- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 40
- Konu Sahibi fatmasimsek55
Sevgili arkadaslar. Burda yapilan yorumlar benim icin cok degerli. Heleki bu konuda yaptiginiz yorumlar. Herkesin yorumu ayri bir isik oldu beynimde. Söyleki; direk ayril diyenler benim naif oldugumu görmüs ve benim bununla bas edemeyecegimi anlamislar. Konusmamda yanlis terimler kullandigimi söyleyenler haklilar. Ben kendisinin niyetini bastan beri anladim ve tersleyemedim. Yaptigim tek sey saf ayagina yatip anlamadim sizi tavirlari sergilemek oldu. Sevgiye, ilgiye ac oldugumu söyleyenlerde hakli. Bir tarafim buram buram ilgi istiyor. Sevgi istiyor. Sevilmek, deger görmek istiyor. Ama suna inanin gercekten benden hoslanmasi icin hicbirsey yapmadim, yapmiyorumda. Ama dedigim gibi hata yapmaktan Rabbime siginirim. Ben bana yapilmasini istemedigim birseyi hemcinsime yapamam. Su saatten sonra bosansada zaten kendisiyle evlenmem cünki güvenemem.
kendini bu kadar güzel ifade etmeni tebrik ederim. salında ilgiden hoşlandın ama ahlaki değerlerin bir şey yapmanı engelledi. yakışıklı ve zengin birinin sana kibar davranması ilgi göstermesi gururunu okşadı. ona karşı olumlu ışık yakmasan bile tersleyecek bir şey yapmadın o da zamanla daha cesaret aldı.
ayrıca karımla mutsuzum yalanına inanma. sonradan yazmışsın kadınla parası içi n evlenmiş sonra mutsuzum diyor. defolsun gitsin o zaman o evden işyerini de bıraksın , mutlu olacağı fakir bi kızla evlensin??? o kadar karaktersiz biri ki parasını yediği karısı hakkında kendi elemanlarına dedikodu yapıyor. belki de sorun kadında değil kendindedir kadın ondan bıkmıştır artık??