Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sorunum esim son 3 haftadir surekli eski kizarkadasindan cok bahsetmeye basladi onu ovmeler kirmizi araba gordugunde kim o demeler omu demeler vay be cok degismis cok cekici cok guzel demeler ben tepki verdikce ya guluyo ya aaa ne ayip onun hakkinda oyle konusma bilmem demelerinanin uzuluyorum ilk evlendigimde 53 kiloydum iki coocuktan sonra simdiki kilom 76 ve hicveremiyorum daha dogrusu kolabagimlisiyim kolayi birakamiyorum istahim yok yemekle aram ic yok mutsuzummm
Eşin hakkında pek birşey diyemeyeceğim ama ben böyle bir durumda "o kadar istiyorsan kapı orda, çık git ve dönme bir daha" demeyi tercih ederim ki kafeste keklik sanmasın beni.. ama benim diyeceklerim kola ile ilgili ve gerçek.. x bir arkadaşım x bir şehirde x bir cola fabrikasında çalışmış ve asla cola içmez, çünkü colaları şişelerken içinde fare ölülerinin, fare kanlarının (şekere çok gelirlermiş) vs. parçalarının da olduğuna birebir şahit olmuş.. Polemik olmasın diye x olarak yazdım ama bunu gerçekten yaşamış, senin gibi bir cola bağımlısı arkadaşıma anlattıktan sonra o da hayatından çıkarttı ve bu boşluğu suyla doldurarak çok da güzel kilo verdi..
benim sorunum esim son 3 haftadir surekli eski kizarkadasindan cok bahsetmeye basladi onu ovmeler kirmizi araba gordugunde kim o demeler omu demeler vay be cok degismis cok cekici cok guzel demeler ben tepki verdikce ya guluyo ya aaa ne ayip onun hakkinda oyle konusma bilmem demelerinanin uzuluyorum ilk evlendigimde 53 kiloydum iki coocuktan sonra simdiki kilom 76 ve hicveremiyorum daha dogrusu kolabagimlisiyim kolayi birakamiyorum istahim yok yemekle aram ic yok mutsuzummm
Eşin hakkında pek birşey diyemeyeceğim ama ben böyle bir durumda "o kadar istiyorsan kapı orda, çık git ve dönme bir daha" demeyi tercih ederim ki kafeste keklik sanmasın beni.. ama benim diyeceklerim kola ile ilgili ve gerçek.. x bir arkadaşım x bir şehirde x bir cola fabrikasında çalışmış ve asla cola içmez, çünkü colaları şişelerken içinde fare ölülerinin, fare kanlarının (şekere çok gelirlermiş) vs. parçalarının da olduğuna birebir şahit olmuş.. Polemik olmasın diye x olarak yazdım ama bunu gerçekten yaşamış, senin gibi bir cola bağımlısı arkadaşıma anlattıktan sonra o da hayatından çıkarttı ve bu boşluğu suyla doldurarak çok da güzel kilo verdi..
yeniden merhaba arkadaşlar.. yorumlarinizi okudum hepinizden allah razi olsun .evet icimde firtinalar kopsada onu dinlemedim umursamadim takmadim 2 gundur ,tabi o sokta :)))) arabadayiz ay su adam cok yakisikli ay suna bak su gomlek uzerine neguzel oturmus faan filan esim hala sokta:))))ama gulmemek icin zor tuttum kendimi aslinda hosuma gitti niye daha once yapmadiysam:)))) ay ilk defa guluyorum ya efendim bu neki esime cocuklarimin bakmasini carsida isim oldugunu gec gelecegini bildirdim . gittim sacboyasi aldim saclarimi onceden actirmistim siyah boya aldim guzelecde bi kiyafet aldim eve geldim o annesigile gitti ben hemen saclarimi boyadim yeni aldigim kiyafetleri giydim suslendim bilezik kadar kuperleri taktim siktim parfumu:)))) cocuklar bile sok oldu aaaaaa anneee sen cok guzel oldun inanin cok mutlu oldum ,harika bi yemek hazirladim aksam geldi cocuklar aacmisti kapiyi ben masada,, sokagirdi oyle kalakaldi guldu hosuna gitti benden ozur diledi ve bida anmadi o kizin adini ... bu mahalleden tasinmayi hic dusunmuyorum aslinda ben kuduracgima onlar kudursun degilmi:)) bugun ilk kez kola icmedim onun yerine tang ictim icmemeye calisacgim ...bazi arkadaslarimiz bosanmaktan bahsetmis ben evlenirken gelinligimle girdim kefenimle cikarim demistim esim evet bana hata yapti bu yanlis bisey ama bosanmakla sorun cozulmez bence ...bazi arkadasimiz evde oturan cocuklu kadin asla degilim kendimi salmamin sebebi iki iste calisyosunuz hem sabah hem aksam ev yemek cocuklar derken kendimi cok yordum ... yinede yorumlariniz icin hepinize cok tsk ederim...SIZI SEVIYORUM