beyan edelim .
En azından diğer yarısını almanı belki engelleriz.

Demek patliyorsun. Demek ilk ve son. Demek 23 yaşındasın.

Canım biz seni şikayet edelim. Sen en iyisi polis amcalara sor patlıyor muyum diye. Onlar anlatır sana uygun dille.

Konu gerçek dişi. Ben başlıkta n kesin kizlik zarı konulu faka konu demiştim ama sen asmissin bence. Şuan yaptığın şeyin ihbar niteliğinde bi itiraf olduğunu n farkindasindir umarım

Umarim mune konuya el atar ve ihbar edilirsin,sana onu temin eden de buraya matah birsey gibi konu açan sende cezanızı bulursunuz..

Çok meraklı isen doğru insan olmanın yollarını merak et,çocuğun-gencin bu sayfaları okuduğunu bile bile neyse ban yemek istemiyorum,layığınızı bulun.

Daha önce eşinle sorunların olduğunu ve bu sorunları çözecek bir bebek istediğini ama olmadığını yazmışsın Ozlem9606
Bebek sorunları çözmez daha da arttırır.
Sanırım sorunlarınızın altından kalkamıyorsunuz.
Bu KAFA ile anne de olunmaz evli de kalınmaz.
Boşanın ve sağlıklı bir yaşam sürmeye çalışın.
Bu hapları ben istesem de bulamam satıldığı rivayet edilen mahallelere gidemem.
Yazıyı yazarken kullandığınız dil de sokak satıcılarının ya da müptelaların dili. Güya bir kez denemek istediniz. Demek ki çevreniz de sağlıklı değil. Uzaklaşın ordan.

Son düzenleme:
Tamam haklısınz gercektn hata yaptm farkındayım özr dilerm bu olayn duyulöasını ıstemıyrm konuyuda kapatamıyrm nasl kapatacm bilmıyrm inanın suan ne kadr sacma bısey yaptgmı farkettm bu iş ilerlese çok kotu sonçlar olcak gercektn sıkıntılı bı zaman atlatıyorm esimle ayrılmak uzereyım çock konsunda sıkıntım var ve hastalıgım çok ilerlems bı an boşluga dusup yaptm bıdaha asla ama

allah çocuklarımızı korusun senın gibi arkadaslardan ,, senide islah eylesın

profile tıkla direk yazıyor durum yerinde
VALLA şu cuma hürmetine bir dua etmeden rahat edemeyeceğim.

Rabbim sağlıklı bir şekilde ANNELİĞİ ve BABALIĞI hak eden onlara belki güzel ortamlar sunmasa da(madden) sevgi saygının bol olacağı bir ortamda insanlara nasip etsin..... Amin.

İnşallah Rabbim yardımcınız olsun.
Gerekirse tedavi görün yardım alın.

İnşallah Rabbim yardımcınız olsun.
Gerekirse tedavi görün yardım alın.
Gercektn bu yönde bı tedavıye ihtyacm yok sn bı haftadr ailevi sorunlar yasıyrm vr doktra gıttgmde hastalgmn çok ilerledıgı ögrendm eşim bu yuzden ustume gelıyo ve ayrılcaz bnı anlamıyo her insan gbi bnde hata yaptım bır boşluga dustm rabbm bnı affetsn bıdaha byle bi salaklıgı asla yapmam

halısıyon falan görmedım
Halısıyon ne la ? Halüsinasyon herhal .. daha telaffuzdan bir habersin, kalkmış boş boş işlerle uğraşıyorsun . Cocugun yoksa ,çocuk diye tutturmak yerine ,eşinle birbirine sarmak yerine ,oku ! Okuyamam dersen eğitici kurslara katil .. evde oturup kendime ne zarar versem bugün acaba diye düşünme . Birde çocuk dusunuyormussun, 1 on yıl düşünme ..yazık o çocuğa da ..önce kendini eğit ..

Estağfurullah ta.
AmİN İNŞALLAH yapmazsınız.
Ancak bir defa kullandım dediğiniz şey yani ortamlarda PATLADI diye mi geçiyor.

Ayrıca hastalığınız nedir.
Eşiniz sizin zor zamanınızda yanınızda değilse böyle birinden neden çocuk ?
Ayrılırsa ayrılsın yani.
Ki sizde sizi istemeyeni istemeyin.
Aileniz nerede ?

Yusuf yusuf ses senden mi geldi?

Lupus hastasıyım babamı bu hastalktan kaybettım suan ailemn yanındayım ve kan degerlerm çok dusuk dalagımda buyume olms ve hastalıgım 4. Evreye gelmş ınanın ne yapacgmı bılemedm ve yaptgmada piişman oldm bıdaha asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…