Ooo al benden de öyle canım sıkılıyo yemek yiyorum püf bende 71 65tim çıkıyorum yine bide çocuk emziriyrum emmeye bırakırsa kaç olurum bilmemBende doymak nedir bilmiyorum 48 den 60 a çıktım ne olcak boyle
Ekmağnan yi EkmağnanTavsiye. Fazla yemezsiniz. Diyetteyken kullaniyorum
Hhhee çok güzelmiş nerden aldın bunları diğer kasiklar catallar ne güne duruyo nefse hakim olmak mesele iste :))Tavsiye. Fazla yemezsiniz. Diyetteyken kullaniyorum
Valla ev işi yapıyorum hep spora zaman kalmiyo yoruluyorum oğlum iyi dans ediyo ben beceremiyorumYeme yeme kilo alirsin:)
Dans et spor yap hem daha mutlu oluyosun.
Ben cok yiyorum bi saat sonra yine acikiyorum gece de kalıyorum bazen bişeyler atistiriyorum psikolojik mi yoksa şekerden de supheleniyorumBen de hep açım
Eskiden yıyıp yıyp almayanlardandım herkes özenirdi bana
Şimdi hep doymadan kalkıyorım masadan
Aklımda hep mamacıklar var
Hmm olabilir kocamla eskisi gibi değiliz birlikte bişeyler yapmayalı uzun zaman olduDuygu durumun nasıl ? Sevgi ilgi vb. çok yemek duygusal boşluktan kaynaklanıyor beden aç diil aslında ruhun aç olmasından kaynaklanıyor
Hmm olabilir kocamla eskisi gibi değiliz birlikte bişeyler yapmayalı uzun zaman oldu
Teşekkür ederim canım tavsiye lerin için değişiklik lazım evet monotonlasti hersey is bulsam belki isteklerim gerçekleşecek ama is de bulamıyorum Kpss ye de hazırlanmam lazım hiç canım istemiyo eşime bi yerlere gidelim deyince para yok araba yok deyip geçiyo eşimin ailesi benim oglumla bizden daha çok zaman geçiriyoMutlaka eşinle konuşmuşsundur o da klasik erkek laflarını sıralamıştır. Tavsiyem şu tabi istersen . Bol bol yürüş yap ama her gün bir saat çok iyi gelicektir. Sevdiğin şeylere yönel ruhunu sen besle , bol bol dua et en güzel terapi bana göre. Ondan sonra bol bol su iç, film izle komedi türü, arkadaşlarına takıl takılma imkanın varsa kısaca kendine yönel sen kendine baktıkça ruhunu besledikçe eşinde sende ki değişiklileri fark edip sana yönelecektir. Kuaföre git değişik saç modeli yaptır şımart kendini , Türk kahvesi yap bir parça çikolata ye , yeni müzikler keşfet dinle hep gülümse pozitif düşün her şey yolunda gidiyormuş gibi o duygu durumunu yaşa yani . Tv çok izleme dizilerden uzak dur onun yerine netten merak ettiğin şeyleri araştır , kitap oku , daha çok faydasını görürsün.
Gece gece sen beni guldurdun Allahta seni guldursun emiEkmağnan yi Ekmağnan
Teşekkür ederim canım tavsiye lerin için değişiklik lazım evet monotonlasti hersey is bulsam belki isteklerim gerçekleşecek ama is de bulamıyorum Kpss ye de hazırlanmam lazım hiç canım istemiyo eşime bi yerlere gidelim deyince para yok araba yok deyip geçiyo eşimin ailesi benim oglumla bizden daha çok zaman geçiriyo
Ekmağnan yi Ekmağnan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?