Yaş farkı çok mu cidden bide teklif mi bu
Nasıl bir muhabbet bu ya? İnsan hoşlandığı biri ile böyle muhabbetler eder mi? Oldu olacak kimseyi bulamazsak en son birbirimizle evleniriz diye muhabbet patlatın tam olsun.Merhaba kizlar ben part time bı işyerinde calisiyodum işlerim dolayısıyla çıktım ama hep böyle olur zaten girerim çıkarım ben okulum olduğu için neyse patronum bana daha önce iki üç kez buluşma teklif etti ama hep bı engel çıktı bulusamadik engel dediğim tartışmalarız en son paramı almaya gittiğimde konuştuk biraz ee ne zaman evleniyosun vs dedi ben de siz evlenin dedim falan filan derken baya isyeriyle ilgili özel hayatla ilgili konuştuk sonrasında içeri girmem lazım sohbete kahve ismarladiginda devam edelim dedi ben de neden ben ismarliyorum dedim sen ısmarla dedim oda olur ismarlayim dedi patronum 30 yaşında bekar bense 22 sizce bu bı teklif mi
Teşekkür ederim yorumunuz için 9 aydır sürekli bı birbirimizle atışma flortlesme halindeyiz ben hoslanti olmasa bu kadar ısrarcı olucagini düşünmüyorum ama evet yaş farkı biraz var aramizdaAdamı tanımadan birşey diyemem. Günü birlik birşeyler de arıyor olabilir. Ya da hoşlanmıştır. Azıcık done ile biz nasıl bilelim?
Ama ona göre gençsiniz. Dikkat edin derim.
Hoşlantı falan yok, bulmuş çıtırı sevişmek istiyor.Teşekkür ederim yorumunuz için 9 aydır sürekli bı birbirimizle atışma flortlesme halindeyiz ben hoslanti olmasa bu kadar ısrarcı olucagini düşünmüyorum ama evet yaş farkı biraz var aramizda
Nasıl bir sohbet bu. Evlen hayır önce sen evlen, kahve ısmarla hayır sen ısmarla.
30 yaşındaki adam 9 ay boyunca atışarak hoşlanmaz. Israr ettiği falan da yok. Israr etmiş olsa, istediğini elde ederdi gibi duruyor. Sorumluluk almamak için zarf atıyor işte, kendini kandırma. Çok ciddiyim.Teşekkür ederim yorumunuz için 9 aydır sürekli bı birbirimizle atışma flortlesme halindeyiz ben hoslanti olmasa bu kadar ısrarcı olucagini düşünmüyorum ama evet yaş farkı biraz var aramizda
Aramizdakileri hiç bilmeden bu tarz yorumları anlamıyorum ama sizin dediğiniz gibi olsun30 yaşındaki adam 9 ay boyunca atışarak hoşlanmaz. Israr ettiği falan da yok. Israr etmiş olsa, istediğini elde ederdi gibi duruyor. Sorumluluk almamak için zarf atıyor işte, kendini kandırma. Çok ciddiyim.
Aramizdakileri hiç bilmeden bu tarz yorumları anlamıyorum ama sizin dediğiniz gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?