Patladımı acaba?

Bnde yapmıycAm bı an her ınsan gbı bnde bı hata yaptm ama tekrarı olmycak bı hataa

Hastasın ve bunu bile bile uyuşturucu aldın öyle mi? Bunu bir de şeker diye adlandirdin pes :/ senin hastalık için kullandığın ilacın yok mu hiç mi korkmadin ters tepki verir zehirler öldürür diye?

Yazık üzüldüm adına ayrıca o dediğin şeker şeklinde uyuşturucu satışı kullanışı yasak ve sen bunu her yaş grubunun olduğu binlerce insanın bulunduğu platforma açık açık yazıyorsun bravo iyi cesaret.

Hakkınızda işlem başlatmak istiyorum yeriniz tespit edilsin satıcıları söyleyin yeter bu illet çok canlar yakıyor Kazen

Tepkili yanaşmazsanz sevınırım arkadas ortamnda degil kndm tek basıma yaptm ve bu tür arkadaslrm yok sadece merak rttm ve bır kereye mahsus denedm iradeli bı ınsanm ve tekrarı olmycagndan emınım
Keşke denediğin her neyse öncesinde araştırma yapsaydın. Siz konusu uyusturucuysa asla bir defalık diye bir şey yoktur.

İstwr inan ister inanma allah bnm suan dustgm duruma kimseyi düşürmesin
Düşürmesin tabi aklı balig olan senin yaptığını yapmaz birde Allah yazarken A buyuk. Nereden buldun hapı sen eczanede satılmıyor sonuçta böyle bir cevren olması lazım bulman için. Normal değil.

Polisi okuyunca nasıl da değiştin.
Almak da satmak da suçtur. Bende web.ihbar üzerinden ihbar edeceğim. Devletimiz ilgilensin
Bunu yapmazsanız sevınırım suan ytrınce derdm var ve bır kere yapms oldgm batanın bedelonı bnle bırlıkte aileme yasatmak istemıyrm anlaysla karsılarsanz sevınırım soncta hatasz kul olmaz demı

Bunu yapmazsanız sevınırım suan ytrınce derdm var ve bır kere yapms oldgm batanın bedelonı bnle bırlıkte aileme yasatmak istemıyrm anlaysla karsılarsanz sevınırım soncta hatasz kul olmaz demı
Nesi anlayışla karşılansın? Temin ettiğin kişi kaç can yakmıştır ve yakacaktır tahmin edebiliyor musun?

Aileni önceden düşünseydin maalesef her hatanın bir bedeli var.

Şimdi yazdığım şeye tepki göstereceksiniz biliyorum ama
Lupus hastası olan ve bir hata edip pişmanlığı apaçık belli olan birine seni şikayet edeceğim demek ne kadar doğru? Bir dendi iki dendi tamam herkes mi yazmalı forumda yaptığı işi?
Çok korktuğu belli değil mi?
Mune eninde sonunda gelecek şikayetlerle birlikte o gerekli şeyi yapacaktır.

Satıcıların temin edilmesi gerek.
Bu bi kereden bişey olmaz diyebileceğimiz türden bi konu değil.
Sizde başta iyiydiniz. Patlamış mı merak ediyordunuz hatta? Arkadaşın biri sağolsun polis yazmış da korktun, mubarek cuma hürmetine falan demeye başladın.
Bi kendini mi akıllı sanıyorsun?
Neyse, ihbarda bulundum zaten.

Bugün içen yarın satmaya da başlar kusura bakmayın. Bu hapı alan kendine ailesini düşünmemiş biz mi düşüneceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…