Uykum var sofor lazim dedi. Yok karisi gelmez asla. Sagolun mesajlariniz icin dusuncemHay Allahim. Ne ilgisi var. Salak falan değilsiniz. Adam belki iyi niyetle dedi. Belki karısı da gelecek. Siz güzelce hayır deyin bir daha teklif etmeyeceği şekilde. İs dışında evli bir erkekle, bir seyahati kabul etmeyeceğinizi anlasin.
Cok kiricisiniz. Gerekli mi boyle bi mesaj gercekten? Yani cok mu gerekli bu mesaj?Bu yaşa kadar hiç sosyalleşmeden, insan ilişkisi kurmadan, nerede nasıl davranılır öğrenmeden nasıl geldiniz?
Abi demek başlı başına samimiyettir kiAnladim ve haklisiniz. Soyle bisey varki ben basladigimdan beri bana erkeklere abi de. Yasitin olsa bile. Dendi. Samimiyet istemiyoruz dendi. Ve bende ona gore davraniyorum. Bu abiyle hafta sonu gezme amacli ciksam duyulsa neler olur bilemiyorum
Ya turkiyede olmadigimiz icin bence. Bilmiyorum. Herkes oyle konusuyo geldim bende herkes gibi konusuyorum abili. Turk olduklari icin samimiyet oluyo cunku yabanci ulkedeyiz. Hani tek denilen kimseye ismiyle hitap etme abi de.Abi demek başlı başına samimiyettir ki
Abi de biz samimiyet sevmetiz demek komik asıl
Mesela müdürüm x beydir
X abi diyemem asla
Ki sizinki patronunuz
Direkt işveren yani
Gerekli mi değil mi önce size sorarız bundan sonra. Öyle yorum yaparız. Ufacık şeylere de kırılmayın gözünüzü seveyim. Ya da kırılın siz bilirsiniz ama olan size olur.Cok kiricisiniz. Gerekli mi boyle bi mesaj gercekten? Yani cok mu gerekli bu mesaj?
ben fazla sosyalimdir sorunda burda zaten. Malesef yasimin verdigi olgunlukta degilim bu dogru. Bu yasima kadar geldim yanlis seyler yasamadim. Bundan sonrada yasamam inshallah.
Kolay gelsinŞekersiz 21 gün nasıl bilinçaltıma işlediyse rüyamda çilek reçeli yiyordum sonra Allah'ım nasıl yedim gittiii gittiii diye ağlıyordum hahhaha sikendalll
Her lafi ediyim karsimdaki cik demesin mentalidesiniz galiba? Asil siz iletisim kurmayi, nasihat isteyen birine nasil nasil nasihat edilir diye iletisim kursuna gidin. Hatta birlikte gidelim ikimizinde eksikleri var. Bende sizin gozunuzu seveyim. Karsindaki insan nereden geldiginiGerekli mi değil mi önce size sorarız bundan sonra. Öyle yorum yaparız. Ufacık şeylere de kırılmayın gözünüzü seveyim. Ya da kırılın siz bilirsiniz ama olan size olur.
Olgunlaşmaya, uygun davranış kalıpları geliştirmeye çalışın bundan böyle bence. 28 yaşında bir kadının soracağı sorular değil bunlar.
Aynen sezmedim. Belkide kotu niyetli degildi. Iyice sakince dusuncem. Bulundugum ortam fazla samimi ve profesyonellikten uzak bu boyle. Herkese tesekkur ederimAbi de desen amca da o senin patronun on adım ötede olman gerekir
Ha adam sana böyle bir şey dedi diye kendince hoşuna gitmediyse sorun yaptıysan o isten hemen cik
Ayrıca adam iyi niyetli de.demis olabilir daha önceden davranışlarında ilgi alaka sezdin mi mesela
Tamam sagolun iyi dusuncem. Neden benim tuhafima gittigini dusuncemBizim de bazen dışarda işlerimiz oluyor ve eşlik edebiliyoruz. Hiç aklıma gelmedi taciz edilmek sanırım aradaki mesafeden dolayı. Bana art niyet yok gibi geldi.
Bulunduğun ortam böyleyse o zaman boyke şeyler olma ihtimali çok fazlaAynen sezmedim. Belkide kotu niyetli degildi. Iyice sakince dusuncem. Bulundugum ortam fazla samimi ve profesyonellikten uzak bu boyle. Herkese tesekkur ederim
Adam size sarkıntılık yapmamis hatta cinsiyetin yanlis derken bile "erkek olsan daha rahat sohbet ederdik " gibi bir tavır takınmış. Sen de gel olayina bir sey diyemiyorum rahatsizsaniz gitmezsiniz, ben is yerindeki erkeklerle çok defa arabada bir yerlere gitmisimdir hic de tacize ugramadim herkes kendini biliyor neticede. Ayrica benim de odada birlikte çalıştığım abim gibi gördüğüm insanlar vardı ve benle dertlesirlerdi dinlerdim yorum yapmadan. Ama konusulan orada kalırdı ve hala görüşürüz beni severler. Ama siz olaya cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz gibi geldi. Yani o erkek ve her an beni taciz edebilir düşüncesiyle hareket ediyorsunuz bu acidan bakınca işten çıkıp daha profesyonel davranış gösterebileceğiniz bir ise girmeniz bana mantikli geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?