Patronum bana asik

Tamam canım seni tebrik ediyoruz da zoraki evlilik kısmı ile senin de kendini zor tuttuğun belli. Hani aman zoraki evlilikmis zaten ne olacak bosansinlar dese kendini adamın kucağa birakiverecekmis gibi yazmışsın.

ne kadar ayıp bir üslup bu, gerçekten...

Ne kadar kendinizden emin aşık diye yazmışsınız.
Evli barklı adam bu ne pervasızlıktır ki, etraftakilerin fark edebileceği netlikte size olan ilgisini belli edebiliyor.
Emin olun ki o aşk sandığınız aşk değil, adam çeşitli boşluklarını sizinle doldurmak istiyordur.
Böyle bir hataya düşmek istemiyorsanız asla hiç bir hususta açık kapı bırakmayın.

Arkadaslar. Beni elestirenler biraz sert elestiriyor. Zira o adamla hicbir sey yasamadim. Buraya evli patronumla iliski yasadim pismanim yazmadim. Icimden gelenleri yazdim. Evet artik suan bende sizler gibi hemfikirim. Adam esiyle zoraki evli degil. Ve bana asik degil. Hatta tek istedigi benle yatmak. Ama yukardada yazdigim gibi isten ciktim gitmiyorum. Kendisiyle iletisimim yok. Ve bir hata asla yapmadim.

Arkadaslar. Beni elestirenler biraz sert elestiriyor. Zira o adamla hicbir sey yasamadim. Buraya evli patronumla iliski yasadim pismanim yazmadim. Icimden gelenleri yazdim. Evet artik suan bende sizler gibi hemfikirim. Adam esiyle zoraki evli degil. Ve bana asik degil. Hatta tek istedigi benle yatmak. Ama yukardada yazdigim gibi isten ciktim gitmiyorum. Kendisiyle iletisimim yok. Ve bir hata asla yapmadim.
Tebrik ederim, isabetli karar.
Sağlam ve aklı başında bir kadınmışsınız.

Zaten gözü dışarda olan tüm erkeklerin evliliği zoraki(!)dir ve hiç bitmez. Yok çocuklar içindir, yok ailesi içindir. Emin olun erkeklerin belki de hiç biri sırf çocukları için yürütmez sorunlu evliliğini, sadece kılıf bu. Bide "ailemin zoruyla hiç sevmeden evlendimciler" var ki en püsküllü, asalak erkek tipi. Ulan o çocukları da mı ailenin zoruyla yaptın, karınla sevişirken iyiydi. Ay çok sinirlenmişim. :cool:

Back
X