- Konu Sahibi PinkKimberly
-
KADININ KENDI COCUGUDA VARMIS KENDI COCUGUNA DA UZULDUM YAZIK ZATEN OLAN COCUKLARA OLUYOR KENDISINE SORMAK LAZIM SENIN BOYLE BIR ANNEN OLSUN ISTER MIYDIN DIYEYani ne diyeyim ki ben o adi pislik adamla evli hiç birşey den haberi olmayan kadın ve çocuklarına üzüldümkonu sahibi bir gram umrumda değil yazık günah değil mi bir de aynı şeyleri ben de yaşadım diyor utanmaz şey :/
Çünkü onlar bekar onlar namuslu kim ister (konu sahibinin karakterinde ki kadınlar/erkekler )öyle adamı aaaa evli adam dururken bekarı kim naaapsın. O istedi burada salya sümük ağlayalım onunla ona maşa tutalım ah vah edelim zannetti de istediğini bulamayınca fırça atıp gitti.Baska erkek yokmus gibi neden evli erkek?
Konunuzu silip buraya cevap yazamazsınızHepinize toplu cvp vermek icin yine konum uzerinden yaziyorum. Icinde bulundugum durumun farkindayim. Ayrica kimseden akıl almak icinde yazmadim. Zira bu durumun akıl alacak bi tarafi yok. Sadece keske bu kadar kırıcı olmasamıydınız diyorum. Icimi Allah biliyor ya ben ona sığınıyorum. Kimse kimsenin yasadigini bilemez o yuzden belki buraya yazmam buyuk hataydı. Ama yinede sizden bela yerine keske dua almis olsaydim.( bu durumun son bulması icin) Hepinize iyi geceler. Rabbim insallah sizi boyle bisiyle sinamaz...
Adam ne aşkından geberecek adam kandıriyo bunu.askindan geberen adam karısını boşar o 4 senede. Böyle adamlarda kadınlarda yerin dibine girsin. He böyle okuduğumuz her hikâyede de adam karısıyla mutsuz birşey yaşamıyorlar boşanmaya da bi engeli oluyo falan filan işteucuz kadınların verdiği basit heyecanlara "aşkından gebermek" deniliyorsa ...... Çok sinirlerim bozuldu. Aldatılma acısını yaşamış biri olarak hiç ders almamış konu sahibi.Ömür boyu vicdan azabı çekmeye mahkum.
Hatta 4 yıl için de aşkından geberen adam 1 2 çocukta yapıyor karısıyla bunların hepsi mutsuzluktan yani dimi. Konu sahibini yılın sazani hatta 4 yılın sazani ilan ediyorum çünkü bu yalanlarla yaşamak onlara inanmakta çok üstün zeka ister konu sahibinde bolca var o üstün zeka dan!Adam ne aşkından geberecek adam kandıriyo bunu.askindan geberen adam karısını boşar o 4 senede. Böyle adamlarda kadınlarda yerin dibine girsin. He böyle okuduğumuz her hikâyede de adam karısıyla mutsuz birşey yaşamıyorlar boşanmaya da bi engeli oluyo falan filan işte
Kesinlikle öyle adamın karısına çocuklarına çok üzülsün allah yardımcıları olsun boylelerinide halkin eline vericen ne yapıyorlarsa yapsinlarHatta 4 yıl için de aşkından geberen adam 1 2 çocukta yapıyor karısıyla bunların hepsi mutsuzluktan yani dimi. Konu sahibini yılın sazani hatta 4 yılın sazani ilan ediyorum çünkü bu yalanlarla yaşamak onlara inanmakta çok üstün zeka ister konu sahibinde bolca var o üstün zeka dan!
hakikaten insanlarin yuzu kizarmiyor da bunu soylerken. nasil bi zayiflik bu, nasil bi nefse yenik dusmedir bu. insan dua etmeye utanir duruma dusecegine bide dini kullanip sempati kazanmaya calismalar falan.ülkede her haltı din iman kisvesiyle örtmeye kalkmak da moda oldu.
her bi haltlar yiyen dine sarılıyor. ben şöyle inançlıyım böyle ibadet ederim filan.. sanki millet aa inançlıymış iyi o zaman diyecek.
yapmayın bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?