bence kendiniz istemediğiniz müddetçe hiç birşey olmaz iştende çıkmayın yüz bulamayınca oda kendini düzelticektir bence sizde tepkinizi verin koyun ortaya
ilgisi olduğunu anlamışssınız..size söyledi mi bunu?
söylediysede siz reddediyseniz bu yüzden başka türlü sizden intikam almaya çalışıyodur..işten çıkıcaklar arasında demiş bi başkasına sizin için..
yani tehtit..sizin duyucanızı bildiği için..
eğer söylemediysede siz hissettiyseniz..bukadar size kırıcı davranışlar sergileyen birinden niye böyle bişey beklediniz ki..
gelelim evli olmasına..
size ilgi duyuyor..size ayrıcalık yapmalıydı değil mi??hatta daha da ileri gidebilirdi..belki konumunuzu falan yükselte de bilirdi..snuçta ilgi duyuyor?evli olmasının ne önemi var hatta çocukları hiç önemli değil..
bu konuyu bu adam evli niye bana böyle davranıyor diye açsaydınız çoğu insandan olumlu yanıtlar aalırdınız..
ama siz hem ilgi duyuyor niye bana böyle davranıyor demişsiniz..evli olduğunuda laf arasında sanki
çok önemsiz birşeymiş gibi söylemişsiniz..yaptığınız hiç hoş değil..o adamın, eğer gerçekten doğru hissettiyseniz sizin orda bulunmanız bile karısını düşüncesiyle aldatmasına yol açıyor..aldatmak sadece fiziksel olmaz..büyük konuşmak istemem..ama ben böyle bir durumda o ortamda bulunmazdım birdaha..siz bile bile lades diyorsanız birşey diyemem..
cehaletin sadece eğitimle düzelen bir şey olmadığını gün geçtikçe daha iyi anlıyorum..
patron aklı sıra oteritesini kullnıyor size gücünü gösteriyor param var şirket benim diye her şeyi elde edebileeğini sanıyor.size gözdağı veriyor bence ondan önce bırakın işinizi.herkes çıkartmış işten siz niye ordasınız diye düşünün.aynı işi yaptığınız iş arkadaşlarınız iş yoğunluğunuzun az olduğunu ve aldığınız paranın fazla olduğunu ima edip patrona kadar çıkmışlar yanlış anlamadıysam.bence patronun yaptığı sizi orda tutabilmek için bir oyun bence o işi bırakmalısınız yada başka bi mevkide çalışmalısınız.üstelik size ilgisi olduğunu sözlü olarak da dile getirmiş bunun çekilir yanı yok bence artık
Birkaç kişi hariç herkes konuda hemfikir..bence konu sahibi bir daha gelmeyebilir bile..
"benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki"kıyamam sanaaaa ayyy:)sana ne desem bilemiyorum,iyiki senin gönlün yok yani:)güldüğüme bakma valla sinirden gülüyorum,neyapmasını bekliyosun seni baştacı etmesinimi????????beni işten çıkartın derken samimimiydin gerçekten??tabiki deği!!gerçekten istesen giderdin arkana bile bakmadan.bizden istediğn ne onu anlamadım,"canım buadam salakmış evli ama gönlü sendeymiş,ne diye sana böyle davranıyo tü tü bak sen,insan seviyosa esını falan bıkenara bırakır sevgılısıne ıyı davranır"dememizi mi?,ay varya bişi derdim şimdii
yani o da doğru bana da birazcık öyle geldi, evli olduğunu yazının sonuna doğru söylemiş, ki evli oluşunu başlıkta belirtmesi bile lazımdı bence... esas nokta o çünkü patron olmasından da önce.
burbuk
yani demek istediğim dedikodu hep çıkar, çok masumken bile kadınlar fesatlıktan ''x şu adamla da pek samimi, iş yerinde böyle şey mi olur, ne bu samimilik, noluyor, bi çıkarı var, adamın mevkisi var canım tabi tabi hıh'' modunda takılabiliyorlar. bunlara göğüs germek, kendini savunmak lazım. bu da sinir harbine hazır bir tip olmakla alakalı. ki benim yanlış yaptığım işten dolayı ağlamışlığım da var, yani stres çok şirketlerde. dedikodu da çok. inan evli adamın bakışlarını yakalım kaç kez. ki bunları ''ayh ben çok güzelim bana bakıyorlar işte'' gibi söylemiyorum. karaktersiz adamlar bunlar. zor
kesinlkle çok zor hem kendinden ödün vermemeye çalışıyorsun düzgün ifade etmek adına.ancakk o bunu artık konumunun gereği kullanıyor.bankacıların etek boylarına göre odadan çıkıp zamanları değişiyor. neyapsın bankacı evli kadın o işini yapmaya geliyor ama adam farklı gözle bakıyor ve birdaha gelmek zorunda çünki babaa müşterilerinden biri işinimi bıraksın müdürüne bana baktımı desin neyapsın yani
ona patron olduğunu hatırlattığım için ayrıca bana teşekkür ettiyse düşüününki patronluk boyutunu.
evli olduğunu çok önemsemediğim gibi yorumlarada hiiiçççç önemsemiyorum böyle bir adamın evliliği olduğu için düzgün bir adam olsaydı hayat bu hepimiz okadar çok şeyler yaşıyoruz kii ilk vurgulayacağım yer evliliği olurrduu ama karşımda öyle bir insan yokki :)
Eveett böylede oldu dün kendisi özrünü bildirdi bu yaklaşımından dolayı bir daha asla böyle birşeyle yaklaşamayacağını söyledi.rahatladım bir okadar işimi severken heran kendimi düzgün ifade etmek adına ayrıca efor sarf ediyordum .:):) teşekkürler
sen bu yazdıklarının hangi evresinde eğitim almış birinin yorumunu gördünmü satırlarında .
evli olması ve yapacağı davranışlar o bireyin sorumluluğunda olan birşey haa burdaki benim tutumum çok önemli kii bende onu çok güzel sergilediğimi düşünüyorum.
bir insanın sapkın ruhunu dizginlemek veya eşini göz ile bile aldatmamsını engellemek ve buna sanki bu dünyada ben süpermen mişim gibi yapmamı beklemen biraz cahilce değilmi?
bu konuda birkere bayan olarak senin bu tarz eleştirmen nekadar doğru bilemiyorum.? sorgulaman gereken yer budur
mesele veya konu bir insanın haa herşey güzel hadi yaşayalım boşver napıyım diyen biri yok karşında bir kadının sex objesi görülmeden bir işte çalışmak istemesi nasıl bir cahillik olarak algılanır bilemedim ve bunu yapan yine bayan arkadaşımız.
bence o sapkın erkeklerden önce kendimize bakalım hepimiz evlerimizde oturalım çocuk doğuralım ooo evli erkekler bize baksın yoksa eşlerini aldatmış olurlar değilpöööffffff
yinede teşekkür ederim size
kesinlkle çok zor hem kendinden ödün vermemeye çalışıyorsun düzgün ifade etmek adına.ancakk o bunu artık konumunun gereği kullanıyor.bankacıların etek boylarına göre odadan çıkıp zamanları değişiyor. neyapsın bankacı evli kadın o işini yapmaya geliyor ama adam farklı gözle bakıyor ve birdaha gelmek zorunda çünki babaa müşterilerinden biri işinimi bıraksın müdürüne bana baktımı desin neyapsın yani
ona patron olduğunu hatırlattığım için ayrıca bana teşekkür ettiyse düşüününki patronluk boyutunu.
evli olduğunu çok önemsemediğim gibi yorumlarada hiiiçççç önemsemiyorum böyle bir adamın evliliği olduğu için düzgün bir adam olsaydı hayat bu hepimiz okadar çok şeyler yaşıyoruz kii ilk vurgulayacağım yer evliliği olurrduu ama karşımda öyle bir insan yokki :):)
teşekkür ederim yorumunuz için
ben şahsen çalıştığım iş yerimdeki patronumun bana asıldığını ilgi duyduğunu bilsem ve birde bu kişi evli olsa işimi nekadar seversem seviyim o işten ayrılırım çünkü bu durumdan gayet huzursuz olurum sonuçta heryerde iş var..ama siz sanki patronunuzun ilgisinden hoşlanıyormuşsunuz gibi geldi bana yanlışmı anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?