Patronum bana asik

Sevgili arkadaslar. Burda yapilan yorumlar benim icin cok degerli. Heleki bu konuda yaptiginiz yorumlar. Herkesin yorumu ayri bir isik oldu beynimde. Söyleki; direk ayril diyenler benim naif oldugumu görmüs ve benim bununla bas edemeyecegimi anlamislar. Konusmamda yanlis terimler kullandigimi söyleyenler haklilar. Ben kendisinin niyetini bastan beri anladim ve tersleyemedim. Yaptigim tek sey saf ayagina yatip anlamadim sizi tavirlari sergilemek oldu. Sevgiye, ilgiye ac oldugumu söyleyenlerde hakli. Bir tarafim buram buram ilgi istiyor. Sevgi istiyor. Sevilmek, deger görmek istiyor. Ama suna inanin gercekten benden hoslanmasi icin hicbirsey yapmadim, yapmiyorumda. Ama dedigim gibi hata yapmaktan Rabbime siginirim. Ben bana yapilmasini istemedigim birseyi hemcinsime yapamam. Su saatten sonra bosansada zaten kendisiyle evlenmem cünki güvenemem.

kendini bu kadar güzel ifade etmeni tebrik ederim. salında ilgiden hoşlandın ama ahlaki değerlerin bir şey yapmanı engelledi. yakışıklı ve zengin birinin sana kibar davranması ilgi göstermesi gururunu okşadı. ona karşı olumlu ışık yakmasan bile tersleyecek bir şey yapmadın o da zamanla daha cesaret aldı.

ayrıca karımla mutsuzum yalanına inanma. sonradan yazmışsın kadınla parası içi n evlenmiş sonra mutsuzum diyor. defolsun gitsin o zaman o evden işyerini de bıraksın , mutlu olacağı fakir bi kızla evlensin??? o kadar karaktersiz biri ki parasını yediği karısı hakkında kendi elemanlarına dedikodu yapıyor. belki de sorun kadında değil kendindedir kadın ondan bıkmıştır artık??

Çok doğru bir karar vermişsiniz. Tebrik ederim. Sakın açmayın telefonlarını bundan sonra da. Hatta mümkünse numaranızı değiştirin.

Ya biraz gönlünüzün kayık olmadığına emin misiniz? Zira sürekli bir "Evliliği iyi değilmiş, boşanacakmış, evliliği cidden çok kötüymüş" lafı dönüyor. Sanki "Haa evliliği kötüyse tamam o zaman" diyeceğiz.

Adamın da evliliği kötü falan değildir, hatta şöyle söyleyeyim karısına git "Evliliğiniz iyi gitmiyor mu?" diye sor, kadın şaşırır "Yoo bir sıkıntımız yok" der. Çünkü patronunuz gibi tipler kendine metres arıyor. Adamın sözlerinden de hiçbir şekilde size aşık olduğu durumunu çıkaramadım daha çok aranıyor gibi. Siz de isteyerek mi istemeden mi bilmiyorum ama flört sinyalleri veriyorsunuz adama. İstemiyorsanız dikkat edin, tek önerim bu. Bu ilginin biraz hoşunuza gittiğini de düşünüyorum çünkü.

kendini bu kadar güzel ifade etmeni tebrik ederim. salında ilgiden hoşlandın ama ahlaki değerlerin bir şey yapmanı engelledi. yakışıklı ve zengin birinin sana kibar davranması ilgi göstermesi gururunu okşadı. ona karşı olumlu ışık yakmasan bile tersleyecek bir şey yapmadın o da zamanla daha cesaret aldı.

ayrıca karımla mutsuzum yalanına inanma. sonradan yazmışsın kadınla parası içi n evlenmiş sonra mutsuzum diyor. defolsun gitsin o zaman o evden işyerini de bıraksın , mutlu olacağı fakir bi kızla evlensin??? o kadar karaktersiz biri ki parasını yediği karısı hakkında kendi elemanlarına dedikodu yapıyor. belki de sorun kadında değil kendindedir kadın ondan bıkmıştır artık??

Aynen. Ben kendisini sadece disardan taniyorum. Özel hayati nasil hic bilmiyorum. Eminim bundada vardir hata. Beni anladiginiz icin tesekkür ederim.

patranum bana ASIK ..baslık bile yanlış...ahlaksız patronum var yazacktınız.ne olursa olsun ıyı kotu evlılık var...ve gozu başkasında...asılmanın adı nezaman ask oldu..Allah böyle adamları kahretsın..artık birsey diyemiyorum.

o adam size aşık olsaydı bunu hissettiği an boşanırdı. var böyle yapan dürüst adamlar. herif resmen sizi yaya yaya duruma alıştırmaya çalışmış ne aşkı ??

Aynen. Ben kendisini sadece disardan taniyorum. Özel hayati nasil hic bilmiyorum. Eminim bundada vardir hata. Beni anladiginiz icin tesekkür ederim.

hata %100 karısında da olsa adam olan gelip işyerine evlilik hayatınız döküp saçmaz. hiç mi kavga etmiyoruz evliliklerimizde. evin içinde olan evde kalır. boşanacaksa da medeni şekilde eşi ile anlaşıp boşanır. ona buna ddedikodu yapmaz karısının arkasından konuşmaz.

Tamam canım seni tebrik ediyoruz da zoraki evlilik kısmı ile senin de kendini zor tuttuğun belli. Hani aman zoraki evlilikmis zaten ne olacak bosansinlar dese kendini adamın kucağa birakiverecekmis gibi yazmışsın.

Benim de eski patronum boyle bir dallamaydi. Yok karisiyla mutsuzmus da yok bilmem ben kabul edersem bosanirmis da...

Herkesin icinde "sen maymun musun bir dala tutunmadan digerini birakamiyorsun? Mutsuzsan bosan. Is atacak baskasini bulup ondan emin olana kadar kadini oyalayip kullanmaya utanmiyor musun adi herif?" Dedim aldim cantami ciktim.

Cunku utanmaz herif ofiste herkesin masasi ayni yerde bana oraya guller falan yollamaya basladi. Ise girdim 20. Gun ciktim. Maasimi da o zaman 1000 tl diye konusmustuk, hesabima 20 gun icin 5000 tl yatirmis. Ardindan mesaj atiyor. "Sana her seyim feda olsun"
Sakin bir daha bana yazma seni sikayet ederim dedim parasini da geri yolladim.

Bir daha da hic patronlu matronlu yerlerde calismadim. En kotu pozisyon olsun kurumsal olsun dedim.
Oha yani patrona bak. Her kizin paraya kanacagini falan sanmis beyinsiz. Valla durusunuzdan dolayi tebrik ederim sizi. Guzel bir ders vermissiniz. Keske her kadin sizin gibi dik dursa

doğru karar vermişsin ayrıca evimde mutsuzum dediğine kanma gerçekten mutsuz olan adam bağlasan durmaz

Kararinizdan vaz gecmeyin sakin. Isten ayrildiginiz gibi o adamla olan butun iliskinixi sonlandirin. Size hicbir sekilde ulasmamasini saglayin

hala evi adamlarin aslinda hic mutlu degilim zoraki evlendim yalanlarini yutan kadinlar var mi.. yapmayin Allah askina..
sen eger ki zoraki evlilik yalanini yuttuysan kendini kandirmak icin sebep ariyorsun demektir.. kendine takilacak sevgili ariyor..
altinda ask sevgi masumane hic bir duygu yok

zoraki evlilik diye bişi yok kandırmasın kimse kendini.kadın için olabilir ama erkek için olmaz.benim çocukluk arkadaşımda çok sevmişti birini ama ailesi istememişti oğlanın.oğlanda ailesinin istediği kızla zoraki evlilik yaptı.bir kaç yıl zoraki evlilyim die dolandı arkadaşımınpeşinde şimdi 10 yıl oldu faceden karısyla zoraki mutluluk pozlarını mı paylaşıyor demeliyiz.hemde iki çocukla

ha şunuda belirtmek lazım konu sahibi tecrübesizsin belliki hiç bir erkek canlısı zoraki,sevmemek,alışamamak vb durumlardan dolayı evliliğini sürdürmez kadın gibi düşünmez çocuğu olsa dahi bitirir net.senin patron eşini seviyor ancak yakışıklı ve zengin modundan da yararlanmak istiyor çevreyede ilan etmiş(zoraki evlilik) artık kim düşerse...

Kadını niye suçluyorsunuz ki anlamadım.İnsan gibi derdini yazmış ki yanlış bir şey de yapmamış.
En doğrusunu yapmışsınız konu sahibi,böyleleri hep aynı yalanları söyler.Evliliği kötüdür,boşanmak üzerelerdir falan filan...Hepsi palavra.

Back
X