- 15 Mart 2018
- 9
- 9
- 1
- Konu Sahibi PinkKimberly
-
Pardon inançlı insanlarız mi dediniz şaka mı bu? Vallahi ölün geberin yanın kül olun çokta önemli yani! Ayrıca o kadın bunları bilse sizden 10 kat daha fazla acı çeker emin olun.Cocukluk arkadasımla aramizda cok kuvvetli bi bağ var. Hatta tanımlayacak olursam, yaşayabilecegım en derin aşkı yaşıyorum. Esinden ayri bi cocuk annesiyim. O ise evli.. 4 yıldır bu imkansız aşkın icinde cebellesiyoruz. Defalarca ayrilmayi denedik. Hatta son 1 yilimiz birbirimizden uzak durarak gecti. Vicdanlarimiz asla el vermiyo bu duruma cunku.ikimizde inancli ve vicdanli insanlariz. Sonumuz yok biliyoruz. (Ama Onun bir gun kavusacagimiza dair hep bi umudu var. Gece gunduz dua ediyo) Fakat 1 ay once dayanamayip tekrar gorusmeye basladik. (Özlemden gebermek uzereydik cunku) nasıl bir hasret nasıl bir acı tarifini anlatamam. Ikimizde 1 yil boyunca nefesimizi tutmus sanki yeni yeni almaya basliyomus gibiydik. Taa ki o geceye kadar... iki gece once kâbusumdan ağlayarak uyandim hickiriklarla. Bekarken boyle kabuslari cok yasardim ama uzun yillardir olmamisti. Gercekti sanki. Bisi beni gelecekte yasayacagim bi sahnenin icine birakmis gibiydi. Ruyamda bu yasak iliski ortaya cikmis. Herkes, butun ailem basima toplanmis. Bagirip cagirip, benim yasadigimi baska bi kadina nasil yasatmaya vicdanimin el verdiginin hesabini soruyodu. Elimden telimi aldilar. Ve beni artik buralardan donmemek uzere gondereceklerini soylediler. Baskasinin yuvasini yikmaya hakkim olmadigini bagira cagira yuzume vurdular. Ben olup biteni ona anlatamadan ondan ansizin koparilmanin vermis oldugu feryatla aglarken hickiriklarla uyandimve ilk isim bi ses kaydi hazirlamak oldu o an. Aglayarak artik devam edemeyecegimi felaketimizi ruyamda gordugumu hic bu kadar utanip korkmadigimi anlattim. Tabii sabah kaydi dinlediginde cok kotu oldugunu Ne diyecegini bilemedigini yazmis. Simdi iki gundur beni sakinlestirmek icin sasirmis durumda. Deli gibi sesimi duymak istiyo. Konusamiyorum. Ondan benden uzak durmasini artik bu duruma dayanamadigimi soyledim. Fakat bunu asla yapamayacagini bildigimi soyluyo. Tamam arada sesini duyayim her zaman yazmiyim ama gitme ne olur diyo. Kalbim paramparca aglamaktan gozlerim kan canagi. Her hücrem deli gibi onu isterken boyle onsuz kalmak zorunda olmak... geberiyorum yaa geberiyorum...
Aşkından gebermistir belki konu sahibi?Konu senaryo ya konu sahibi huhuuuu sana sesleniyoruz cevap ver daa
Ak sakallı dede rüyaya girip boşan dememiş henüz ya da kırmızı kar yağmıyor, ondandır...onun bir gün kavuşacağıniza dair umudu var.
gece gündüz dua ediyor
himm
neden boşanmiyor?
Aşkından gebermistir belki konu sahibi?
Zeytin yağı gibisiniz mübarek nasıl da üste çıktınız kendinizi haklı gördünüz pes ! Elin adamıyla gönül eğlendir üstelik evli barklı ne yapalım yani hiç mi vicdanınız yok sizin yazıklar olsun bari yaptığınız pisliğe dini alet etmeyin. Sen o adamla konuşurken karısının ne halde olduğunu hiç dusunmusmuydun yazık günah ya.Hepinize toplu cvp vermek icin yine konum uzerinden yaziyorum. Icinde bulundugum durumun farkindayim. Ayrica kimseden akıl almak icinde yazmadim. Zira bu durumun akıl alacak bi tarafi yok. Sadece keske bu kadar kırıcı olmasamıydınız diyorum. Icimi Allah biliyor ya ben ona sığınıyorum. Kimse kimsenin yasadigini bilemez o yuzden belki buraya yazmam buyuk hataydı. Ama yinede sizden bela yerine keske dua almis olsaydim.( bu durumun son bulması icin) Hepinize iyi geceler. Rabbim insallah sizi boyle bisiyle sinamaz...
Sorma çok kalbim kırıldı şu an ağlamamak için kendimi sıkıyorum :/ biz nasıl onu eleştiririz biz kimiz ki?Pes! Biz suclu olduk iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?