• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patlamaya hazır volkan gibiyim..

Brittish_Shorthair

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
30
2
298
İstanbul
Merhaba KK üyeleri, bir günlüğe yazar gibi icimi buraya dökmek istedim.
Annem ile babam ben 7 yaşındayken ayrıldılar. Daha sonra ergenlik dönemimde bir üvey baba geldi evimize. Abimde o zamanlarda esrar kullanırdı, ben ise asabi bi kızdım ve okuluma hemen hemen her gün ağlayarak giderdim. Annemin ilgisizliği ve abimin kontrolsuz yediğim dayaklarından dolayı. Çok icime kapanık ve erkeklerle hic bir muhabbetim olmazdı. 20 yaşında biriyle tanışmıştım halbuki hic öyle bi niyetim olmamıştı. Defalarca hayatımdan kovmama rağmen kapıma gelir ikna etmeye çalışırdı. Daha sonra istem dışı bir birlikteliğin sonucu hamile kaldım. Jet hızıyla nikah masasına oturduk ve düğünümüzün gercekleştiği günün gecesinde istenmediğim bi gelin olduğum icin tartışma cıkardılar. Karnımdakini düşünmeden annem ile beni evden kovdular. Eltim bizi göndermedi, bu gece bende kalın yarın hallederiz demişti cunku uzakten gelmiştik.
Eşim ortalarda yok annesinin yanında kalmıştı o gece. Sabahında hazırlanıp çıktık ve eşim daha sonra bana ulaşmaya çalıştı. Ben bana sahip cıkamayan biriyle beraber devam etmek istemediğimi söyledim ve bitmişti.
Karnımdakını çok büyük bi üzüntüyle aldırdım. Ve aylar sonra geri birleştik ve aradan 4 yıl gecti mutlumuyum? Bazen evet bazen hayır. Ama karnımdakini asla unutmadım unutamiyorum. Ben korkak, cesaretsiz, vicdansız bi insanim belkide. Öteki dünyada bir yerim olmadığını düşünmek beni kahrediyor.

geçmişi geri getiremeyeceğinize göre bu saatten sonra artık tövbe edin pişmanlığınızı hüznünüzü uzun uzun yaşayın diyebilirim ancak.yani başka ne denirki bilemedim.

Bastan sona hatta yapilsmis ..
Madem cocugu aldiracaktin neden nikah masasina oturdunki ?

Tekrar birlesecektin , neden cocugu aldirdin ..
Ufff benim bile kafam karisti.

hayatımda ilk defa birisinin çocuk aldırmasını hoş karşıladım.. Rabbim de sizi hoş karşılasın inşAllah..

eşinizi çözemedim evlendiğinizde yaptığı kötü davranışın dışında iyi biriymiş hissi uyandırdı bende..

konuşma terapisi şeklinde psikolojik destek alın lütfen..

sevgiler

Ayrıca " karnımda ki " diye bahsettiğiniz bebeğe çok uzuldugunuzu sanmıyorum.
Diğer konular içindi yorumum.

Annem ile babam ben 7 yaşındayken ayrıldılar. Daha sonra ergenlik dönemimde bir üvey baba geldi evimize. Abimde o zamanlarda esrar kullanırdı, ben ise asabi bi kızdım ve okuluma hemen hemen her gün ağlayarak giderdim. Annemin ilgisizliği ve abimin kontrolsuz yediğim dayaklarından dolayı. Çok icime kapanık ve erkeklerle hic bir muhabbetim olmazdı. 20 yaşında biriyle tanışmıştım halbuki hic öyle bi niyetim olmamıştı. Defalarca hayatımdan kovmama rağmen kapıma gelir ikna etmeye çalışırdı. Daha sonra istem dışı bir birlikteliğin sonucu hamile kaldım. Jet hızıyla nikah masasına oturduk ve düğünümüzün gercekleştiği günün gecesinde istenmediğim bi gelin olduğum icin tartışma cıkardılar. Karnımdakini düşünmeden annem ile beni evden kovdular. Eltim bizi göndermedi, bu gece bende kalın yarın hallederiz demişti cunku uzakten gelmiştik.
Eşim ortalarda yok annesinin yanında kalmıştı o gece. Sabahında hazırlanıp çıktık ve eşim daha sonra bana ulaşmaya çalıştı. Ben bana sahip cıkamayan biriyle beraber devam etmek istemediğimi söyledim ve bitmişti.
Karnımdakını çok büyük bi üzüntüyle aldırdım. Ve aylar sonra geri birleştik ve aradan 4 yıl gecti mutlumuyum? Bazen evet bazen hayır. Ama karnımdakini asla unutmadım unutamiyorum. Ben korkak, cesaretsiz, vicdansız bi insanim belkide. Öteki dünyada bir yerim olmadığını düşünmek beni kahrediyor.

olan olmuş, bu pişmanlık, vicdan azabı sana bişey kazandırmaz, unutup önüne bakmaya çalış, kafanı başka şeylerle meşgul etmeye başla

Rabbim günahınızı affetsin üzüldüm sizin için. Talihsiz bi hayat yaşamışsınız. Şimdi mutlu musunuz? Çocuğunuz var mı ?

Dogmamis bebegi icin karnimda ki karnimda ki diye bahseden birinin,o zavalli bebek icin üzülüyor olmasi bana samimi gelmedi. Verilecek tepkilerden cekindiginiz icin pismanmis gibi davraniyorsunuz bence. Hem ayrica halen cocugu aldirmanin pismanligini yasiyor olsaydiniz,o adamla tekrar bir araya gelmezdiniz.cunku bir sekilde bebeginizi aldirmaniza sebep olan kisi o.sizi evlendiginiz gun kapinin önüne koyarak yapmis bunu da.

Bende bosanmis bir anne babanin cocuguyum ama annemden Allah razi olsun ki kizimin basina uvey baba getiremem deyip genc yasta olmasina ragmen kimseyle evlenmedi.
Siz 1-0 yenik baslamissiniz malesef hayata.
Kolay seylerde yasamamissinizdir mutlaka.
Bebeginiz keske sizinle kalsaydi...
Tovbe edin, dua edin,af dileyin Allah'tan, icinizdeki huzursuzlugu tek giderecek olan odur...

Ben hiç birşey anlamadım valla. İstenmesiniz bile düğün yapa bir aile nedne evden kovar ki düğünden sonra kovacak insan düğün yapmazdı eşim yoktu annesinde kalıyordu diyorsunuz zaten anne babası kovmadı mı siz eşiniz ne yapıyordu bu arada. Annemle kovdunuz demişsiniz sonra eşinizle bir araya gelip konuşmak yoluna sokmak yerine bebeği aldırmışsınız madem kolaydı aldırmak hiç evlenmeseydiniz sonra barışmışsınız olan bebeğe olmuş hem de bebeğim değil karnımdaki diye sözettiğiniz sizin bebeğinize yazık olmuş. Bence annenizin tekrar evlenmesi, ağabeyinizin esrar çekip dövmesi filan tepki çekmemek için bahane. İstemeyen aile şimdi nasıl istedi de o evlilik sürdü demek ki olabiliyormuş. Keşke o çocuğa kıymadan önce yoluna koysaydınız olan olmuş artık neden burada anlatıyorsunuz geçmişe çare yok eh bu adamdan ayrılacağınızda yok. Mutlu olsan ne olur olmasan ne olur.

hayatımda ilk defa birisinin çocuk aldırmasını hoş karşıladım.. Rabbim de sizi hoş karşılasın inşAllah..

eşinizi çözemedim evlendiğinizde yaptığı kötü davranışın dışında iyi biriymiş hissi uyandırdı bende..

sevgiler

Yorumunuz, kimseye açılamiyordum

sevgiler
Desteğiniz icin çok tşk ederim. Az da olsa kendimi iyi hissetmeme vesile oldu. Tşkler

NOT: samimiyetime inanmayan insanlar icin söylüyorum, o kadar hikayemin altından cımbızla cekip tek kelimeye takılanlar. Karşıdaki insanin ne hissettiğini bilemezsiniz o yüzden benim adıma karar vermeyin. Yangına körükle gitmeyi bayılıyosunuz..

Hayatta kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz. Zor bir şey yaşamışsınız, o şartlarda en doğru olduğunu düşünmüşsünüz, geçmiş olsun.
4 sene önceki olayları düşünerek yaşamayın artık. Olan olmuş, geride bırakın devam edin yaşamaya.

Yalnız "istem dışı birliktelik" derken neyi kastediyorsunuz? Birliktelik isteyerek ama hamilelik mi kazayla oldu yoksa zorla mı birlikte oldu?

Basta neden aldirmak yerine evleniyirsun evleniyorsungunah deme bana vicdan deme bana zinada gunah ve vicdan yapacak olsan isin o kisminida dusunurdun evleniyorsun bosaniyorsun sonrada yine aldiriyorsun ne anladim o isten niye biraraya geldinizonuda anlamadim sonradan ask olustu demek

Rabbim günahınızı affetsin üzüldüm sizin için. Talihsiz bi hayat yaşamışsınız. Şimdi mutlu musunuz? Çocuğunuz var mı ?

Mutlu olamiyorum olamiyorum bazen oluyorum sonra düşünceler içerisinde boğuluyorum. Ben dünyaya bir bebek getiremeyecek kadar .. :((

Back
X