• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum

açık açık söyledimi size karşı bir ilgisi olduğunu?eğer öyle ise ve siz halen daha orada çalışıyor iseniz bence sizin hoşunuza gidiyor bu durum.benim patronum bana böyle birşey dese işten çıkma şansım yoksa bile başkalarına fikir sorarken bile o adamdan tiksindiğimi belli ederim.içten içe küfrederim.eğer gerçekten rahatsız olursam.sizin cümleniz (benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki).bence sizde bu durumda hoşnutsunuz ve kendinizi böyle temize çıkarmaya çalışıyorsunuz.evli bir adam başka bayana farklı gözle bakarken kurduğu cümleler masumca değil adice olur.benim fikrim bu.....

hangi pisliğin temizliği anlamadım nediyorsun :(:(
 
ilk defa açıkça yeni söyledi .büyük bir yer düşünün birçok bayan var ve birçok kişiye böyle yaklaşımı olmuş herkez gayet olağan bakıyor ben uzak durmaya çalıştım ancak bunu kendi karşısına alıp konuşunca ne yapacağımışaşırdım ve bahsederkende çok sıradan sana aşığım gibi kelimeler kullanarak bunu yaptı.ben verecek cevabımı verdim, uzaklaştı ve haklı olduğumu söyledi.şimdi bu konuşmalaradan sonrada doğal olarak bana bırahatlık geldi çıkartırsa çıkartsın çıkışımı alır giderim okadar emeğim var istifa etmem diye düşünerek gayet rahat davranıyorum.şimdide sözde bu rahatlığım diğer arkadaşlarımın gözüne batıyormuş bunu yapmamalıymışım gibi şeyler söyledi ve oda oyüzden dolayı başkalarına bakın onada kötü davranıyorumdedirtmeye çalışıyormuş böyle diyor.bende açıklanacak birşey olmadığını sonuçta siz patron ben çalışan hoşunuza gitmeyen tavrım varsa çıkartırsınız dedim.ve şimdi bana okadını üzerime saldı.:(

Ben şunu anlıyorum..
çalışan birçok bayana ilgisi olmuş yüz bulamayınca vageçmiş..bende aynen öyle olurum işime devam ederim diyorsun..
adamın sana kötü davranışlarıda danışıklı dövüş gibi oluyor..tiyatro sergiliyor mahsuscuktan..
Sen bilirsin, ister devam et ister çık..
Ben yüz vermedim, yine eski düzene döneriz gibi düşünüyorsun galiba
 
Eee nolucak peki, adam aşık, üstelik evli üstelik patron. Böyle bir ortamda nasıl çalışacaksınız. Adam patronluğu bırakmayacağına göre en uygunu, uygunsuz bir ortamda durmaktansa işten ayrılmaktır.
Sizin söyledikleriniz ancak, aynı işyerinde olup ama çalışan statüsündekiler için geçerlidir.
Ayrıca meydan arkadaşın meydanı değil, patronun meydanı malesef. 2 gün sonra tutup hakkında laf çıkartırsa ne olucak. O zaman daha kötü durumda kalmayacak mı?
Ben gene ısrarla böyle bir ortamda asla durulmaması taraftarıyım.

adamın aşık olduğunu falan düşünmüyorum, öyle olsa böyle dengesiz davranmaz, neyse bu önemsiz, sadece patronluğunu kötü yönde kullanıyor. oradaki başka kadınlara da yapmıştır bence, az çok biliyordur insanlar adamın bu hallerini. meydan derken, işyerinden değil de, kadınla patron arasındaki durumdan bahsettim yani, bilmiyorum kadınların başına bu tarz olaylar geliyor ve adamın utanması lazımken kadının gitmesini ben doğru bulmuyorum, şu aşamada en azından. yani tacize uğranır, rahatsız edilir vs o zaman tabi ki bırakır gidersin. ama şu aşamada, ben işimi maddi güvencemi bırakıp da gitmem. naçizane fikrim.
 
Arkadaşlar uzun bir süreden buyana bununla uğraşıyorum.patronumun bana ilgisi olduğunu düşünüyorum , artık biliyorumda.ilk başlarda bunu sözlerle ifade etmiyordu ancak son zamanda bunu itiraf ediyor.açıkça.ve son 6 aydır işler çok kötü aksilikler oldu ve bazı arkadaşlarımız işten ayrılmak zorunda kaldı bazılarını (yani uzun süredir orda çalışanlar) resmen süründürmeye çalışıyoruki bırakıp gitsinler diye. banada inanılmaz kötü davranıyordu işle ilgili ancak bunu herkezi haberdar ederek yapıyor benm yaptığım en ufak hata olay oluyor şirkette en alttan enüste kada herkez duyuyor.şimdi uzun süredir bir bayanla beni karşı karşıya getirdi okadın benim maaşımı ima ediyormuş ve benim rahat olduğunu düşünüyormuş tüm şirkettekiler gibi gibi konuşmalar yaptı benimle bende işimle ilgili bir problem varsa hemen işimi bırakacağımı iletteim busefer herşey çözülmeye başladı.hemen çekip gitmeyi düşünüyormuşum gibi şeyler söyledi ve o kadınlada karşılıklı konuştumki herşeyi patronum söylemiş benimle ilgili işte maaşımın yüksek oldğunu rahat olduğumu ilk çıkarılcak elemanlar arasına olduğumu söylemiş ben çok şaşırdım ve açıkça gidip söyledim madem böylefikriniz var beni çıkartın lütfen dedim.bana ilgili ancak bunları neden yapıyor anlamıyorum bu durumu başkalrı olsa kullanır ama ben bunuda yapamıyorum çok stresliyim anlam veremiyorum bu davranışlarına .madem bana ilgili ise neden böyle yaklaşıyor madem istemiyorsa neden çıkarmıyor .bu arada patronum evli ve ben buyüzden cevap vermiyorum ona yaklaşımım olmuyor ve bana söylediğinde iş hayatında böyle birşeye izin vermeyeceğimi söyledim .şuan ben ne yapmalıyım işimi seviyorum ama davranışları beni şaşırtıyor .arkamdan işçevimesi yanımda herşeyi yani her söylediği şeyi sanki başkaları söylemiş gibi yansıtıpbana tepkimi ölçmesi beni deli ediyor.benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki .ne yapmalıyım duruşum ne olmalı lütfen buna benzer olay içinde kaldı iseniz bana anlatın .şimdiden teşekkür ederim.

madem işten çıkarılma derdi yok pek sende yani bugün işten çıkarılsan takmazsın ve bırakırsın orada durma nedenin ne??çık madem..hani geçim için çok ihtiyacın olur işe o zaman bişe demezdimde kendin demişsin çıkarım bırakırım ondan bırak..orada durma zorunluluğun yokki??evli adamın yaklaşımına göz yumma yani..başka yerde iş ara..şimdiden hatta bence..oarayı seviyosanda mesafeli dur..hani kullanmaktan bahsetmiştin o kadar küçülme zaten yapmazsın ben inanıyorum..ailesine göstereceği ilgisini başkasına yönlendirip yorulmasın..sen işten ayrıl..
 
Yanlış anlaşılma olmuş galiba..

Konu sahibi "patronum bana asılıyor, hem üstelik de evli ne yapacam ben " demiyor ki..

Bana olan ilgisine rağmen neden bu kadar sert davranıyor diye dert yanıyor.

Yani durumdan gayet memnun; bu ilginin sonucu olarak işyerindeki rahatı da yerinde olsa adam evli mevli önemli değil.:68:

bende aynen böyle anladım, ve dert ettiği şey ordaki rahatıysa, yapıcagı şey belli, adama yüz verirse tüm sorun çözülücek. konu sahibiyle sorun anlayışlarımız biraz farklı olduğundan sanırım.

arkadasım bak yarın birgün şirketten başkasından hoşlanırsın, aşkından ölürsün de çocuk sana ''patronun evli oldugunu bile bile buna tepki göstermeyen kızdan ne hayır gelir'' der, çocuğun sana yüz vermemesini bırak, herkesin gözünde değerini düşürüp kendini 3 paralık ettiğine değmez bence

madem işten çıkarılsanda pek koymaz sana, patronla açık açık konuş ben rahatsız oluyorum diye, napıcak maksimum işten çıkarır. ay ama pardon senin sorunun bu değildi ki :26:
 
adamın aşık olduğunu falan düşünmüyorum, öyle olsa böyle dengesiz davranmaz, neyse bu önemsiz, sadece patronluğunu kötü yönde kullanıyor. oradaki başka kadınlara da yapmıştır bence, az çok biliyordur insanlar adamın bu hallerini. meydan derken, işyerinden değil de, kadınla patron arasındaki durumdan bahsettim yani, bilmiyorum kadınların başına bu tarz olaylar geliyor ve adamın utanması lazımken kadının gitmesini ben doğru bulmuyorum, şu aşamada en azından. yani tacize uğranır, rahatsız edilir vs o zaman tabi ki bırakır gidersin. ama şu aşamada, ben işimi maddi güvencemi bırakıp da gitmem. naçizane fikrim.

Canım..bu tarz konular pratikte böyle işlemiyor..
 
adamın aşık olduğunu falan düşünmüyorum, öyle olsa böyle dengesiz davranmaz, neyse bu önemsiz, sadece patronluğunu kötü yönde kullanıyor. oradaki başka kadınlara da yapmıştır bence, az çok biliyordur insanlar adamın bu hallerini. meydan derken, işyerinden değil de, kadınla patron arasındaki durumdan bahsettim yani, bilmiyorum kadınların başına bu tarz olaylar geliyor ve adamın utanması lazımken kadının gitmesini ben doğru bulmuyorum, şu aşamada en azından. yani tacize uğranır, rahatsız edilir vs o zaman tabi ki bırakır gidersin. ama şu aşamada, ben işimi maddi güvencemi bırakıp da gitmem. naçizane fikrim.

keşke böyle güllük gülistanlık olsa...
senin dediğin gibi taciz yok rahatsızlık yok diye bakılırsa bence zamanla bunlarda olur daha kötüsüde olur allah korusun, ve önce en yakınlarımızdan duyarız şu cümleyi: bu zamana kadar neden bi önlem almadın? göz yumarak adama bu yolu sen açtın.
 
Arkadaşlar uzun bir süreden buyana bununla uğraşıyorum.patronumun bana ilgisi olduğunu düşünüyorum , artık biliyorumda.ilk başlarda bunu sözlerle ifade etmiyordu ancak son zamanda bunu itiraf ediyor.açıkça.ve son 6 aydır işler çok kötü aksilikler oldu ve bazı arkadaşlarımız işten ayrılmak zorunda kaldı bazılarını (yani uzun süredir orda çalışanlar) resmen süründürmeye çalışıyoruki bırakıp gitsinler diye. banada inanılmaz kötü davranıyordu işle ilgili ancak bunu herkezi haberdar ederek yapıyor benm yaptığım en ufak hata olay oluyor şirkette en alttan enüste kada herkez duyuyor.şimdi uzun süredir bir bayanla beni karşı karşıya getirdi okadın benim maaşımı ima ediyormuş ve benim rahat olduğunu düşünüyormuş tüm şirkettekiler gibi gibi konuşmalar yaptı benimle bende işimle ilgili bir problem varsa hemen işimi bırakacağımı iletteim busefer herşey çözülmeye başladı.hemen çekip gitmeyi düşünüyormuşum gibi şeyler söyledi ve o kadınlada karşılıklı konuştumki herşeyi patronum söylemiş benimle ilgili işte maaşımın yüksek oldğunu rahat olduğumu ilk çıkarılcak elemanlar arasına olduğumu söylemiş ben çok şaşırdım ve açıkça gidip söyledim madem böylefikriniz var beni çıkartın lütfen dedim.bana ilgili ancak bunları neden yapıyor anlamıyorum bu durumu başkalrı olsa kullanır ama ben bunuda yapamıyorum çok stresliyim anlam veremiyorum bu davranışlarına .madem bana ilgili ise neden böyle yaklaşıyor madem istemiyorsa neden çıkarmıyor .bu arada patronum evli ve ben buyüzden cevap vermiyorum ona yaklaşımım olmuyor ve bana söylediğinde iş hayatında böyle birşeye izin vermeyeceğimi söyledim .şuan ben ne yapmalıyım işimi seviyorum ama davranışları beni şaşırtıyor .arkamdan işçevimesi yanımda herşeyi yani her söylediği şeyi sanki başkaları söylemiş gibi yansıtıpbana tepkimi ölçmesi beni deli ediyor.benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki .ne yapmalıyım duruşum ne olmalı lütfen buna benzer olay içinde kaldı iseniz bana anlatın .şimdiden teşekkür ederim.

Altını çizdiğim cümleyi okumasam sana hak verecektim.
İşini seviyorsun, bırakmak istemiyorsun ve patronunun davranışlarına da katlanamıyorsun, iki arada kaldın diye düşünecektim.
Ama şu an senin asıl derdinin patronunun sana kötü davranması olduğunu düşünüyorum.
İş falan bahane...
 
işten çıkmak arkadaş için problem değilse çıksın tabi, benim bahsettiğim, zar zor iş bulup da şu aşamada işi bırakmak. ben mezun olup iş bulacağım, elin adamı evli zampara diye işimi bırakıp geçim sıkıntısı çekeceğim. yeni bir işim hazırsa, giderim tabi nolacak. ha yok işsiz kalıp da evime bakamayacak hale düşmem.

ben de çalıştım şirkette, ve yemeğimi bile tek başıma yerdim, tek bir okuldan erkek arkadaşım vardı, yemekten sonra onunla çay içiyoruz diye tip tip bakarlardı. bir kere laf bile soktu bir kadın. üniversiteden arkadaşımdı adam sadece. ben de arkadaşıma dedim: '' beraber çay içiyoruz vs, kadınlar bakıyor, ben gelmeyeyim artık seninle cafeye.'' ve gitmedim. asılmayan adam için bile, bu adam bu kadına asılıyor diye dedikodu çıkarabiliyorlar, neler yapıyor hele kadınlar. her olayda hop işi bırakıyorum hadi bye diyemem. gerçi şimdi de ''para için sana aşık evli adamla aynı ortamda mı kalırsıııın!! '' diye düşünenler olaibilir ama, düşüncem bu.

konuyu açan arkadaşım, başka işin hazırsa, git çık işten, eğer kaldıramazsan o stresi. ve adamın daha da abartacağını düşünüyorsan.
 
Son düzenleme:
çok karşılaştım böyle durumla.. ileride farklı olaylara yol açmamak için yapacağın tek şey ardına bakmadan kaçmak..sonrasında üzülmemek için
iş heryerde bulunur önemli olan senin namusun :36:
 
işten çıkmak arkadaş için problem değilse çıksın tabi, benim bahsettiğim, zar zor iş bulup da şu aşamada işi bırakmak. ben mezun olup iş bulacağım, elin adamı evli zampara diye işimi bırakıp geçim sıkıntısı çekeceğim. yeni bir işim hazırsa, giderim tabi nolacak. ha yok işsiz kalıp da evime bakamayacak hale düşmem.

ben de çalıştım şirkette, ve yemeğimi bile tek başıma yerdim, tek bir okuldan erkek arkadaşım vardı, yemekten sonra onunla çay içiyoruz diye tip tip bakarlardı. bir kere laf bile soktu bir kadın. üniversiteden arkadaşımdı adam sadece. ben de arkadaşıma dedim: '' beraber çay içiyoruz vs, kadınlar bakıyor, ben gelmeyeyim artık seninle cafeye.'' ve gitmedim. asılmayan adam için bile, bu adam bu kadına asılıyor diye dedikodu çıkarabiliyorlar, neler yapıyor hele kadınlar. her olayda hop işi bırakıyorum hadi bye diyemem. gerçi şimdi de ''para için sana aşık evli adamla aynı ortamda mı kalırsıııın!! '' diye düşünenler olaibilir ama, düşüncem bu.

konuyu açan arkadaşım, başka işin hazırsa, git çık işten, eğer kaldıramazsan o stresi. ve adamın daha da abartacağını düşünüyorsan.

Sizin bulunduğunuz ortam çok farklı. Tabiki sizinki gibi bir ortam olsa sonuna kadar savaşsın. İşyerinde çalışan konumunda biri olsa ve böyle davransa arkadaşa işten çık teklifini kimse yapmaz.
Konumuzdaki en önemli detay asılan bu adamın oranın sahibi olması. İşte bu noktada her şey değişiyor.
 
işten çıkmak arkadaş için problem değilse çıksın tabi, benim bahsettiğim, zar zor iş bulup da şu aşamada işi bırakmak. ben mezun olup iş bulacağım, elin adamı evli zampara diye işimi bırakıp geçim sıkıntısı çekeceğim. yeni bir işim hazırsa, giderim tabi nolacak. ha yok işsiz kalıp da evime bakamayacak hale düşmem.

ben de çalıştım şirkette, ve yemeğimi bile tek başıma yerdim, tek bir okuldan erkek arkadaşım vardı, yemekten sonra onunla çay içiyoruz diye tip tip bakarlardı. bir kere laf bile soktu bir kadın. üniversiteden arkadaşımdı adam sadece. ben de arkadaşıma dedim: '' beraber çay içiyoruz vs, kadınlar bakıyor, ben gelmeyeyim artık seninle cafeye.'' ve gitmedim. asılmayan adam için bile, bu adam bu kadına asılıyor diye dedikodu çıkarabiliyorlar, neler yapıyor hele kadınlar. her olayda hop işi bırakıyorum hadi bye diyemem. gerçi şimdi de ''para için sana aşık evli adamla aynı ortamda mı kalırsıııın!! '' diye düşünenler olaibilir ama, düşüncem bu.

konuyu açan arkadaşım, başka işin hazırsa, git çık işten, eğer kaldıramazsan o stresi. ve adamın daha da abartacağını düşünüyorsan.

Sana kesinlikle katılıyorum.
Elin pisliği gelip seni rahatsız edecek sen de severek yaptığın isten ayrılmak zorunda kalacaksın...
Çok can sıkıcı bir durum.
Ama konu sahibini tam olarak neyin rahatsız ettiğini de anlayamadım.
Sanki patronuna karşı meyili varmış gibi geldi bana..
Bilmiyorum.
Belki kendini yanlış ifade etmiştir ya da ben yanlış anlamış olabilirim.
Ama benim böyle bir patronum olsa nefret ederim o adamdan ve onun hakkında "çok sıcak, masum" gibi kelimeler kullanmam. Onun yerine "pislik" derim sadece...
 
Sana kesinlikle katılıyorum.
Elin pisliği gelip seni rahatsız edecek sen de severek yaptığın isten ayrılmak zorunda kalacaksın...
Çok can sıkıcı bir durum.
Ama konu sahibini tam olarak neyin rahatsız ettiğini de anlayamadım.
Sanki patronuna karşı meyili varmış gibi geldi bana..
Bilmiyorum.
Belki kendini yanlış ifade etmiştir ya da ben yanlış anlamış olabilirim.
Ama benim böyle bir patronum olsa nefret ederim o adamdan ve onun hakkında "çok sıcak, masum" gibi kelimeler kullanmam. Onun yerine "pislik" derim sadece...


yani o da doğru bana da birazcık öyle geldi, evli olduğunu yazının sonuna doğru söylemiş, ki evli oluşunu başlıkta belirtmesi bile lazımdı bence... esas nokta o çünkü patron olmasından da önce.

burbuk

yani demek istediğim dedikodu hep çıkar, çok masumken bile kadınlar fesatlıktan ''x şu adamla da pek samimi, iş yerinde böyle şey mi olur, ne bu samimilik, noluyor, bi çıkarı var, adamın mevkisi var canım tabi tabi hıh'' modunda takılabiliyorlar. bunlara göğüs germek, kendini savunmak lazım. bu da sinir harbine hazır bir tip olmakla alakalı. ki benim yanlış yaptığım işten dolayı ağlamışlığım da var, yani stres çok şirketlerde. dedikodu da çok. inan evli adamın bakışlarını yakalım kaç kez. ki bunları ''ayh ben çok güzelim bana bakıyorlar işte'' gibi söylemiyorum. karaktersiz adamlar bunlar. zor
 
Arkadaşlar uzun bir süreden buyana bununla uğraşıyorum.patronumun bana ilgisi olduğunu düşünüyorum , artık biliyorumda.ilk başlarda bunu sözlerle ifade etmiyordu ancak son zamanda bunu itiraf ediyor.açıkça.ve son 6 aydır işler çok kötü aksilikler oldu ve bazı arkadaşlarımız işten ayrılmak zorunda kaldı bazılarını (yani uzun süredir orda çalışanlar) resmen süründürmeye çalışıyoruki bırakıp gitsinler diye. banada inanılmaz kötü davranıyordu işle ilgili ancak bunu herkezi haberdar ederek yapıyor benm yaptığım en ufak hata olay oluyor şirkette en alttan enüste kada herkez duyuyor.şimdi uzun süredir bir bayanla beni karşı karşıya getirdi okadın benim maaşımı ima ediyormuş ve benim rahat olduğunu düşünüyormuş tüm şirkettekiler gibi gibi konuşmalar yaptı benimle bende işimle ilgili bir problem varsa hemen işimi bırakacağımı iletteim busefer herşey çözülmeye başladı.hemen çekip gitmeyi düşünüyormuşum gibi şeyler söyledi ve o kadınlada karşılıklı konuştumki herşeyi patronum söylemiş benimle ilgili işte maaşımın yüksek oldğunu rahat olduğumu ilk çıkarılcak elemanlar arasına olduğumu söylemiş ben çok şaşırdım ve açıkça gidip söyledim madem böylefikriniz var beni çıkartın lütfen dedim.bana ilgili ancak bunları neden yapıyor anlamıyorum bu durumu başkalrı olsa kullanır ama ben bunuda yapamıyorum çok stresliyim anlam veremiyorum bu davranışlarına .madem bana ilgili ise neden böyle yaklaşıyor madem istemiyorsa neden çıkarmıyor .bu arada patronum evli ve ben buyüzden cevap vermiyorum ona yaklaşımım olmuyor ve bana söylediğinde iş hayatında böyle birşeye izin vermeyeceğimi söyledim .şuan ben ne yapmalıyım işimi seviyorum ama davranışları beni şaşırtıyor .arkamdan işçevimesi yanımda herşeyi yani her söylediği şeyi sanki başkaları söylemiş gibi yansıtıpbana tepkimi ölçmesi beni deli ediyor.benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki .ne yapmalıyım duruşum ne olmalı lütfen buna benzer olay içinde kaldı iseniz bana anlatın .şimdiden teşekkür ederim.

ilk defa açıkça yeni söyledi .büyük bir yer düşünün birçok bayan var ve birçok kişiye böyle yaklaşımı olmuş herkez gayet olağan bakıyor ben uzak durmaya çalıştım ancak bunu kendi karşısına alıp konuşunca ne yapacağımışaşırdım ve bahsederkende çok sıradan sana aşığım gibi kelimeler kullanarak bunu yaptı.ben verecek cevabımı verdim, uzaklaştı ve haklı olduğumu söyledi.şimdi bu konuşmalaradan sonrada doğal olarak bana bırahatlık geldi çıkartırsa çıkartsın çıkışımı alır giderim okadar emeğim var istifa etmem diye düşünerek gayet rahat davranıyorum.şimdide sözde bu rahatlığım diğer arkadaşlarımın gözüne batıyormuş bunu yapmamalıymışım gibi şeyler söyledi ve oda oyüzden dolayı başkalarına bakın onada kötü davranıyorumdedirtmeye çalışıyormuş böyle diyor.bende açıklanacak birşey olmadığını sonuçta siz patron ben çalışan hoşunuza gitmeyen tavrım varsa çıkartırsınız dedim.ve şimdi bana okadını üzerime saldı.:(

Nasıl bir duruşum olmalı diye sormuşsun.Patronunun ilk yaklaşımında istifa etmeliydin.O adam işyerindeki herhangi bir çalışan değil,patronun,yani seni işe alan,maaşını ödeyen adam.

Başkası olsa bu durumu kullanırdı demişsin ancak maviyle işaretlediğim cümleler,senin bu durumu zaten kullandığını gösteriyor.Zannedersem,"herkesi kovar-beni kovmaz" diye düşünmüşsün ama seni kovabileceğini başkasından duyunca kızmışsın.

Burada senin hatan,adamın ilgisini bildiğin halde onun yanında çalışmaya devam etmen.
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın,sen bu duruma davetiye çıkardın demiyorum.
Ama mevcut durumu lehine kullanmak istediğin açık.
Uzun vadede ters tepecek bir riske giriyorsun.Bir an önce bu duruma sonvermende fayda var.
 
Son düzenleme:
yani siz patronunuzun size metreslik teklifine değilde,herkesin içinde hatalarınızı yüzünüze vurmasından mı dertlisiniz?vah vah çok üzüldüm:63::63::63:
 
anladğm kadaryla patronunz zamparalk yapmaya calısyo kendi çapında.sz olmasaydnz başkası olcaktı aman aman bi hata yapmayn.size tavsyem baska bi iş bulup ordan ayrln. Öyle şeref yoksunu insanın parasndan da hayr gelmez
 
yazdıklarında çelişkiler var aslında sen ne yapmak istediğini bilmiyorsun...adam evli sende yüz vermiyosun ama "saf ,masumdu"gibi söylemlerin pek de halinden şikayetçi olmadığını gösteriyor.
her ne olursa olsun ortada böyle bir durum varsa çoktan iş araman gerekirdi.
tabi karar senin adam amacına ulaşıyor amacı; senin kafanı karıştırmak...onu da başarmış gibi
 
Back
X