- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
Bir onceki konuda yazmıştım derdimi kucuk cocukla bosanma simdi avukata verdim cekismeliye dusecek gibi sali davayi acacak ama bu sülale den bıktım herkes sanki ben pisman olacam benim hatam gibi baris naralari atiyor annem sakin gitme derken eniste gazina geldi baris diyor anlasmali olsun diyorum güzel guzel bitsin yüzümüze bakacak saygımız olsun diyorum tam arap saçı oldu . Herkes bik bik konuşuyor ısrarla hayir gidersem eskisi gibi olmayacak adama bisey hissetmiyorum diyorum eee asik olarak aldin .annem biz alma dedi aldin simdi cocuk var cocuga yazik degilmi duzelir insanlar diyorlar . Tek başıma nasil mücadele edecegim bilmiyorum avukat demisti cekismeli olunca aileler girince cok zor olacak dedi vazbile gecebilirsin dedi. Dedim o degismez 1 yil idare eder sonra yine aynisi ama kimse beni anlamıyor. Evet cocuk babasini özlüyor ama ben o eve gidersem ben kötü olacağım biliyorum ben kavga çıkaracağım adamla yanyana gelmek istemiyorum dedim herkes cocuk diyo yetim boynu bükük kalacak diye. Dedim babasi ölmemiş orda. Babasida simdi cocugu bana ver tamam bosanalim diyo. Yok öyle sey dedim yaa benimde canim yaniyor oglumu cok özlüyorum dedi . Allah bana kuvvet versin tek basima ordu ile mücadele ediyor gibiyim. Ilerde zor olacak hastaligi sagligi okulu var ama ben istemiyorum dedikce ben kötü oldum tum sülalede herkes kavga eder.mis o isin ciddiyetini anladi dedim cocukmu anlasin isin ciddiyetini ille anasi babasi kulağınimi çekecekti. Ben yeterince değersizlestim diyorim . Gelecek beni hem korkutuyor hem nasil olacak bilmiyorum .cok uzun oldu ksr bakmayim icimi döktüm