Patlıyorum yardim edin

Asla vazgecmeyin lutfen,bu kadar yuz goz olduktan sonra hayatta duzelmez ustelik siddet uygulamis!
Kendinize azicik sayginiz varsa geri adim atmayin,cook zor butun bunlarla mucadele etmek haklisiniz ama inanin gececek neler gecmiyorki...

• Beğen
Reactions: Cac
Asla vazgecmeyin lutfen,bu kadar yuz goz olduktan sonra hayatta duzelmez ustelik siddet uygulamis!
Kendinize azicik sayginiz varsa geri adim atmayin,cook zor butun bunlarla mucadele etmek haklisiniz ama inanin gececek neler gecmiyorki...
İnanın tek basima ordu ile mucadele ediyorm dun kv gelmis ben oldugum surece bosanma olmayacak diyo. Cocuga yazık degilmi boynu bükük kalacak benim cocugum o kdr kötü degil vs vs icimden diyorim niye sen pedagog musun doverek cocuk büyüten kadinsin dicemm saygımdan susuyorim vala turk toplumu aile duzeni berbat evlenirken 50 kisi bosanirken 50 kisi karışıyor

İnanın tek basima ordu ile mucadele ediyorm dun kv gelmis ben oldugum surece bosanma olmayacak diyo. Cocuga yazık degilmi boynu bükük kalacak benim cocugum o kdr kötü degil vs vs icimden diyorim niye sen pedagog musun doverek cocuk büyüten kadinsin dicemm saygımdan susuyorim vala turk toplumu aile duzeni berbat evlenirken 50 kisi bosanirken 50 kisi karışıyor
Haklisin gercekten butun bunlarla mucadele etmek cok zor,kararli olman gerek,dik durman gerek yoksa bu insan musveddesi seni aklindan fikrinden,insanligindan edecek ve olacaklarin farkindasin sadece korkuyorsun anliyorum seni,ya basaramassam ya evladima yetemessem diye gelecek kaygisi yasiyorsun herkes gibi aslinda guven kendine inan gerisi gelecektir kimsenin sozune bakma bu hayat senin..

• Beğen
Bir onceki konuda yazmıştım derdimi kucuk cocukla bosanma simdi avukata verdim cekismeliye dusecek gibi sali davayi acacak ama bu sülale den bıktım herkes sanki ben pisman olacam benim hatam gibi baris naralari atiyor annem sakin gitme derken eniste gazina geldi baris diyor anlasmali olsun diyorum güzel guzel bitsin yüzümüze bakacak saygımız olsun diyorum tam arap saçı oldu . Herkes bik bik konuşuyor ısrarla hayir gidersem eskisi gibi olmayacak adama bisey hissetmiyorum diyorum eee asik olarak aldin .annem biz alma dedi aldin simdi cocuk var cocuga yazik degilmi duzelir insanlar diyorlar . Tek başıma nasil mücadele edecegim bilmiyorum avukat demisti cekismeli olunca aileler girince cok zor olacak dedi vazbile gecebilirsin dedi. Dedim o degismez 1 yil idare eder sonra yine aynisi ama kimse beni anlamıyor. Evet cocuk babasini özlüyor ama ben o eve gidersem ben kötü olacağım biliyorum ben kavga çıkaracağım adamla yanyana gelmek istemiyorum dedim herkes cocuk diyo yetim boynu bükük kalacak diye. Dedim babasi ölmemiş orda. Babasida simdi cocugu bana ver tamam bosanalim diyo. Yok öyle sey dedim yaa benimde canim yaniyor oglumu cok özlüyorum dedi . Allah bana kuvvet versin tek basima ordu ile mücadele ediyor gibiyim. Ilerde zor olacak hastaligi sagligi okulu var ama ben istemiyorum dedikce ben kötü oldum tum sülalede herkes kavga eder.mis o isin ciddiyetini anladi dedim cocukmu anlasin isin ciddiyetini ille anasi babasi kulağınimi çekecekti. Ben yeterince değersizlestim diyorim . Gelecek beni hem korkutuyor hem nasil olacak bilmiyorum .cok uzun oldu ksr bakmayim icimi döktüm
Açık söyliyeyim herkes aynı şeyleti yaşar çekişmelide. Tüm babalar o çocukları bırakmaz😅 Ama sonra da görüşme günü bile almazz🙈 Bunlar, ailenin dedikleri vs hepsi srn devam etmeyesin diye zaten. Ailen de aynı şeyi düşüyor. Aldırmayın. O evde sizinle o adamı çekmiyorlarsa size akıl vermesin kimse şu konuda. Adam da biraz diretirsem zaten döner eski düzene bağlarım diye düşünüyor. Gene kârlı çıkma peşinde🙃 Bu evrede dik durun. Eğer iş yükümlülükse zaten velayet sizdeykende şu anki kadar üstlenecek her şeyi mecbur. Artı olarak siz katlanmayın şuna

• Beğen
Haklisin gercekten butun bunlarla mucadele etmek cok zor,kararli olman gerek,dik durman gerek yoksa bu insan musveddesi seni aklindan fikrinden,insanligindan edecek ve olacaklarin farkindasin sadece korkuyorsun anliyorum seni,ya basaramassam ya evladima yetemessem diye gelecek kaygisi yasiyorsun herkes gibi aslinda guven kendine inan gerisi gelecektir kimsenin sozune bakma bu hayat senin..
Umarım 2 3 yada durusmada biter enişteme kesinlikle bosamicam demis bende kesinlikle bosuyorum dedim .bide neye guveniyorsin birinimi buldun dedi ya milletin yaninda deli oldum ruh sagligimi zor kurtardim nasil bunu der anlamıyorum insan karisina namusuna nasil laf atar delirecem.annem hemen ordan atladi bizde öyle sey olmaz enisteme aynisini demis bi kdr meehametsizse güvendiği biri var enistem o olmaz demis.tobee tobee diyorim gelimde dedim sizofren düşüncelerinle bogusam yok yaaa.o birden bu kdr dik durmama sasti nasilsa her pazar kavga vardi alisti bu niye gittiki Allah allah diyordur

Açık söyliyeyim herkes aynı şeyleti yaşar çekişmelide. Tüm babalar o çocukları bırakmaz😅 Ama sonra da görüşme günü bile almazz🙈 Bunlar, ailenin dedikleri vs hepsi srn devam etmeyesin diye zaten. Ailen de aynı şeyi düşüyor. Aldırmayın. O evde sizinle o adamı çekmiyorlarsa size akıl vermesin kimse şu konuda. Adam da biraz diretirsem zaten döner eski düzene bağlarım diye düşünüyor. Gene kârlı çıkma peşinde🙃 Bu evrede dik durun. Eğer iş yükümlülükse zaten velayet sizdeykende şu anki kadar üstlenecek her şeyi mecbur. Artı olarak siz katlanmayın şuna
Uzaklastirma aldik diye iyice delirdi .birde yaziyor ince hesaplar pesindesin diyo niye yaptigini biliyorimdiyo nerden buldum bu manyagi nasil bi beyin tutulmasi yasadim bilmiyorm avukatta dedi bosan bi 1 yil sonra aramaz cocugu cok düşkün cocuga bakak gorek insallah 2 3 seneye evlenir gider hepten dert biter

Umarım 2 3 yada durusmada biter enişteme kesinlikle bosamicam demis bende kesinlikle bosuyorum dedim .bide neye guveniyorsin birinimi buldun dedi ya milletin yaninda deli oldum ruh sagligimi zor kurtardim nasil bunu der anlamıyorum insan karisina namusuna nasil laf atar delirecem.annem hemen ordan atladi bizde öyle sey olmaz enisteme aynisini demis bi kdr meehametsizse güvendiği biri var enistem o olmaz demis.tobee tobee diyorim gelimde dedim sizofren düşüncelerinle bogusam yok yaaa.o birden bu kdr dik durmama sasti nasilsa her pazar kavga vardi alisti bu niye gittiki Allah allah diyordur
Enişten '' Sen g.v.t mısın ki namusundan şüphelendiğin kadını hala nikahında tutmaya çalışıyorsun? '' diyememiş mi?

Uzaklastirma aldik diye iyice delirdi .birde yaziyor ince hesaplar pesindesin diyo niye yaptigini biliyorimdiyo nerden buldum bu manyagi nasil bi beyin tutulmasi yasadim bilmiyorm avukatta dedi bosan bi 1 yil sonra aramaz cocugu cok düşkün cocuga bakak gorek insallah 2 3 seneye evlenir gider hepten dert biter
Ayrılınca gerçek yüzü çıkıyor genelde. Erkekler çocukla da hayatı içinde ilişki kuruyorlar. Sizinle olan aile hayatı bitince çocukla da bağı genelde zayıflar. Ha aksi bir insan olsaydı zaten evliliği bitmesin diye ne gerekiyorsa yapardı.

avukatta dedi bosan bi 1 yil sonra aramaz cocugu cok düşkün cocuga bakak gorek insallah 2 3 seneye evlenir gider hepten dert biter
Aynen böyle olacak zaten. İlk şoku atlatana kadar asar keser hepsi, erkeklik taslar, iftira atar, intihar etme tehdidi filan da olur hatta, ama 1 yıl sonra hatırlamaz bile ne seni ne çocuğu. Eğitimlisi cahili zengini fakiri yakışıklısı çirkini dindari dinsizi dogulusu batilisi...vs erkeklerin hemen hepsi boşanirken o kadar aynilar ki şaşar kalırsın :-)ben hiç bosanmadim bu arada ama mesleki deformasyonum var ordan biliyorum :rolleyes:

Aynen böyle olacak zaten. İlk şoku atlatana kadar asar keser hepsi, erkeklik taslar, iftira atar, intihar etme tehdidi filan da olur hatta, ama 1 yıl sonra hatırlamaz bile ne seni ne çocuğu. Eğitimlisi cahili zengini fakiri yakışıklısı çirkini dindari dinsizi dogulusu batilisi...vs erkeklerin hemen hepsi boşanirken o kadar aynilar ki şaşar kalırsın :-)
İnşallah görecem :dua:

Kesinlikle boyle dik durmaya guclu olmaya devam et,seni en hassas oldugun yerlerden vurmaya devam edecek cunku hazirlikli olman gerek,cirkeflesiyorlar ayrilik asamasinda daha yeni basliyorsun evet zor olacak ama olacak inan buna:)
Sen bu durumda sakin olmalisin canim sogukkanliligini koruman gerek bir tek ona karsi degil etraftaki herkese karsi,basaracaksin kurtulacaksin bu kan emiciden merak etme sadece sabir biraz daha sabir canim.

• Beğen
Bir seneye kalmaz baska kurban bulur merak etme sen:))

• Beğen
Kesinlikle boyle dik durmaya guclu olmaya devam et,seni en hassas oldugun yerlerden vurmaya devam edecek cunku hazirlikli olman gerek,cirkeflesiyorlar ayrilik asamasinda daha yeni basliyorsun evet zor olacak ama olacak inan buna:)
Sen bu durumda sakin olmalisin canim sogukkanliligini koruman gerek bir tek ona karsi degil etraftaki herkese karsi,basaracaksin kurtulacaksin bu kan emiciden merak etme sadece sabir biraz daha sabir canim.
Vala cok cok zor bi sürecmis gelecek kayip nasil olacaz bilmiyorm Mevlam yardim etsin .Bir yanım korku içinde bir yanım huzur

Vala cok cok zor bi sürecmis gelecek kayip nasil olacaz bilmiyorm Mevlam yardim etsin .Bir yanım korku içinde bir yanım huzur
Korkman cok normal su an bir belirsizlik icinde hissediyorsun kendini,gelecekten kaygilisin ama hersey bittikten sonraki o huzur varya iste ona deger;)
Bu surecte lutfen burdan kopma icini dok,bizleri de bilgilendir insallah mutlu haberini aliriz..

• Beğen
Korkman cok normal su an bir belirsizlik icinde hissediyorsun kendini,gelecekten kaygilisin ama hersey bittikten sonraki o huzur varya iste ona deger:KK66:
Bu surecte lutfen burdan kopma icini dok,bizleri de bilgilendir insallah mutlu haberini aliriz..
İnşallah guzel olacak haberdar edecem. Bugun sinir hastasi mi bagimlimi tinercimi bize carpti yolda bizde cevap verdik olay büyüdü büyüdü orduyu dökerim vs diyo manyak .zavalli babam yasli 60 yasinda çok bise yapamadi annem araya girdi ittiriyo adami gitmiyo yaka paça silkiyo ben bağırıyorum guvenlik yokmu millet durmus bize bakiyor kimse yardim etmiyor cok korktuk korkutucu insanlar bizi bekliyor tek başıma bebegimle mücadele cok zor olacak bugün bunu iğrendim daha dikkatli davranmaliyim annem adam kendi kendine konuşuyordu dedi önden annem gidiyordu demis delimi bu ne arkadan bize musallat oldu Allahim sen koru elini cebine atiyo dedim bicak cikaracak simdi babami bicakliyacak bağırıyorum kimse yardim etmiyo hastane önündeyiz guvenlik bile gelmiyor

İnşallah guzel olacak haberdar edecem. Bugun sinir hastasi mi bagimlimi tinercimi bize carpti yolda bizde cevap verdik olay büyüdü büyüdü orduyu dökerim vs diyo manyak .zavalli babam yasli 60 yasinda çok bise yapamadi annem araya girdi ittiriyo adami gitmiyo yaka paça silkiyo ben bağırıyorum guvenlik yokmu millet durmus bize bakiyor kimse yardim etmiyor cok korktuk korkutucu insanlar bizi bekliyor tek başıma bebegimle mücadele cok zor olacak ba
Cok gecmis olsun ya ne oldu da bulasti size oyle?
Hayat zaten zor boyle insanlarda daha cok zorlastiriyor malesef,bilmiyorum ya o kadar duyarsizlasti ki herkes bana deymeyen yilan bin yasasin modundalar ee bir yandan da hak vermiyor degilimde aslinda o kadar haksizliga ugruyoruzki insan iyilik yaparken bile 40 defa dusunuyor bu zamanda orneklerinide goruyoruz hergun dunyada rabbim yardimcimiz olsun valla zor zamanlar bunlar.
Sikayetci oldunuzmu?polis cagirsaydiniz keske

• Beğen
Cok gecmis olsun ya ne oldu da bulasti size oyle?
Hayat zaten zor boyle insanlarda daha cok zorlastiriyor malesef,bilmiyorum ya o kadar duyarsizlasti ki herkes bana deymeyen yilan bin yasasin modundalar ee bir yandan da hak vermiyor degilimde aslinda o kadar haksizliga ugruyoruzki insan iyilik yaparken bile 40 defa dusunuyor bu zamanda orneklerinide goruyoruz hergun dunyada rabbim yardimcimiz olsun valla zor zamanlar bunlar.
Sikayetci oldunuzmu?polis cagirsaydiniz keske
Vala zor kurtardik babamin ustune doğru yürüyordu babamda eliyle itti tam üstüne yürüyor gecti gitti giderkende yoluma cikma zaten sinirliyim biseyler diyo bende delimisin dedim vay geri bir döndü kavgami istiyorsunuz vs vs defol git diyoruz daha bağırıyor ustumuze geliyor kesin bagimli belli surati kıpkırmızı idi geldi maske yok tükürerek konuşuyor dedim git tükürme defol iyice hiddetlendi dedim karakolu ariyiorum basladi elini cebine atmaya cok korktum babama bebegime bisey yapacak diye tek basima olsam karakolda biterdi ama bebek baba olunca cok korkuyor insan Allahim bidaha yaşatmasın ama o yüzü bidaha unutmam sikayetci olsak olay büyücek adam degisik burasi cok büyük yer degil denk geliriz bisey yapar kafada kurar hep diyorum umarim bizim yüzümüzu unutur bende maske asagida idi babamdada vardi ama bebegimde yok babamda disari cikan insan biz yine nadir cikiyoruz ama onun icin korkuyorm

Vala zor kurtardik babamin ustune doğru yürüyordu babamda eliyle itti tam üstüne yürüyor gecti gitti giderkende yoluma cikma zaten sinirliyim biseyler diyo bende delimisin dedim vay geri bir döndü kavgami istiyorsunuz vs vs defol git diyoruz daha bağırıyor ustumuze geliyor kesin bagimli belli surati kıpkırmızı idi geldi maske yok tükürerek konuşuyor dedim git tükürme defol iyice hiddetlendi dedim karakolu ariyiorum basladi elini cebine atmaya cok korktum babama bebegime bisey yapacak diye tek basima olsam karakolda biterdi ama bebek baba olunca cok korkuyor insan Allahim bidaha yaşatmasın ama o yüzü bidaha unutmam
Neyseki kazasiz belasiz atlatmissiniz cok sukur,boyle insanlarla muhattap olmaya degmez saygisizlik yapmis,valla artik insan disari bile cikmaya cekiniyor ne hale geldik allah yasatmasin bir daha boyle seyler canim gecmis olsun.

• Beğen
Back
X