Patlamak üzereyim :((

Bu konuyu buraya açarak ne umdunuz? "Vah vah kardeş çok üzüldük" diye teselli mi bekliyorsunuz?
Adam sizi sevmiyor ayrıca. Sevse boşanırdı zaten. Karısı da kurtulmuş olurdu böyle birinden.
Birisi sormuş adam ne için dua ediyor diye, gerçekten ben de merak ettim. Karısı ölsün diye mi dua ediyor, yoksa bir avukatla tanışabilmek için falan mı?

Sen uzulme minnoş kalbini de bosa kırdırma

Ne bekliyorlarki acaba duygular var saygı mı gostersınler dıyorlar anlamadım
Yani ne diyeyim ki ben o adi pislik adamla evli hiç birşey den haberi olmayan kadın ve çocuklarına üzüldüm konu sahibi bir gram umrumda değil yazık günah değil mi bir de aynı şeyleri ben de yaşadım diyor utanmaz şey :/

Konuyu degistirdiginiz icin ceza alacaksiniz,neyse ki alinti yapan arkadasimiz olmus

Adam sizinle sevisip karisina geri gidiyor,boyle igrenc bir adamla birlikte olmak sizi incitmiyor mu? Uzerine de baska bir kadinin ve baska cocuklarin zamanindan caliyor ve onlarin hayati uzerine oynuyorsunuz. Ayip. İnanc boyutuna hic girmek istemem ama cay bardagina dahi inanan insan yapmaz boyle hata. Yaptiysa da devam ettirmez

İnançlı ve vicdanlı insanlar mısınız? İyi ki söylediniz. Demek ki olmasanız neler yaparsınız. Ne güzel kılıf bulmuşsunuz derin aşk filan diye... Ben içinde kötülük olan insanların bir gün hak ettikleri kötü hayatı yaşamaya başlayacaklarına tüm kalbimle inanırım. Şuan ki durumunuza bakılınca, bunlar daha iyi günleriniz.

Ortada yasak ask var galiba? Diger konuyu bulamadim. Ya da gozumden kacti? Oyleyse bunun hakli bir yani olamaz..

O kadar edebi yazmissiniz ki.. konuyu yine de masum gostermemis. Yaptiginiz cok yanlis. Sevdiginiz adamin esinin yerinde olmak ister misiniz? Esine sadakati bile olmayan adam sevmeye deger mi? Adam dua ediyor da ne diye ediyor acaba? Ee o zaman karisini bosasin sizi alsin. Madem cok meraklisiniz. Sonra sizi de aldatir merak etmeyin. Duygulariniza biraz gem vurmayi ogrenin. Evli bir adama bakacak kadar radarlarinizi acmayin.

Diğer konusu ne ben bulamadim

Sen ne vicdanından bahsediyorsun be! O adamın eşine günah değil mi? Kadın bi yalanın içinde yaşıyor. Yazık değil mi ona. Vicdanlı ve inançlılarmis mis mis yerim sizin vicdanınızı ne haysiyetsiz insanlarsınız. Adam seni kullanıyo yoksa kavuşmak için boşar karısını gelir gelir ama siz mutlu olamazsınız. Yuva yıkanın yuvası olmaz. O kadının ahı hep üzerinizde olur. Geberiyorum demissiniz geberin o zaman böyle yaşamaktan o evladinizin yüzünü eydirmekten iyidir.

Sizin gibiler yok olup gitse şu dünyadan da aileler huzur bulsa keşke! Olayı dramatize edince "üüü yazık sizee biz de dua edelim de birleşiiinnn(" filan mi denecek sana ne bekliyorsun. Adam istese boşanır seni alır be bildiğin kullanıyo sen de ühü ühü nidaları eşliğinde imkansız aşıklar rolüne bürünüyorsun. Yaşattığını yaşamadan ölmez kimse bunu da şuraya not edeyim!!

Özlemden gebermek uzereydik cunku...
geberiyorum yaa geberiyorum...

buyrun geberin öyleyse, size engel olan ne?
böylece evinde hiç bir şeyden habersiz yaşayan masumların günahına girmezsiniz.

onun derdi sen degilsin. Bugun sen olur yarin baskasi. Ayrica boyle bir karekterin seni yarin aldatmayacagi ne malum?? Kendinizi oyuncak etmeyin Allah askina! Banada geldi boyle evli tipler adamlar cok yuksek mevkilerdeydi ama selam bile vermiyordum cunku kendime yakistirmiyordum. Senin miden nasil aliyor acaba o her gece karisini opup koklarken senin onu arzulaman? Midesizsiniz!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…