Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence eşin seni fiziksel olarak beğenmiyor ve eski kız arkadaşına gösterdiği ilgi de bundan kaynaklanıyor.fiziksel olarak ikinizi kıyaslıyor ve onu daha hoş buluyor.tabii ki böle konuşması çok saygısızca.ama erkekler işte...fizik onlar için bu kadar önemli işte...
cok dertliyim daha cok konusmam lazim benimoturdugum bolgede hic turk yok yalnizim kimsem yok esimin ailesin disinda arkadaslarim yok olm adi uyum sagliyamadim burdaki turk kizlar bi acayipev ve is le gecti hayatim neyse 3 hafta once cok sevindim mahalleme karsi apartmani bi turk komsu geldi dedim esime hangisi dedi bunlar dedim bakti sok oldu oanda bak dedi o dedi benim yaptigim genclikte hatali bir ilsiki yasadim onla dedi ben 18 o 27 yasinda cok olayli bisekilde yarilmislar ve bukadin simdi benimkarsi partmaninda keske demeseydin aba dedim bilmeseydim dedi m meslea bugun cam sildim sabah o ogen cam siliyo ben ne giyersem oyle giyiniyo ben saclarimi kestiriyorum oda oyle kestiriyo kopegiyle benime vimin onunde geziyo esimle cok kavga ettik kasitli tISNDI BURAYA bilme nee offff
ellerimtitryo yazarken cildirmak uzereyim
benim sorunum esim son 3 haftadir surekli eski kizarkadasindan cok bahsetmeye basladi onu ovmeler kirmizi araba gordugunde kim o demeler omu demeler vay be cok degismis cok cekici cok guzel demeler ben tepki verdikce ya guluyo ya aaa ne ayip onun hakkinda oyle konusma bilmem demelerinanin uzuluyorum ilk evlendigimde 53 kiloydum iki coocuktan sonra simdiki kilom 76 ve hicveremiyorum daha dogrusu kolabagimlisiyim kolayi birakamiyorum istahim yok yemekle aram ic yok mutsuzummm
hemen kolayı bırakıp kilo veriyosun acilen ama kiloyu önce kendin için veriyosun
sonra saçını değiştir kesimi boyası falan makyaj yap kendine bak sakın
evden çıkmayan kilolu çocuklu kendi salmış kadın imajı çizme belli ki kocanı fazla havalandırmışsın
ama o havayıda indirecek olan yine sensin unutma kıskandığını belli etme onun kendini
matah bisey zannetmesine izin verme kusur bul dalga geç kendini ona muhtacmış gibi yansıtma bi süre böyle devam et baktın olmuyo
derdin ne senin diye ya adam olusun yada sen bilirsin diyerek evi başına yık
hemen kolayı bırakıp kilo veriyosun acilen ama kiloyu önce kendin için veriyosun
sonra saçını değiştir kesimi boyası falan makyaj yap kendine bak sakın
evden çıkmayan kilolu çocuklu kendi salmış kadın imajı çizme belli ki kocanı fazla havalandırmışsın
ama o havayıda indirecek olan yine sensin unutma kıskandığını belli etme onun kendini
matah bisey zannetmesine izin verme kusur bul dalga geç kendini ona muhtacmış gibi yansıtma bi süre böyle devam et baktın olmuyo
derdin ne senin diye ya adam olusun yada sen bilirsin diyerek evi başına yık
Eşin hakkında pek birşey diyemeyeceğim ama ben böyle bir durumda "o kadar istiyorsan kapı orda, çık git ve dönme bir daha" demeyi tercih ederim ki kafeste keklik sanmasın beni.. ama benim diyeceklerim kola ile ilgili ve gerçek.. x bir arkadaşım x bir şehirde x bir cola fabrikasında çalışmış ve asla cola içmez, çünkü colaları şişelerken içinde fare ölülerinin, fare kanlarının (şekere çok gelirlermiş) vs. parçalarının da olduğuna birebir şahit olmuş.. Polemik olmasın diye x olarak yazdım ama bunu gerçekten yaşamış, senin gibi bir cola bağımlısı arkadaşıma anlattıktan sonra o da hayatından çıkarttı ve bu boşluğu suyla doldurarak çok da güzel kilo verdi..