• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patronum 11 yaş farkına rağmen benimle flört etmeye çalışıyor

lostindeeps

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2021
29
2
6
merhaba patronum ilk günden beri niyetini açık açık belli ediyor benden hoşlandığını, sevdiğini, ilişki yaşamak istediğini vs söylüyor iltifat ediyor sürekli fakat daha çok kısa bir süredir tanışıyoruz ve aramızda cokk fazla yaş farkı var. ve ben 17 yaşındayım evet reşit olmama az kaldı ama yine de bu durumla karşılaşınca şaşırdım. ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum yani en azından düşünmek istemiyorum ama bu yaşta bir adam benim yaşımda bir kızdan ne ister onu da anlayamadım benden yararlanabileceği herhangi bi sey de yok. ben de bu konuda tavsiye almak istedim yani kötü niyetli olabilir mi acaba olamaz mı anlayamadım tavsiye vermek isterseniz çok sevinirim cidden şimdiden teşekkürler.

merhaba patronum ilk günden beri niyetini açık açık belli ediyor benden hoşlandığını, sevdiğini, ilişki yaşamak istediğini vs söylüyor iltifat ediyor sürekli fakat daha çok kısa bir süredir tanışıyoruz ve aramızda cokk fazla yaş farkı var. ve ben 17 yaşındayım evet reşit olmama az kaldı ama yine de bu durumla karşılaşınca şaşırdım. ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum yani en azından düşünmek istemiyorum ama bu yaşta bir adam benim yaşımda bir kızdan ne ister onu da anlayamadım benden yararlanabileceği herhangi bi sey de yok. ben de bu konuda tavsiye almak istedim yani kötü niyetli olabilir mi acaba olamaz mı anlayamadım tavsiye vermek isterseniz çok sevinirim cidden şimdiden teşekkürler.
Bence uzak dur ve tavrını koy suan is bulmak çok zor evet ama bence iş değişikliği de yap bazı insanlar kötü niyetli olabilir bilemeyiz

haklısın ama bu iş cidden iyi yani benim için tam aradığım bir iş ve dediğin gibi iş bulmak da çok zor zaten öğrenci olduğum için kimse kabul etmiyor benim de paraya ihtiyacım var o yüzden işi değiştiremem maalesef:(( ona da söyledim ben şuan reşit değilim bu soruları yanlış zamanda soruyorsun vs diye ama bilemedim birde buraya sorayım dedim teşekkür ederim cevap için.
Bence uzak dur ve tavrını koy suan is bulmak çok zor evet ama bence iş değişikliği de yap bazı insanlar kötü niyetli olabilir bilemeyiz

Senden yararlanabilecegi bisey olmadigi kanisina nerden kapildin? Kediden kopekten bile yararlanan yaratiklar var farkinda misin? Hele ki cok cok kucuksun lutfen mumkunse baska is bul kendine
yani benden yararlanamaz çünkü ona karşı tavrım net izin vermeyeceğimi anlamıştır diye düşündüm bide baska iş bulamam maalesef öğrenci olduğum için zaten iş bulmakta çok zorlandım:(

Valla neler görüyoruz tvde adam kaçırma başka şeylerine alet etme gibi uzayıp giden şeyler iş değiştiremem zor demişsiniz ya görmemezlikten geleceksiniz ya da işten ayrılacaksınız takıntılı hale geçerse bu sizin için sıkıntı olur. Dikkatli olun

yani benden yararlanamaz çünkü ona karşı tavrım net izin vermeyeceğimi anlamıştır diye düşündüm bide baska iş bulamam maalesef öğrenci olduğum için zaten iş bulmakta çok zorlandım:KK43:
Bak canim kadinin bedensel gucu ile erkeginki bir degil maalesef cok cok uzulerek soyluyorum ki acilen baska bir is bulmalisin seni takinti boyutuna getirip isyerinde birsey yapmaya kalkarsa buna karsi kendini koruyacak gucte oldugunu sanmiyorum…maalesef tavir koydugunu anlayacak bir kisi oldugunu sanmiyorum sen daha resit bile degilsin bu yaklasimi beni urkuttu

Bak canim kadinin bedensel gucu ile erkeginki bir degil maalesef cok cok uzulerek soyluyorum ki acilen baska bir is bulmalisin seni takinti boyutuna getirip isyerinde birsey yapmaya kalkarsa buna karsi kendini koruyacak gucte oldugunu sanmiyorum…maalesef tavir koydugunu anlayacak bir kisi oldugunu sanmiyorum sen daha resit bile degilsin bu yaklasimi beni urkuttu
topluma açık bir yerde çalışıyorum genelde o olmuyor zaten sadece geceleri hepimizi arabayla bırakıyor. ama ben ona istemediğimi söylediğimde seni zorlamam saygı duyuyorum gibi şeyler söyledi ve karakter olarak da iyi bir insan olduğunu düşünüyorum cidden bir kötülüğünü de görmedim o yüzden bu kadar endişeye kapılmadım açıkçası. hem telefonumda kades uygulaması olduğu icin ve telefonumu yanımdan ayırmadığım için kendimi rahat hissediyorum o konuda

Sen bir çocuksun. Ve herhangi bir hamlesi istismara girer. Uzak dur. Akıllı adam böyle bir şeyi talep etmez zaten.
yok bir sey yapmadı zaten endişelenmeyin sadece sözlü olarak benden hoşlandığını söyledi

topluma açık bir yerde çalışıyorum genelde o olmuyor zaten sadece geceleri hepimizi arabayla bırakıyor. ama ben ona istemediğimi söylediğimde seni zorlamam saygı duyuyorum gibi şeyler söyledi ve karakter olarak da iyi bir insan olduğunu düşünüyorum cidden bir kötülüğünü de görmedim o yüzden bu kadar endişeye kapılmadım açıkçası. hem telefonumda kades uygulaması olduğu icin ve telefonumu yanımdan ayırmadığım için kendimi rahat hissediyorum o konuda
Gece seni eve birakiyor ama kades oldugu icin rahatsin…ben 28 yasindayim senin kadar guvende hissetmiyorum kendimi ne diyebilirim ki sana….kac kadin topluma acik yerde psikopat erkekler yuzunden ölduruldu hic mi haber izlemiyosun?

hayır ondan bahsetmiyorum dediniz ya iş yerinde bir şey yapabilir diye o konudan bahsediyorum yani başbaşa kalmıyoruz demek istedim haklısınız ben de endişeleniyorum tabii ki sadece soru sormak istedim burada başka insanların da fikrini almak icin teşekkür ederim size de
Gece seni eve birakiyor ama kades oldugu icin rahatsin…ben 28 yasindayim senin kadar guvende hissetmiyorum kendimi ne diyebilirim ki sana….kac kadin topluma acik yerde psikopat erkekler yuzunden ölduruldu hic mi haber izlemiyosun?

Valla neler görüyoruz tvde adam kaçırma başka şeylerine alet etme gibi uzayıp giden şeyler iş değiştiremem zor demişsiniz ya görmemezlikten geleceksiniz ya da işten ayrılacaksınız takıntılı hale geçerse bu sizin için sıkıntı olur. Dikkatli olun
takıntı gibi bir boyuta geldiğini fark ederse zaten direkt işten ayrılırım Allah korusun düşünmek bile istemiyorum :( ama ben söyledim yok istemiyorum böyle bir ilişki diye o da saygı duyacağını söyledi çok teşekkür ederim cevap için.

30 yaşına gelmiş adamın 17 yaşındaki çocukla ne işi var.
Hem de patron çalışan ilişkisi kapsamında flört beklemek...
Sizden tabiki yararlanmak isteyecek.
Sakın sakın yanlış bir ilişki için de olmayın.
Uzak durun.
Yeni bir iş bakın.

Patronun sizi işe sevgilisi olun diye almış

patron çalışan,doktor hasta gibi aşklara karşıyım
yaşın reşit olsa da ayrıl derdim ki değilmiş kesinlikle ayrıl o işten
sen temiz duygularla benden ne beklentisi olabilir diye düşünüyorsun ama o ne düşünüyor kafasında
pedofili resmen
okurken kanım çekildi ne haberler var Allah korusun

daha 17 yaşındasın, insanlar hakkında zerre kadar fikrin yok.
o çizgim net, benden yararlanamaz dediğin adam da feleğin çemberinden en az 50 kere geçmiştir.
sen ne olduğunu anlamadan kullanıp sümüklü mendil gibi atar.
ne hak iddia edebilirsin ne başka birşey.
gözünü 4 aç, buradaki kadınların yazdıklarını iyi oku ve anla.
"reşit değilim doğru zaman değil" diyerek adama zaten ümit vermişsin. 18 olduğun gün seni buradan vuracak.
muhtemelen çok kadın tanımıştır, senin gibi toy bir kızın nelere kanacağını iyi bilir, gözünü boyar.
gerekirse parasız kal ama böyle bir adamın yanında kalma.
şu an dik durup bunu yapmazsan sonra ömür boyu eğik yaşarsın.

Back
X