Silinmez, en fazla yoruma kapatılırE ne yapcam mılletede kotü örnek olmamsı için kndı konumu bn şikayt ettm silinmez mı
Şuan bu bı yaptgm bata yuzunden bayatım mahfola bilir biri şikayt etse napmam gerekıyo cahillk ettmSilinmez, en fazla yoruma kapatılır
Amin.Dediğim gibi önce SAĞLIĞINIZ.İstwr inan ister inanma allah bnm suan dustgm duruma kimseyi düşürmesin
Bnde yapmıycAm bı an her ınsan gbı bnde bı hata yaptm ama tekrarı olmycak bı hataaCanım böyle şeyler yapmamalısın onlar bağımlılık yapıor bak liseden arkasaşlarım hep bağımlıydı şimdi tüm a kız arkadaşlarım koçişsiz ve bebişsiz kaldı ALLAH KORUSUN ailesiz olmaz canım benim
Aslında gelmese daha iyi, belki Mune tamamen ortadan kaldırır konuyu. GÖrüp bu neymiş diye merak edecek ergenler olabilir çünküSimdi icerik geri gelecek .
Nereden temin ettin merak ettim.Bnde yapmıycAm bı an her ınsan gbı bnde bı hata yaptm ama tekrarı olmycak bı hataa
Hakkınızda işlem başlatmak istiyorum yeriniz tespit edilsin satıcıları söyleyin yeter bu illet çok canlar yakıyorTamam haklısınz gercektn hata yaptm farkındayım özr dilerm bu olayn duyulöasını ıstemıyrm konuyuda kapatamıyrm nasl kapatacm bilmıyrm inanın suan ne kadr sacma bısey yaptgmı farkettm bu iş ilerlese çok kotu sonçlar olcak gercektn sıkıntılı bı zaman atlatıyorm esimle ayrılmak uzereyım çock konsunda sıkıntım var ve hastalıgım çok ilerlems bı an boşluga dusup yaptm bıdaha asla ama
Keşke denediğin her neyse öncesinde araştırma yapsaydın. Siz konusu uyusturucuysa asla bir defalık diye bir şey yoktur.Tepkili yanaşmazsanz sevınırım arkadas ortamnda degil kndm tek basıma yaptm ve bu tür arkadaslrm yok sadece merak rttm ve bır kereye mahsus denedm iradeli bı ınsanm ve tekrarı olmycagndan emınım
Bi daha yapmıycaksan iyi bi seçim yaptın canımm önemli olan hatanı anlamakkBnde yapmıycAm bı an her ınsan gbı bnde bı hata yaptm ama tekrarı olmycak bı hataa
Düşürmesin tabi aklı balig olan senin yaptığını yapmaz birde Allah yazarken A buyuk. Nereden buldun hapı sen eczanede satılmıyor sonuçta böyle bir cevren olması lazım bulman için. Normal değil.İstwr inan ister inanma allah bnm suan dustgm duruma kimseyi düşürmesin
Bunu yapmazsanız sevınırım suan ytrınce derdm var ve bır kere yapms oldgm batanın bedelonı bnle bırlıkte aileme yasatmak istemıyrm anlaysla karsılarsanz sevınırım soncta hatasz kul olmaz demıPolisi okuyunca nasıl da değiştin.
Almak da satmak da suçtur. Bende web.ihbar üzerinden ihbar edeceğim. Devletimiz ilgilensin
Nesi anlayışla karşılansın? Temin ettiğin kişi kaç can yakmıştır ve yakacaktır tahmin edebiliyor musun?Bunu yapmazsanız sevınırım suan ytrınce derdm var ve bır kere yapms oldgm batanın bedelonı bnle bırlıkte aileme yasatmak istemıyrm anlaysla karsılarsanz sevınırım soncta hatasz kul olmaz demı
Aileni önceden düşünseydin maalesef her hatanın bir bedeli var.Bunu yapmazsanız sevınırım suan ytrınce derdm var ve bır kere yapms oldgm batanın bedelonı bnle bırlıkte aileme yasatmak istemıyrm anlaysla karsılarsanz sevınırım soncta hatasz kul olmaz demı
Bunu yapmazsanız sevınırım suan ytrınce derdm var ve bır kere yapms oldgm batanın bedelonı bnle bırlıkte aileme yasatmak istemıyrm anlaysla karsılarsanz sevınırım soncta hatasz kul olmaz demı
Bugün içen yarın satmaya da başlar kusura bakmayın. Bu hapı alan kendine ailesini düşünmemiş biz mi düşüneceğiz.Şimdi yazdığım şeye tepki göstereceksiniz biliyorum ama
Lupus hastası olan ve bir hata edip pişmanlığı apaçık belli olan birine seni şikayet edeceğim demek ne kadar doğru? Bir dendi iki dendi tamam herkes mi yazmalı forumda yaptığı işi?
Çok korktuğu belli tamam korksun da üstüne gitmeyelim bu kadar bence.
Mune eninde sonunda gelecek şikayetlerle birlikte o gerekli şeyi yapacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?