Emoji skorunuz dikkatimi çekti ve bir bakayım dedim. Patronla ilişkiyi reddettiğiniz için işten kovulduğunuzu iddia etmişsiniz önceki konularınızda.Merhaba kizlar ben part time bı işyerinde calisiyodum işlerim dolayısıyla çıktım ama hep böyle olur zaten girerim çıkarım ben okulum olduğu için neyse patronum bana daha önce iki üç kez buluşma teklif etti ama hep bı engel çıktı bulusamadik engel dediğim tartışmalarız en son paramı almaya gittiğimde konuştuk biraz ee ne zaman evleniyosun vs dedi ben de siz evlenin dedim falan filan derken baya isyeriyle ilgili özel hayatla ilgili konuştuk sonrasında içeri girmem lazım sohbete kahve ismarladiginda devam edelim dedi ben de neden ben ismarliyorum dedim sen ısmarla dedim oda olur ismarlayim dedi patronum 30 yaşında bekar bense 22 sizce bu bı teklif mi
Genelde ben de bakarım, ve konuyu okur okumaz da bakmıştım, ne cevapları var görmüşsünüzdür ama bir şans vereyim dedim, ciddi ciddi yazdım ama yok değişmemiş. Aylar önce nasılsa şimdi de aynı. Takıntı yapmış belli.Emoji skorunuz dikkatimi çekti ve bir bakayım dedim. Patronla ilişkiyi reddettiğiniz için işten kovulduğunuzu iddia etmişsiniz önceki konularınızda.
Şimdi de bir umut teklif etmiş olmasını diliyorsunuz. Tüm konularınız patronunuzla ilgili. İyi misiniz hanımefendi? Bi şikayetçisiniz bi memnunsunuz ben anlamadım sizi
Patron ile iş ahlakı gereği bu şekilde bu konuşma olamaz. Olmamalı da. Velev ki sevgili oldunuz. Yarın öbür gün senin için bunu koz olarak da kullanır. Bana samimi gelmedi.
Herkese merhaba ben bir firinda part time ise basladim 3 ay önce ilk gittiğim günden itibaren patron bana yürüdü gider gitmez şöyle bı dur mest olsun herkes seneler yok sen benden hoşlanabilirsin ben senden hoşlanabilirim demeler böyle böyle bi ton şey sonrasında WhatsApp üzerinden yazmalar Instagramdan eklemeler derken en sonda buluşma teklif etti ilk kabul ettim ertesi gün uzun bı telefon görüşmesinde benden bı itiraf bekledi ben de etmeyince u dönüşü yaptı sinirlendi yüzüme telefonu kapattı iki gün sonra işe gittim konuşmadık hiç ertesi gün gene konuşmaya başladı bu sefer iş çıkışi aradı laflar imalar derken bı hafta sonra tekrar bulusma teklif etti kabul etmedim bu sefer gıcık oldum çünkü bı öyle bı böyle diye bı kaç gün peşimde koştu gibi oldu laf atiyo imalarda bulunuyo ben hiç bişey demiyorum tabi en son da sen kendine niye biseyleri itiraf edemiyorsun diye kızdı iki gün sonra ise gittiğimde hiç bı sebep yokken elimde telefinla paramı almayi beklerken baya bı sinirlendi gelme bidaha. Yazmam sana kim yaziyosa yazsjn deyip beni işten kovdu anlamadığım noldu bı anda bu adama peşimde kosarken ve evet ben de patrona boş değilim 3 hafta oldu ne yaziyo ne bişey Instagramdan hikayelerime bakiyo numaramda duruyo ama yazmiyo ben yazsın istiyorum çünkü galiba ben de ona karşı baya bı yuksegim o 30 ben 22 yaşındayım napmaliyim sizce neden böyle yaptı ve yazar mı tekrar
Merhaba part time çalıştığım iş yerinden patron saçma bı sebepten hatta sebep yokken keyfi yere çıkardı beni gıcık olduğu için gıcık olmak sebebide onunla aşk yasamamam adama karşı boş değildim ama iki ayda da kucağına atlicak değildim isimden olmak psikolojimi bozdu resmen gelme bidaha çağırmam seni dedi üç haftadır da yazmiyo zaten o kadar gicik olmuş ama Instagramdan cikarmiyo her hikayeme bakiyo bana geri yazmasını istiyorum işimi istiyorum çünkü seviyorum ortamımi işimi paramı fikir verin napmaliyim teşekkürler görüşünuz için şimdiden
Merhaba kizlar ben part time bı işyerinde calisiyodum işlerim dolayısıyla çıktım ama hep böyle olur zaten girerim çıkarım ben okulum olduğu için neyse patronum bana daha önce iki üç kez buluşma teklif etti ama hep bı engel çıktı bulusamadik engel dediğim tartışmalarız en son paramı almaya gittiğimde konuştuk biraz ee ne zaman evleniyosun vs dedi ben de siz evlenin dedim falan filan derken baya isyeriyle ilgili özel hayatla ilgili konuştuk sonrasında içeri girmem lazım sohbete kahve ismarladiginda devam edelim dedi ben de neden ben ismarliyorum dedim sen ısmarla dedim oda olur ismarlayim dedi patronum 30 yaşında bekar bense 22 sizce bu bı teklif mi
Ben patronun fantezisi var sanmistim, meğer konu sahibinin patron fantazisi varmis vay beEmoji skorunuz dikkatimi çekti ve bir bakayım dedim. Patronla ilişkiyi reddettiğiniz için işten kovulduğunuzu iddia etmişsiniz önceki konularınızda.
Şimdi de bir umut teklif etmiş olmasını diliyorsunuz. Tüm konularınız patronunuzla ilgili. İyi misiniz hanımefendi? Bi şikayetçisiniz bi memnunsunuz ben anlamadım sizi
Takmış patrona , adam gak dese bana çok aşıka yoruyor ahahahahBen patronun fantezisi var sanmistim, meğer konu sahibinin patron fantazisi varmis vay be
Yanlış düşünüyorsunuz. Gerçekten hoşlanmış olamaz mı? Neden sadece sevişmek istesin.Hoşlantı falan yok, bulmuş çıtırı sevişmek istiyor.
Çünkü gerçekten hoşlanan adamlar böyle saçma sapan konuşup davranmazlar. Büyüyünce siz de öğrenirsiniz.Yanlış düşünüyorsunuz. Gerçekten hoşlanmış olamaz mı? Neden sadece sevişmek istesin.
Hayır adam yürümeyi bile bilmiyor daha, ne alaka ne zaman evleniyon diye sormak ya komşu teyze misin sen? Kadınla nasıl muhabbet edilir kadına nasıl davranılır haberi yok, mağaradan dün çıkmış gibi.Çünkü gerçekten hoşlanan adamlar böyle saçma sapan konuşup davranmazlar. Büyüyünce siz de öğrenirsiniz.
Adam o kadar umursamıyor işteHayır adam yürümeyi bile bilmiyor daha, ne alaka ne zaman evleniyon diye sormak ya komşu teyze misin sen?
Aşkım sevişmek istediğin kadına böyle konuşmazsın ya. Adam kadınla nasıl muhabbete girilir bilmiyor. Mağara soğuk mu diye sormak istiyorum adama.Adam o kadar umursamıyor iştekaç erkek hoşlandığı kadına ne zaman evleniyon diyerek kur yapar
Sevişmek için de olursa olur olmazsa amaaaan nabiiim modunda. Mağara adamı olduğu konusunda hemfikiriz amaAşkım sevişmek istediğin kadına böyle konuşmazsın ya. Adam kadınla nasıl muhabbete girilir bilmiyor. Mağara soğuk mu diye sormak istiyorum adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?