• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PATRONUM BİR İŞ VERDİ

ikn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
71
5
6
Merhaba kızlar ben bir inşaat firmasında çalışıyorum patronumun odasına çalışanlar çok girdiğini ve çayını kahvesini alan arkadaşları odaya lambur lumbur dalıyo patronumda bu olaydan çok rahatsız benden odanın yapısını lütfen odaya işi olan girsin diye esprili bir cümle kurmamı istedi ama bulamıyorum sizde yardımcı olursanız sevinirim.

Ilginc, kendi agzi dili yokmuymus..ustelik patron bu..

is arkadasinin kurdugu espirili cumleyimi kale alir insanlar yoksa isverenin uyarisini mi..

ama belki iscileriyle cok icli disli samimi bi patronsa, degisik geldi bana yani

İzinsiz girmeyiniz.
Çok uzatmaya gerek yok mesaj net olsun
espri olursa yine dalar onlar

DİKKAT TEHLİKE !!!

Kapıyı vurmadan girilmez.

Dikkat Patron İçerde

Vurmadan girme işinden olma

Sohbet için girilmez.

Sadece iş için giriniz.

"kaç kaç kaç" bence sade ve öz :27:

Neden size söyledi,asistanı mısınız? Yada masanız mı yakın odasına?
Sekreteri yokmu?
Bu işin sonu sekreteri yoksa ona doğru gidecek gibi,sanki alıştırma evreleri olmuş. Her gelene konu neydi? Ben bir sorayım demeniz gerekecek zira bilemezsiniz hangi konuda görüşüp hangisini öteleyeceğini veyahut müsait olup olmama durumunu.

Merhaba kızlar ben bir inşaat firmasında çalışıyorum patronumun odasına çalışanlar çok girdiğini ve çayını kahvesini alan arkadaşları odaya lambur lumbur dalıyo patronumda bu olaydan çok rahatsız benden odanın yapısını lütfen odaya işi olan girsin diye esprili bir cümle kurmamı istedi ama bulamıyorum sizde yardımcı olursanız sevinirim.

esprili cümleye ne gerek var anlamadım. açık açık yazılsın.

sadece işiniz olduğunda giriniz. gibi.

ya da patronunuz toplu bir mail atsın çalışanlara. dikkat dağınıklığı yarattığından iş saatlerinde iş dışı konular için odaya girilmesin diye.

Bizim ordada böyle bir durum oldu be kapıya kocaman ''işi olmayan giremez'' yazdık.Daha az giriyorlar

Neden size söyledi,asistanı mısınız? Yada masanız mı yakın odasına?
Sekreteri yokmu?
Bu işin sonu sekreteri yoksa ona doğru gidecek gibi,sanki alıştırma evreleri olmuş. Her gelene konu neydi? Ben bir sorayım demeniz gerekecek zira bilemezsiniz hangi konuda görüşüp hangisini öteleyeceğini veyahut müsait olup olmama durumunu.
sekreteri var çalışanların çoğu arkadaşı olduğu için bir samimilik söz konusu şimdide rahatsız oluyo patronum ben halkla ilişkiler departmanındayım

Back
X