Patronum

BALBOCUK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
117
1
46
İstanbul
Arkadaşlar uzun bir süreden buyana bununla uğraşıyorum.patronumun bana ilgisi olduğunu düşünüyorum , artık biliyorumda.ilk başlarda bunu sözlerle ifade etmiyordu ancak son zamanda bunu itiraf ediyor.açıkça.ve son 6 aydır işler çok kötü aksilikler oldu ve bazı arkadaşlarımız işten ayrılmak zorunda kaldı bazılarını (yani uzun süredir orda çalışanlar) resmen süründürmeye çalışıyoruki bırakıp gitsinler diye. banada inanılmaz kötü davranıyordu işle ilgili ancak bunu herkezi haberdar ederek yapıyor benm yaptığım en ufak hata olay oluyor şirkette en alttan enüste kada herkez duyuyor.şimdi uzun süredir bir bayanla beni karşı karşıya getirdi okadın benim maaşımı ima ediyormuş ve benim rahat olduğunu düşünüyormuş tüm şirkettekiler gibi gibi konuşmalar yaptı benimle bende işimle ilgili bir problem varsa hemen işimi bırakacağımı iletteim busefer herşey çözülmeye başladı.hemen çekip gitmeyi düşünüyormuşum gibi şeyler söyledi ve o kadınlada karşılıklı konuştumki herşeyi patronum söylemiş benimle ilgili işte maaşımın yüksek oldğunu rahat olduğumu ilk çıkarılcak elemanlar arasına olduğumu söylemiş ben çok şaşırdım ve açıkça gidip söyledim madem böylefikriniz var beni çıkartın lütfen dedim.bana ilgili ancak bunları neden yapıyor anlamıyorum bu durumu başkalrı olsa kullanır ama ben bunuda yapamıyorum çok stresliyim anlam veremiyorum bu davranışlarına .madem bana ilgili ise neden böyle yaklaşıyor madem istemiyorsa neden çıkarmıyor .bu arada patronum evli ve ben buyüzden cevap vermiyorum ona yaklaşımım olmuyor ve bana söylediğinde iş hayatında böyle birşeye izin vermeyeceğimi söyledim .şuan ben ne yapmalıyım işimi seviyorum ama davranışları beni şaşırtıyor .arkamdan işçevimesi yanımda herşeyi yani her söylediği şeyi sanki başkaları söylemiş gibi yansıtıpbana tepkimi ölçmesi beni deli ediyor.benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki .ne yapmalıyım duruşum ne olmalı lütfen buna benzer olay içinde kaldı iseniz bana anlatın .şimdiden teşekkür ederim.
 
ben şahsen çalıştığım iş yerimdeki patronumun bana asıldığını ilgi duyduğunu bilsem ve birde bu kişi evli olsa işimi nekadar seversem seviyim o işten ayrılırım çünkü bu durumdan gayet huzursuz olurum sonuçta heryerde iş var..ama siz sanki patronunuzun ilgisinden hoşlanıyormuşsunuz gibi geldi bana yanlışmı anladım?
 
Valla basima böLe bise geLmedi ama tuhaf asLinda sana cok iyi olmaLi beLki duygusaL bagini isyerinde göstermek istemiyor veya senden tam karsiLik aLamadigi icin sinirlenip bunLari yapiyor
 

Evet buna kesinlikle katiliyorum !
 
Patronunuz size aşıksa ve birde evliyse, hala bizlere ne yapmalıyım diye sormayın. Hemen o işi bırakın. İşinizi ne kadar seviyor olsanızda bulunduğunuz ortam güzel değil.
Yapacağınız tek şey işi bırakmaktır. Bunun başka çaresi yok.
 

Sana ilgili ve iyi davransa bunu bildiğin halde ve evli olduğunu bildiğin halde devam edeceksin öyle mi?
 

Yanlış anlaşılma olmuş galiba..

Konu sahibi "patronum bana asılıyor, hem üstelik de evli ne yapacam ben " demiyor ki..

Bana olan ilgisine rağmen neden bu kadar sert davranıyor diye dert yanıyor.

Yani durumdan gayet memnun; bu ilginin sonucu olarak işyerindeki rahatı da yerinde olsa adam evli mevli önemli değil.
 


Adam EVLİ ! Uzak dur başına bir bela gelmeden !
 
bence sen patronunun sana olan ılgısını sevıyorsun yanı bence sende bos deilsin gibi ama senın yerınde olsam asla cvp vermem ve işi bırakırdım yuva yıkanın yuvası olmuyor derler evet katılıyorum
 
PAtronun ilgisini kesin bir dille yeni mi öğrendin peki.ne kadar zaman oldu?bana yeni gibi geldi..orada kalmaya devam edersen işler sarpa saracak..bunu da bil..
 
işini neden bırakasın ki sen, iş bulmak kolay mı. kendi çıkarırsa da çıkarır. sen mesafeni duruşunu koru, kimse de bir şey diyemez sana. evli adam bize asılıyor diye biz mi terkedeceğiz meydanı. neyse, ben olsam bu sebepten işi falan bırakmam.

adamın öyla davranmasının sebebi... sana ilgisini belli edince, sen de karşılık vermeyince ego problemi yaşamıştır, uyuz davranıyordur falan. saçma biri.
 

ahlak dersi verme
 
açık açık söyledimi size karşı bir ilgisi olduğunu?eğer öyle ise ve siz halen daha orada çalışıyor iseniz bence sizin hoşunuza gidiyor bu durum.benim patronum bana böyle birşey dese işten çıkma şansım yoksa bile başkalarına fikir sorarken bile o adamdan tiksindiğimi belli ederim.içten içe küfrederim.eğer gerçekten rahatsız olursam.sizin cümleniz (benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki).bence sizde bu durumda hoşnutsunuz ve kendinizi böyle temize çıkarmaya çalışıyorsunuz.evli bir adam başka bayana farklı gözle bakarken kurduğu cümleler masumca değil adice olur.benim fikrim bu.....
 
arkadaşım bazı konulardaki yorumlarınıda okudum sanırım bi boşluk içindesin bence işini bırak derim çünkü kendi hayatını yakarsın orda durdukça
 

Adam patron..arkadaş karşılık veriyeceğini söylüyor, bu kez yıldırma politikası yapabilir, bunun sonucuda sinir harbi..ve kimbilir daha neler olabilir..
tabii iş bulmak kolay değil ama bu kişi orada herhangi bir çalışan olmadığından en güzeli işi bırakmak..
 
PAtronun ilgisini kesin bir dille yeni mi öğrendin peki.ne kadar zaman oldu?bana yeni gibi geldi..orada kalmaya devam edersen işler sarpa saracak..bunu da bil..

ilk defa açıkça yeni söyledi .büyük bir yer düşünün birçok bayan var ve birçok kişiye böyle yaklaşımı olmuş herkez gayet olağan bakıyor ben uzak durmaya çalıştım ancak bunu kendi karşısına alıp konuşunca ne yapacağımışaşırdım ve bahsederkende çok sıradan sana aşığım gibi kelimeler kullanarak bunu yaptı.ben verecek cevabımı verdim, uzaklaştı ve haklı olduğumu söyledi.şimdi bu konuşmalaradan sonrada doğal olarak bana bırahatlık geldi çıkartırsa çıkartsın çıkışımı alır giderim okadar emeğim var istifa etmem diye düşünerek gayet rahat davranıyorum.şimdide sözde bu rahatlığım diğer arkadaşlarımın gözüne batıyormuş bunu yapmamalıymışım gibi şeyler söyledi ve oda oyüzden dolayı başkalarına bakın onada kötü davranıyorumdedirtmeye çalışıyormuş böyle diyor.bende açıklanacak birşey olmadığını sonuçta siz patron ben çalışan hoşunuza gitmeyen tavrım varsa çıkartırsınız dedim.ve şimdi bana okadını üzerime saldı.
 

Eee nolucak peki, adam aşık, üstelik evli üstelik patron. Böyle bir ortamda nasıl çalışacaksınız. Adam patronluğu bırakmayacağına göre en uygunu, uygunsuz bir ortamda durmaktansa işten ayrılmaktır.
Sizin söyledikleriniz ancak, aynı işyerinde olup ama çalışan statüsündekiler için geçerlidir.
Ayrıca meydan arkadaşın meydanı değil, patronun meydanı malesef. 2 gün sonra tutup hakkında laf çıkartırsa ne olucak. O zaman daha kötü durumda kalmayacak mı?
Ben gene ısrarla böyle bir ortamda asla durulmaması taraftarıyım.
 

Siz orada kalmaya devam ettikçe daha çok şeyler yapacaktır. Tercih sizin ama ben olsam ayrılırdım.
 

aynen öyle doğru yerden baktığın için teşekkürler yarıca.benim ordaki duruşu gayet açık ve netti bir işyerinde asla buna müsade etmeyeceğim oldu sonuçta çalışıyoruzve her daim birbirimizi görmek zorundayız ve ben bu sebep dolayısıyla işimde huzursuz olmak istemediğimi ben söyledim zaten.evliymş neymiş beni ilgilendirmezki sonuçta ben birey olarak kendimden mesulüm bide adamın duygusunumu eneglliyim banane bundan değilmi?.benim anlamadığım elemanı elemana kırdırmak gibi aptal saptal birşey yapıyor ve buna duygularınıda katıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…