Patronum benimle gel dedi

Uykum var sofor lazim dedi. Yok karisi gelmez asla. Sagolun mesajlariniz icin dusuncem

Bu yaşa kadar hiç sosyalleşmeden, insan ilişkisi kurmadan, nerede nasıl davranılır öğrenmeden nasıl geldiniz?
Cok kiricisiniz. Gerekli mi boyle bi mesaj gercekten? Yani cok mu gerekli bu mesaj?

ben fazla sosyalimdir sorunda burda zaten. Malesef yasimin verdigi olgunlukta degilim bu dogru. Bu yasima kadar geldim yanlis seyler yasamadim. Bundan sonrada yasamam inshallah.

Anladim ve haklisiniz. Soyle bisey varki ben basladigimdan beri bana erkeklere abi de. Yasitin olsa bile. Dendi. Samimiyet istemiyoruz dendi. Ve bende ona gore davraniyorum. Bu abiyle hafta sonu gezme amacli ciksam duyulsa neler olur bilemiyorum
Abi demek başlı başına samimiyettir ki
Abi de biz samimiyet sevmetiz demek komik asıl
Mesela müdürüm x beydir
X abi diyemem asla
Ki sizinki patronunuz
Direkt işveren yani

Abi demek başlı başına samimiyettir ki
Abi de biz samimiyet sevmetiz demek komik asıl
Mesela müdürüm x beydir
X abi diyemem asla
Ki sizinki patronunuz
Direkt işveren yani
Ya turkiyede olmadigimiz icin bence. Bilmiyorum. Herkes oyle konusuyo geldim bende herkes gibi konusuyorum abili. Turk olduklari icin samimiyet oluyo cunku yabanci ulkedeyiz. Hani tek denilen kimseye ismiyle hitap etme abi de.

Şekersiz 21 gün nasıl bilinçaltıma işlediyse rüyamda çilek reçeli yiyordum sonra Allah'ım nasıl yedim gittiii gittiii diye ağlıyordum hahhaha sikendalll

Gerekli mi değil mi önce size sorarız bundan sonra. Öyle yorum yaparız. Ufacık şeylere de kırılmayın gözünüzü seveyim. Ya da kırılın siz bilirsiniz ama olan size olur.

Olgunlaşmaya, uygun davranış kalıpları geliştirmeye çalışın bundan böyle bence. 28 yaşında bir kadının soracağı sorular değil bunlar.

Abi de desen amca da o senin patronun on adım ötede olman gerekir

Ha adam sana böyle bir şey dedi diye kendince hoşuna gitmediyse sorun yaptıysan o isten hemen cik
Ayrıca adam iyi niyetli de.demis olabilir daha önceden davranışlarında ilgi alaka sezdin mi mesela

Her lafi ediyim karsimdaki cik demesin mentalidesiniz galiba? Asil siz iletisim kurmayi, nasihat isteyen birine nasil nasil nasihat edilir diye iletisim kursuna gidin. Hatta birlikte gidelim ikimizinde eksikleri var. Bende sizin gozunuzu seveyim. Karsindaki insan nereden geldigini
Ne yasadigini hayatini bilmeden bu yasina nasil geldin demek nekadar cirkin bi ifade.

Aynen sezmedim. Belkide kotu niyetli degildi. Iyice sakince dusuncem. Bulundugum ortam fazla samimi ve profesyonellikten uzak bu boyle. Herkese tesekkur ederim

Bizim de bazen dışarda işlerimiz oluyor ve eşlik edebiliyoruz. Hiç aklıma gelmedi taciz edilmek sanırım aradaki mesafeden dolayı. Bana art niyet yok gibi geldi.

Bizim de bazen dışarda işlerimiz oluyor ve eşlik edebiliyoruz. Hiç aklıma gelmedi taciz edilmek sanırım aradaki mesafeden dolayı. Bana art niyet yok gibi geldi.
Tamam sagolun iyi dusuncem. Neden benim tuhafima gittigini dusuncem

Aynen sezmedim. Belkide kotu niyetli degildi. Iyice sakince dusuncem. Bulundugum ortam fazla samimi ve profesyonellikten uzak bu boyle. Herkese tesekkur ederim
Bulunduğun ortam böyleyse o zaman boyke şeyler olma ihtimali çok fazla
Oluncada yadirgamamak lazim dert etmemek.lazim

Reactions: Jou
Kız yüz vermeye gelmez. Ben çok kurumsal - uluslararasi organizasyonda çalışıyordum. İnanılmaz harika bir sorumlu vardı, o şirketi götüren 3 kişiden biri. Ben de o organizasyon için adamın birlikte çalıştığı ekiptendim. Öyle iyi davranırdı, her sözlerini dikkate alırdı ki bizim gibi onun üç beş Kademe altındaki insanların, insana 'patron olsam ben de böyle biri olmalıyım' isteği uyandırirdi. Yaptığın işi başkalarının yanında takdir eder, düzeltmen gereken yerleri yalnızken uyarirdi.
Böyle iyi ve herkese sevgi dolu davranıp otoritesini saglayan bir patron düşün... Cocugunu falan da getirirdi işe sık sık, aile babası aynı zamanda.
Adam tuttu, organizasyon bitiminde bana 'organizasyon bitti selamı sabahı keser oldun, ne yalan söyleyeyim, Gülen yüzünü görmeyi ozledim' falan yazdı
Bu millete güvenilmez, sakın gitme adamla bir yere. Muhabbete, arkadaş gibi konuşmaya da son ver kesinlikle. İnan ki senin güler yüzünü çoktan yanlış anlamıştır.

yani patronun yanında gitmen gerekiyorsa gidersin. demek ki bir konuda bilgine ya da yardımına ihtiyacı oldu ve çağırdı. ben sarkıntılık anlamında yaptığını sanmıyorum niçin böyle düşündün anlam da veremedim. eğer gitmek istemiyorsan ve bugün tatil gününse şehir dışındayım falan de sav başından. ama iş günü ise gel diyorsa gidersin mecburen.

ama şu fazla yüz göz olayına sınır koymak lazım. iş yerinde kimseyle yakınlık kurulmamalı. amca demek bile saçma, patrona x bey falan dersin abi bile denmez.

++++
Bana da böyle geldi adam sapık değilbence

Patronunuza abi diye etmeniz hata olmuş.Daha profesyonel davranıp x bey diye hitap etmeniz lazım. Mesafeyi koruyun. Bu kadar içli dışlı olmayın işyerindeki insanlarla. Sonra böyle başınız ağrır. Yani bana iş dışı sen de gel demek tuhaf geldi. Sonuçta muhasebecisiniz ne alaka yani. Ben de muhasebeciyim meslektaşız. Yani ben olsam bende gitmem. Dışarda ne işi olabilir muhasebeci ile anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…