Patron işçi

Emoji skorunuz dikkatimi çekti ve bir bakayım dedim. Patronla ilişkiyi reddettiğiniz için işten kovulduğunuzu iddia etmişsiniz önceki konularınızda.

Şimdi de bir umut teklif etmiş olmasını diliyorsunuz. Tüm konularınız patronunuzla ilgili. İyi misiniz hanımefendi? Bi şikayetçisiniz bi memnunsunuz ben anlamadım sizi

Genelde ben de bakarım, ve konuyu okur okumaz da bakmıştım, ne cevapları var görmüşsünüzdür ama bir şans vereyim dedim, ciddi ciddi yazdım ama yok değişmemiş. Aylar önce nasılsa şimdi de aynı. Takıntı yapmış belli.

Çok teşekkür ederim şans verdiğiniz için ama kendi cevaplariniza bı bakarsanız sevinirim bı bana değil herkese sert sert cevaplar verip yumuşak dönüşler beklemeniz hayrete dusurdu

Yaz dizisi tadında bir flörtleşme olmuş. Patronunuzun babası zengin bir holding sahibi ve siz de yanlışlıkla arabasıyla çarptığı sekreter kız mısınız

Patron ile iş ahlakı gereği bu şekilde bu konuşma olamaz. Olmamalı da. Velev ki sevgili oldunuz. Yarın öbür gün senin için bunu koz olarak da kullanır. Bana samimi gelmedi.

"Kahve ısmarlasana"
"Hayır ilk sen ısmarla"

Gelin ben size ısmarlarım canım

Aslında haklısınız ben de bi başkası böyle yazsa bunu söylerim ama şöyle bi durum çok ufak aile işletmesi tarzı bı yerde çalışıyorum patrondan çok iş arkadaşı gibiyiz orda dolayısıyla bu tarz muhabbetler oluyo ofis tarzi bı yer değil yani resmi bı yer değil kozu tam anlamadım ama yorumunuz için teşekkür ederim

13 ocak 2022 tarihli ilk konunuz Patronla aşk yasamadin diye işten olmak

13 ocak 2022 tarihli 2.konunuz İşten kovulmayi hazmedemiyorum

Önceki konularınıza bakarak , forumda eğlendiğiniz düşüncesi oluşuyor.

"Patronla aşk yaşamadın diye işten olmak" diye konu açıp 6 ay sonra da ; "acaba patron bana teklifte mi bulundu" diye ciddi ciddi soruyorsanız ; kendi güvenliğiniz için o ortamdan uzak durun , patron ve o yerde çalışan diğer insanlarla görüşmeyin , telefonla iletişim kurmayın.

Belli ki 22 yaşında olmanıza rağmen, kendinizi koruma güdünüz henüz yeteri kadar gelişmemiş.

Ben patronun fantezisi var sanmistim, meğer konu sahibinin patron fantazisi varmis vay be

Ayy ne yaşıyosunuz siz. Sohbete bak. Gereksiz samimiyet ve gereksiz bir sohbet olmuş. Teklif mi derken ne teklifi? Yani en basitinden teklif varsa öylesinee görüşme teklifidir.

Çünkü gerçekten hoşlanan adamlar böyle saçma sapan konuşup davranmazlar. Büyüyünce siz de öğrenirsiniz.
Hayır adam yürümeyi bile bilmiyor daha, ne alaka ne zaman evleniyon diye sormak ya komşu teyze misin sen? Kadınla nasıl muhabbet edilir kadına nasıl davranılır haberi yok, mağaradan dün çıkmış gibi.

Adam o kadar umursamıyor işte kaç erkek hoşlandığı kadına ne zaman evleniyon diyerek kur yapar
Aşkım sevişmek istediğin kadına böyle konuşmazsın ya. Adam kadınla nasıl muhabbete girilir bilmiyor. Mağara soğuk mu diye sormak istiyorum adama.

Aşkım sevişmek istediğin kadına böyle konuşmazsın ya. Adam kadınla nasıl muhabbete girilir bilmiyor. Mağara soğuk mu diye sormak istiyorum adama.
Sevişmek için de olursa olur olmazsa amaaaan nabiiim modunda. Mağara adamı olduğu konusunda hemfikiriz ama

Kızlar da vizyonsuz abi, 20’li yaşlarda üni öğrencisisin ama fırıncı emmiden etkileniyorsun yine aynı yere geldik bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…