Patlama Noktasındayım.

Gerçekten ne demek istediğimi anlamıyorsunuz .Bence tavırlarınızı gözden geçirin , babanızın kıymetini bilin dedim ayrıca ahkam kesme gibi bir niyetim yoktu. Buraya konu açıyorsun tüm eleştirileri göze alarak konu açmış olmanız gerekiyor. Sizinle polemiğe girmicem iyi geceler.

Eleştirileri göze alıp konu açıyorum ben zaten, ben zaten sinirlenip bağırdım çağırdım mı dedim? Nasıl halledebilirim kırmadan dedim o yüzden başkasının konusunu başkanın konusuna getirmeyin. İyi geceler.

Şuanda bunlar sizin için ufak şeyler gibi ama babamın içki dayakçı babalardan farkı yok emin olun.
Bastan bunlarida eklesen konuya herkes daha farkli yorum yapardi. Bilemedim simdi idare etmelisin ne yapilir ki bu durumda anne baba sonucta

Çok üzüldüm. K.bakmayın.

2-3 haftada 1 arıyor diyorum ya zaten bazen 1 ay bile aramıyor. İlgisiz beni de pek sevmez ondan.

Sen sabırla anlatmaya devam et hiç sıkma canını hormonlardan benim de regl yakın bugünlerde sinirlenmiceğim şeylere patlıyorum sabır sadece:KK33:

Bastan bunlarida eklesen konuya herkes daha farkli yorum yapardi. Bilemedim simdi idare etmelisin ne yapilir ki bu durumda anne baba sonucta

2-3 sene ki konular herkes unuttu hayatına devam ediyor benim unutamadığım şeyler var anlatırsam direk kimlik belli olacak küçük düşcem diye korkuyorum. Karşı taraftan huysuz gibi gözüküyorum herkesin 4 seneden beri işi düşünce araması koyuyor bana. Normal hayatta ben yokmuşum gibi.

abartmışssın kusura bakma canım hastasın diye olsa gerek yani

Sen sabırla anlatmaya devam et hiç sıkma canını hormonlardan benim de regl yakın bugünlerde sinirlenmiceğim şeylere patlıyorum sabır sadece:KK33:

Anlatıyorum zaten en son diycem sen esnek uçak bileti al tarih değişirse üzerine 40-50 tl daha ver diyede kabul etmez biliyorum :)

Anlatıyorum zaten en son diycem sen esnek uçak bileti al tarih değişirse üzerine 40-50 tl daha ver diyede kabul etmez biliyorum :)
Daha finaller var önümüzde sanırım mezuniyete daha var babana sınav tarihlerini söyle bari ondan sonra aramaya başlar:KK48:

Bence babanıza sabırla cevap vermeye devam edin,kırmadan "hayır babacığım bilmiyorum mezuniyet tarihini" deyiverin,ne olacak ki ..

Şuan uyuyorum baba:KK48:
Adamın garezi var uyumaya karşı 9 da herkes uyanık olacak :D

Bence babanıza sabırla cevap vermeye devam edin,kırmadan "hayır babacığım bilmiyorum mezuniyet tarihini" deyiverin,ne olacak ki ..
Ablacım bende diyorum ki kısa yolu yöntemi varsa biri bana açıklayı versin.

konunuzu açarken babanızın (içkici, dayakçı demişsiniz) nasıl biri olduğunu yazsaydınız yorumlar da ona göre gelebilirdi siz de gerilmezdiniz.

Sonradan düzelttim görmemişim babanın ilgisiz kötü olduğunu yazdığını.

Kendimin ifşa olacağı bir kaç konum var o yüzden yazamıyorum birşey hatta bazı üyeler yüzünden konumun kapanılmasını mümkünse silinmesini talep edeceğim bu nedenle.

Back
X