Patronum

Bu ne yaaaaaa:84::84:noktalama işaretlerine,yazım kurallarına uyalım lütfeeenn hiçbişe anlamadım yorum yapamıcam

yukarıda okuyup çok beğendiğim bir yorumun altına imzamı atıyorum....

patron niyeti bozmuşsa hiç düşünmeden o iş yerinden uzaklaşmalı.....

bence kendiniz istemediğiniz müddetçe hiç birşey olmaz iştende çıkmayın yüz bulamayınca oda kendini düzelticektir bence sizde tepkinizi verin koyun ortaya

Eveett böylede oldu dün kendisi özrünü bildirdi bu yaklaşımından dolayı bir daha asla böyle birşeyle yaklaşamayacağını söyledi.rahatladım bir okadar işimi severken heran kendimi düzgün ifade etmek adına ayrıca efor sarf ediyordum .:):) teşekkürler

sen bu yazdıklarının hangi evresinde eğitim almış birinin yorumunu gördünmü satırlarında .
evli olması ve yapacağı davranışlar o bireyin sorumluluğunda olan birşey haa burdaki benim tutumum çok önemli kii bende onu çok güzel sergilediğimi düşünüyorum.
bir insanın sapkın ruhunu dizginlemek veya eşini göz ile bile aldatmamsını engellemek ve buna sanki bu dünyada ben süpermen mişim gibi yapmamı beklemen biraz cahilce değilmi?

bu konuda birkere bayan olarak senin bu tarz eleştirmen nekadar doğru bilemiyorum.? sorgulaman gereken yer budur
mesele veya konu bir insanın haa herşey güzel hadi yaşayalım boşver napıyım diyen biri yok karşında bir kadının sex objesi görülmeden bir işte çalışmak istemesi nasıl bir cahillik olarak algılanır bilemedim ve bunu yapan yine bayan arkadaşımız.

bence o sapkın erkeklerden önce kendimize bakalım hepimiz evlerimizde oturalım çocuk doğuralım ooo evli erkekler bize baksın yoksa eşlerini aldatmış olurlar değil pöööffffff

yinede teşekkür ederim size

benim fazla para almam patronun bana ayrıcalık yapması değil burayı açmam gerekiyor sanırım .çünki öyle yorum geldiki alan memnun satan memnun misali :):)

benim maaşım bir arkadaşımızın işten ayrıldıktan sonra onun işlerininde bana devredilmesi sonucunda gerçekleşti buda rica ile oldu hemen birini alacaklarını biraz idare etmem gerektiğini söylediler.okledim doğal olarak maaşımada zam geldi. şimdi yeni eleman alındı ve doğal olarak maaşım havada kaldı benden önce işe girmiş arkadaşım patrona çıkıp söylemiş bunu patronda bunu bana nasıl söyleyebilir tabiki benimhatalarımı bularak bu konuşma esnasındada maaşımdan bahsetti.

bunlar geçerkende keşke evli olmasaydım diyip konuya girdi .

geriiii

kesinlkle çok zor hem kendinden ödün vermemeye çalışıyorsun düzgün ifade etmek adına.ancakk o bunu artık konumunun gereği kullanıyor.bankacıların etek boylarına göre odadan çıkıp zamanları değişiyor. neyapsın bankacı evli kadın o işini yapmaya geliyor ama adam farklı gözle bakıyor ve birdaha gelmek zorunda çünki babaa müşterilerinden biri işinimi bıraksın müdürüne bana baktımı desin neyapsın yani

ona patron olduğunu hatırlattığım için ayrıca bana teşekkür ettiyse düşüününki patronluk boyutunu .
evli olduğunu çok önemsemediğim gibi yorumlarada hiiiçççç önemsemiyorum böyle bir adamın evliliği olduğu için düzgün bir adam olsaydı hayat bu hepimiz okadar çok şeyler yaşıyoruz kii ilk vurgulayacağım yer evliliği olurrduu ama karşımda öyle bir insan yokki :):)

teşekkür ederim yorumunuz için

kusura bakma canımda sen buraya onay almaya gelmişsin senin fikrinin yanlış olduğunu söyleyen herkesi terslemişsin madem değişik fikirlere açık değildin neden topic açtın diye sorarlar adama bu bir,
ikincisi o adamın niyeti bozuk belli ki öyle sana aşığım kelimesi pat diye çıkıvermez hiç bi adamın ağzından, erkekler doğuştan tiyatrocudurlar bunu öğrenmemişsin ki acımışsın senden bahsederken masum duruşuna, adam tek tek herkese olta atmış artık allah ne verdiyse karısından pişman olduğu falanda yok yaptığı sadece çirkinim sen şöyle dur ben bir güzel bulayım, nacizane fikrim bu dur.

Ayrıca bu zaman da iş zor bulunuyor bahanesine sığınılıp bu kadar karaktersiz bir adamla çalışmaya devam etmende takdire şayan bir davranış !!

böylesine büyük bir sorunmuş gibi anlatmak yerine işi bırakıp sorunu kökten çözebilirsin bence

Bu işin sonunda arkadaş epey üzelecek kanımca...

patron ikinci kez şansını deneyecek olup karşılık alamadığında iftiraya başvuracak gibime geliyor.

AYrıca, Bir bayan için evli bir erkeğin kendisine nefis kabarttığını bilmek "işimi seviyorum"u söylemesi, yazması ve hissetmekten kaçınması için yeterli bir sebep.

bir patronun asılması gibi kötü birşey olamaz,işinizi ne kadar severseniz sevin....sürekli patronu her gördüğünüzde sinir olacaksınız,aldığınız parayı bile tadıyla yiyemiyeceksiniz,yanı tadı tuzu olmicak bu işin,olan size olacak,her seferinde patronla o parayı almak için boğuşacaksınız,bence ne kadar işinizi severseniz sevin huzur diye bir şey kalmayacaktır,en iyisi işi değiştirmek ve huzura kavuşmak,burda kaldığınız süre sizde hasta ola bilirsiniz zamanla......

ne kolay işten çık demesi kolay mı öyle iş bulmak mesafeyi korursun işine bakarsın adamın işine gelmedi mi çıkarmak istedi mi çıkarsın... kaç yıldır çalışıyorsun bilmiyorum amma alırsın tazminatını başka iş bakarsın... bu adamların terbiyesizliğinin cezasını kadınlar çekmemeli... ha gerekirse gerekli yerlere de şikayet edersinn...

okurken çok saşırdımya evli olduğunu biliyosun sana asıldığınıda biliyosun bundan rahatsızmısın hooşuna mı gidiyor:S bide patronunda ilginç biriymiş milleti şişiriyo felan dedikodu yapıyoo benim bildim patronlra böle işlere girmezler... yerinde olsma bir dakka durmam orda ... hem evliymiş adam yani kendi geleceğini düşüneek hareket et bence..

Öncelikle anlatımının çok kötü olduğunu söylemeliyim.Sadece yazım değil,anlatım hataları da bolca var.Düzgün bir tek cümlen yok.
Dolayısıyla,bankacı örneğinde sözettiğin "baba müşteri",senin patronun mu anlayamadım.
Ancak çok yanlış bir kıyaslama yapmışsın.Bankacı,müşterisinin işyerine sadece ziyarete geliyor.Sürekli orada,o adamın yanında çalışmıyor.Müşteriyle temas olan her işte böyle kendini bilmezler çıkabilir.Patronun açıkça teklif etmesi ile müşterinin bakması kesinlikle eşdeğer değil.

arkadaşım patronunun özür dilemesi bir daha tekrarlanmayacağı anlamına gelmez...öyle olsaydı herşeyi bile bile baştan size açılmazdı zannediyorum...belliki diğer bayanlara olduğu gibi sizde de şansını denemiş...sizin yerinizde olsam onunla kesinlikle yalnız bir ortamda bulunmamaya çalışırdım...çünkü ne yapacağı belli olmaz...patronuzu red ettiğiniz için büyük bir ihtimalle sizin üstünüze geliyor ve bir nevi işten çıkartma yöntemi ile gözünüzü korkutmaya çalışıyor...

sizin yerinizde olsaydım eğerki yeni bir iş bulana kadar maddi olanağım beni idare edecekse anında işi bırakırdım...ama yok alacağım maaşın bir kuruşuna dahi gereğinden fazla ihtiyacım varsa yeni bir iş buluncaya kadar çalışırdım ama kesinlikle patrona karşı temkinli davranırdım...bu sırada beni işten çıkarırsa zerre kadar üzülmez tazminatımı alacağım için sevinirdim...eğerki benimde patrona karşı ilgim yok ise bana karşı kötü davranması hiç umrumda olmaz ve daha çok işime gelirdi ispatlayabilirsem kendim çıksam dahi tazminatımı söke söke alırdım...

şu kırmızıyla gösterdiğim bölümde nedemek istediğinizi anlamadım..
kime hakaret ediyorsunuz yada sitem ediyorsunuz anlıyamadım ama..
bu laf bana geliyorsa insanların sözleri..eleştireleri eğitimini belirlemeyebilir belki..
ama yaşadıkları yada yaşamak istedikleri nekadar cahil olduğunu ortaya koyar..
süpermenmişsiniz gibi bir başka erkeğin karısını aldatmasını engellemeniz beklenemez..
ama karısını aldatmak isteyen bir adamın partneri olmayı engellemekte sizin elinizde..
siz yazmıssınız ben değil..size evli bir erkekten teklif gelip onun gözünün önünde bulunmak ve bunu açık eşgare "ya bu adam benden hoşlanıyor neden kötü davranıyor" ..bende dedim ki daha fazlasını mı bekliiyordun??bunun cehaletle alakası yok..geri kalmıssın bu devirde insan işi için herşeyi yapar diyorsanIZ!!! evet..geri kalmısım..
sex objesi olarak görülmeden işinde çalışmanı düşünmen gerçekten çok takdir edilesi bir düşünce..
tüm bayanlar bunu ister..doğrudur..
ama burada bir anket yap bakalım.."hangi bayan evli patronunun kendisinden hoşlandığını bildiği halde beni sex objesi olarak artık görmez ben işimi seviyorum" diyebilir??

o sapkın erkeklerden önce kendimize bakalım demişsiniz..
çok haklısınız..o sapkın erkekleri engelleyebilen bir çok aklı başında bayan vardır eminim..

neyse ben cahillikle suçlanınca..insanın birden aynaya bakması gerektiğini düşündüm..böyle döktürdüm birden..
son bi söz..evli patronumun tehtitleriyle hakaretleriyle bana karsı olan (sapıkçada) düşünceleriyle..o iş yerinde çalışıcama çocuklarımla otururum daha iyi olur..en azından çocuklarımın yüzüne bakabilirim

RİCA EDERİM

Patronunuzun düzgün bir evliliği olmayabilir ve bu nedenle siz bu evliliği önemsemiyor olabilirsiniz.
Ancak her halukarda evli bir erkeğin, bir kadına "2. kadını olmasını teklif etmesi" veya belirsiz bir amaçla öylesine yavşak yavşak asılması diğer kadın için "önemsenecek" birşeydir, yani sizin için..

Çünkü bundan daha kötü, daha aşağılayıcı, daha rezil bir konuma düşürülemezsiniz..

Bunu yapan bir müşteriniz, bir iş arkadaşınız veya kurumsal bir şirketteki müdürünüz olsa tamam.. Tabii ki işinizden ayrılmadan ağzının payını verin ve önünüze/işinize bakın..

Ama bu bir patron şirketi..Ve size asılan patronun ta kendisi.. Neyi, nasıl değiştirebilirsiniz? Size düşen ya bir iş bulmak, çekip gitmek.. Ya adamın şimdilik sözlü olan taciz ve asılmalarına göz yumarak çalışmaya devam etmek.. Neticede patron şirketi, ne kadar yeri doldurulamaz bir iş olabilir..

Aklımdan "Eğer bu patron efendi konu sahibi arkadaşa olan ilgisine paralel bir iyi niyeti iş, terfi gibi konularda da gösterseydi, gene de gelip burada konu açar mı, gene de bunu dert sayar mıydı" sorusu geçse de..

Gene de bu durumdan esasen çok rahatsız olduğunuza, ancak belki bu rezil adamın pespaye ilgisinin kısa süre için size cazip geldiğine, ancak kısa sürede size yapılan saygısızlığın farkına varacağınıza inanıyorum..

Son düzenleme:

aynen katılıyorum başka cevabı yok bence bu konunun.. nasıl rahat olabliyorsunki..büyük konuşmayayım ama şahsen ben olsam dünyada başka iş kalmasa ve açlıktan öleceğimi bilsem dahi durmam orda.

"is zor bulunuyor,isten niye ayrilayim?"diyen arkadaslar bi daha dusunsunler derim.
calistigim yerde bana asilan,sarkintilik yapan,rahatsiz olacagim davranislar sergileyen kisi eger patronum degil de is arkadasim olsaydi tabiki takmaz isime devam ederdim.
ama bu kisi eger patronumsa farkettigim anda cikardim isten.
ki zamaninda yapmisligim da vardir.
ayrica aldigin maas konusunda laf etmesi de sacmalik.
patron degil mi bu?
parani o odemiyor mu?
bu konuda rahatsizligi varsa o kadar maas vermeseymis.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…