Patladımı acaba?

Peki dr ne diyor bu konuda.
Tedavi altındamısınız,eğer öyle ise sırf eşiniz çocuk istedi diye sağlıklı değilken hayatınızı riske atmak ne kadar mantıklı ?

Peki dr ne diyor bu konuda.
Tedavi altındamısınız,eğer öyle ise sırf eşiniz çocuk istedi diye sağlıklı değilken hayatınızı riske atmak ne kadar mantıklı ?
Doktr cocugu yasakladı suan tedavıler cvp vermıyr sadece yapmam gereken stres ve üzüntüden uzak durmak ayın 9da kemik iligi alınıp ıyce ıncelenecek

Geçmiş olsun Ozlem9606
Hastalığınız varken çocuk düşünmeyin.
Önce anne bedenen ve ruhen sağlıklı olmalı.
Uçaklarda sorun yaşanıldığında oksijen maskesini önce anne kendine, sonra bebeğe takmalı deniyor.
Siz önce kendinize önem vermelisiniz.
Eşinizle ilişkiniz çeşitli nedenlerle iyi gitmiyorsa hastalığınız varken daha da kötü olursunuz. Anneciğiniz size destek olur.

Kızlar su mubarek cuma bı yardım edınde su igrenç konuyu siliyim nasıl silicem ?

Anlamadım yalnız değilimdir umarım

KOnu sabibi uyuşturucu almış bir kereye mahsus.
Bundan şuanda pişmanlık duyuyor.
Bize de patlayıp patlamadığını soruyor heralde bunlar bu kullanıcılarda bu tarz söylemler ile ifade ediliyor.

Ayrıca bunun yapmasının nedeni boşluğa düşmesi.
Yani eşi çocuk istiyormuş ailevi sıkıntılar yaşıyormuş.
Zaten kenidiside hastaymış ayrıca tedavi görüyormuş.
Gibi,gibi....

Tesekkr ederm evet bı tek annem var destekcm allah razı olsn ondan

Sorunu uyuşturucuylami çözüyormus. Birde ismini vermiş şeker uyuşturucu diye. İnanmıyorum sorunları olduğuna bildiğin kafa buluyor.

Arkadaslar güzel fln degl kafam sadece yaptgm seyden korktum veilerlyn zamanda bısy olr mu dıye sormak istedim hepsi bı
O msji editlemistim ama yok yok güzel kafan. Biri vardı bultlardayim uçuyorum diyen. Sen ucmussun.

Canım böyle şeyler yapmamalısın onlar bağımlılık yapıor bak liseden arkasaşlarım hep bağımlıydı şimdi tüm a kız arkadaşlarım koçişsiz ve bebişsiz kaldı ALLAH KORUSUN ailesiz olmaz canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…