• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patlıyorum yardim edin

Cac

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
6.123
9.332
198
Bir onceki konuda yazmıştım derdimi kucuk cocukla bosanma simdi avukata verdim cekismeliye dusecek gibi sali davayi acacak ama bu sülale den bıktım herkes sanki ben pisman olacam benim hatam gibi baris naralari atiyor annem sakin gitme derken eniste gazina geldi baris diyor anlasmali olsun diyorum güzel guzel bitsin yüzümüze bakacak saygımız olsun diyorum tam arap saçı oldu . Herkes bik bik konuşuyor ısrarla hayir gidersem eskisi gibi olmayacak adama bisey hissetmiyorum diyorum eee asik olarak aldin .annem biz alma dedi aldin simdi cocuk var cocuga yazik degilmi duzelir insanlar diyorlar . Tek başıma nasil mücadele edecegim bilmiyorum avukat demisti cekismeli olunca aileler girince cok zor olacak dedi vazbile gecebilirsin dedi. Dedim o degismez 1 yil idare eder sonra yine aynisi ama kimse beni anlamıyor. Evet cocuk babasini özlüyor ama ben o eve gidersem ben kötü olacağım biliyorum ben kavga çıkaracağım adamla yanyana gelmek istemiyorum dedim herkes cocuk diyo yetim boynu bükük kalacak diye. Dedim babasi ölmemiş orda. Babasida simdi cocugu bana ver tamam bosanalim diyo. Yok öyle sey dedim yaa benimde canim yaniyor oglumu cok özlüyorum dedi . Allah bana kuvvet versin tek basima ordu ile mücadele ediyor gibiyim. Ilerde zor olacak hastaligi sagligi okulu var ama ben istemiyorum dedikce ben kötü oldum tum sülalede herkes kavga eder.mis o isin ciddiyetini anladi dedim cocukmu anlasin isin ciddiyetini ille anasi babasi kulağınimi çekecekti. Ben yeterince değersizlestim diyorim . Gelecek beni hem korkutuyor hem nasil olacak bilmiyorum .cok uzun oldu ksr bakmayim icimi döktüm

Bu hayat sizin ve oğlunuzun kimseye kulak asmayın herkes dört duvar arasında ne yaşadığınızı bilemez.

Bir onceki konuda yazmıştım derdimi kucuk cocukla bosanma simdi avukata verdim cekismeliye dusecek gibi sali davayi acacak ama bu sülale den bıktım herkes sanki ben pisman olacam benim hatam gibi baris naralari atiyor annem sakin gitme derken eniste gazina geldi baris diyor anlasmali olsun diyorum güzel guzel bitsin yüzümüze bakacak saygımız olsun diyorum tam arap saçı oldu . Herkes bik bik konuşuyor ısrarla hayir gidersem eskisi gibi olmayacak adama bisey hissetmiyorum diyorum eee asik olarak aldin .annem biz alma dedi aldin simdi cocuk var cocuga yazik degilmi duzelir insanlar diyorlar . Tek başıma nasil mücadele edecegim bilmiyorum avukat demisti cekismeli olunca aileler girince cok zor olacak dedi vazbile gecebilirsin dedi. Dedim o degismez 1 yil idare eder sonra yine aynisi ama kimse beni anlamıyor. Evet cocuk babasini özlüyor ama ben o eve gidersem ben kötü olacağım biliyorum ben kavga çıkaracağım adamla yanyana gelmek istemiyorum dedim herkes cocuk diyo yetim boynu bükük kalacak diye. Dedim babasi ölmemiş orda. Babasida simdi cocugu bana ver tamam bosanalim diyo. Yok öyle sey dedim yaa benimde canim yaniyor oglumu cok özlüyorum dedi . Allah bana kuvvet versin tek basima ordu ile mücadele ediyor gibiyim. Ilerde zor olacak hastaligi sagligi okulu var ama ben istemiyorum dedikce ben kötü oldum tum sülalede herkes kavga eder.mis o isin ciddiyetini anladi dedim cocukmu anlasin isin ciddiyetini ille anasi babasi kulağınimi çekecekti. Ben yeterince değersizlestim diyorim . Gelecek beni hem korkutuyor hem nasil olacak bilmiyorum .cok uzun oldu ksr bakmayim icimi döktüm
Cok zor bı durum.
Ne yaşadınız ne yasattilar size bilmiyorum.
Bildiğim bir şey varsa oda bir kadın boşanma kararı almışsa üstelik bebeğine rağmen,
Bı hiç kolay olmamıştır. Cevrenizdekiler kendilerince iyiliginizi düşünüyorlar ama bu hayatı yaşayan sizsiniz.
Ve bı kez geliyoruz dünyaya Katarlı olun sabredin elbet güzel günler göreceksiniz.
Allah yardımcınız olsun

Tamam gideyim iki çocukla döneyim den
Bu nasıl bir şey dayatmanin adı nedir
Sizin çalışma durumunuz olursa kendinize yetebilirseniz bir artı bir ev bulun bir iş bulun çalışın
Hayat sizin hayatınız kimseyi dinleneyim dediginizi yapın evet aşık oldum ama aşık olduğum adam bu değil den

Bir siz değilsiniz sonda olmayacaksınız ayrılan ailenizin bunu anlaması gerekiyor ama bazı aileler düşünme yetisini kaybetmiş oluyor

Nato kafa nato mermer

6 ay ayri kal bak.. zaman kazan,zaten sogursunuz,alisirsiniz birbirinizin yokluguna. O zmn da bosanirsiniz. Daha kolay olur sanki, bilemedim.

Ha kafamda bitirmissem uzatmalari oynamam, sevmedigim adamin soyadini da tasimam. Evli gibi gorunmekten utanirim. Cocugumu alip yoluma bakarim

Erkekler bosanirken, cocugu alcam etcem der
Sonra da dusundum ki, sen bu cocuklara bakarsin annesiz buyumelerine gonlum razi olmuyor der tipis tipis size birakir. (Oyski yalan, 2 yumurtayi kirip da bakamazlar cocuga. Anasina guveniyordur basta)

Cocuklarim yanimda,babasi haftada 1 arar, ayda 1 de gormeye gelir 2_3 gun. Babaliklari lafta kaliyor, bakma sen onlarin asarım keserim vermem demesine. Lafta hepsi , sana huzur vermemek niyeti. He deyip gec. 8 yasina kdr annede kaliyor cocuk, anne mahkum olsa dahi !! Sallamasin hic vermem diye, nereye vermiomuş. Hakim onu mu dinler, atmasin simdi !!!

Babası sağ olan hiçbir çocuk yetim olmuyor.

Sizi çocuğunuz üzerinden vicdan azabı çektirip o eve geri dönmenizi sağlayacaklar akılları sıra...

Boşanma nedeniniz ne bilmiyorum ama kararlıysanız sakın geri adım atmayın... Allah yardımcınız olsun...

Benim annem üçuzleri ile babami terk etti. (Ucuzum var, üçüzuz) maddi acidan tabi calismadigi icin zorlandi ama kendisini bize adadi. Babamla da ileride aramiz duzeldi. Simdi sukrediyorum iyi ki bosanmislar. Kavga gurultulu evde olsak mahvolurduk. Kimsenin dedigine bakmayin sakin! Kimse degismez. Hele belli yasa gelen kimse degismez! Bir omuru yemeyin kendinize guvenin ve bosanin. Sizin aileniz ya da cevreniz bu evliligi yasamiyor. Siz yasiyorsunuz. Bosanip bosanmamak ve yasadiklariniz sizin bildiginiz seyler.

• Beğen
Reactions: Cac
Allahım size yardım etsin

• Beğen
Bim a101 gibi marketlere başvuru yapin
İskura başvurun. Bulunduğunuz bölgedeki belediyeye gidin iş başvurusu için bilgi alin. Gelinlikcileri gezin işleme işi yaptiriyorlar elinizden geliyorsa. Instagram hesabından evde yaprak sarma mantı gibi yiyecekler yapıp satabileceğimiz bir sayfa açabilirsiniz. Çocuk bakıcılığı yapabilirsiniz evinizin yakınında resmi kurum varsa okul vs gibi öğretmenlerin okul yakının da bebeklerini birakabilecegi bakıcıya çok ihtiyaçları oluyor.

Babası sağ olan hiçbir çocuk yetim olmuyor.

Sizi çocuğunuz üzerinden vicdan azabı çektirip o eve geri dönmenizi sağlayacaklar akılları sıra...

Boşanma nedeniniz ne bilmiyorum ama kararlıysanız sakın geri adım atmayın... Allah yardımcınız olsun...
Parmagimi kirdi siddet vardi gecen yil kirdi affetttim ama hiddeti hakareti artti psikolijik siddet cok fazla oldu aşağılıyor hep beni

Benim annem üçuzleri ile babami terk etti. (Ucuzum var, üçüzuz) maddi acidan tabi calismadigi icin zorlandi ama kendisini bize adadi. Babamla da ileride aramiz duzeldi. Simdi sukrediyorum iyi ki bosanmislar. Kavga gurultulu evde olsak mahvolurduk. Kimsenin dedigine bakmayin sakin! Kimse degismez. Hele belli yasa gelen kimse degismez! Bir omuru yemeyin kendinize guvenin ve bosanin. Sizin aileniz ya da cevreniz bu evliligi yasamiyor. Siz yasiyorsunuz. Bosanip bosanmamak ve yasadiklariniz sizin bildiginiz seyler.
Cok zor avukatta dedi oyle bir noktaya geleceksin ki geri dönmek isteyebilirsin vazgeçen cok oldu dedi cunku aileler bosandirmak istemiyor herkes bizde cektik evlilikte nara atiyor aglama krizlerim bitmiyor sayelerinde

Sakin kotu dusunmeyin. Boyle kucjk cocuklari olupta ayrilan ve dimdik duran kadinlar var. Bunlari atlatin iyileseceksiniz merak etmeyin.

• Beğen
Annenin aklına gir bari, '' Bak sahip çıkmıyorsan da çıkıyor gibi yap, kapım kızıma her zaman açık, kaybeden sen olursun, sürüntü sürüntü gezersin meydanda, karını geri istiyorsan adam olacaksın. Tek hareketinde geri alırım de. '' diye, nasıl oluyor da şiddet gördüğün yere elsiz ayaksız gönderiyor, seni doğururken şeyi de mi acımadı, nasıl rahat uyuyacak, aaayyy deliriyorum.

Aşık oldum evlendim, aşkım bitti sevmiyorum bosaniyorum. Sanane????
Seni ne ilgilendirir?? Senin hayatın çok mu yolunda, sen her kararını bana mı soruyorsun da senin istediğini yapmamı bekliyorsun? Yok mutsuz olurmușum, yok çocuk boynu bükük kalırmış, yok pişman olurmușum. On tane karı yada koca değiştirmiş gibi nerden biliyorlar?

Herşeyi geç şunu sorun. Daha önce koca boșadın heralde, nerden biliyorsun?

Şu toplum şunu anlamıyor. Bir kadın durduk yere boşanmaz. %90 büyük bir sıkıntı vardır. Ya dayak, hakaret, psikolojik şiddet, sevgisizlik, ilgisizlik, aldatılma gibi bir durum var, bu kadın mutlu değil ki boşanıyor. Adamda suç yok gibi davranışlar, laflar falan. İnsanı çileden çıkartıyorlar. Destek olacakları yerde iyice utandırıp aklını karıştırıyorlar.
Kocasindan dayak yiyen, aldatılan, her türlü şiddet görüp bunu normal zanneden, her erkek bunu yapar diyen kadınlar en büyük zararı veriyor.
Hepsini kapı dışında biracaksiniz, benim kararım budur diyip kararınıza sahip çıkın.

Burdan yazim belki gören yorum yapan olur uzaklastirma karari aldik geldi yine cocugu görmeye polis o sirada aradi gelin imza atin diye herkes şok kv ve teyzesigelmişti. Bosanicam diyorum beni sucluyor simdi birde arsiz diyorki artik aklında kim varsa neye guveniyorsa bu kdr kafayi takmis boşanmaya namusima laf atti yaa orda bende kayis koptu dava dilekceme soyledigini sonradan koyarmiyiz pzrt avut soracam ama kiyamet kopti bende veristirdim gelim de sizofren dusunlerinle bogusayim düşünceye bakarmisin yaa hic hata yok simdide ailesni dolduruyor ben suçlu gibiyim.kiyafetlerimizi getirmiyor artik avukt karar aldirsin gidip alalim ne yapacagim bilmiyorm ne zormuş dik durmak

Burdan yazim belki gören yorum yapan olur uzaklastirma karari aldik geldi yine cocugu görmeye polis o sirada aradi gelin imza atin diye herkes şok kv ve teyzesigelmişti. Bosanicam diyorum beni sucluyor simdi birde arsiz diyorki artik aklında kim varsa neye guveniyorsa bu kdr kafayi takmis boşanmaya namusima laf atti yaa orda bende kayis koptu dava dilekceme soyledigini sonradan koyarmiyiz pzrt avut soracam ama kiyamet kopti bende veristirdim gelim de sizofren dusunlerinle bogusayim düşünceye bakarmisin yaa hic hata yok simdide ailesni dolduruyor ben suçlu gibiyim.kiyafetlerimizi getirmiyor artik avukt karar aldirsin gidip alalim ne yapacagim bilmiyorm ne zormuş dik durmak
Gidin polis nezaretinde neyiniz var yok alın. Pis herif. Zaten benim yediğim b.klardan dolayı boşanıyoruz, karımın suçu yok diyecek adamı boşayacak kadar rahat içinde değilsiniz, şaşırmayın.

Back
X