Patronum

Yanlış anlaşılma olmuş galiba..

Konu sahibi "patronum bana asılıyor, hem üstelik de evli ne yapacam ben " demiyor ki..

Bana olan ilgisine rağmen neden bu kadar sert davranıyor diye dert yanıyor.

Yani durumdan gayet memnun; bu ilginin sonucu olarak işyerindeki rahatı da yerinde olsa adam evli mevli önemli değil.:68:

Arkadaşım bayıldım yorumuna valla:)10 dk gülüyorum.çok güzeldi yorumun ellerine sağlık...

Adam başkalarına da bu şekilde yaklaşmış.
Artık nasıl bir işyeriyse...
Adam şirket yerine harem kurmak istemiş kendine resmen...

Son düzenleme:
ilk defa açıkça yeni söyledi .büyük bir yer düşünün birçok bayan var ve birçok kişiye böyle yaklaşımı olmuş herkez gayet olağan bakıyor ben uzak durmaya çalıştım ancak bunu kendi karşısına alıp konuşunca ne yapacağımışaşırdım ve bahsederkende çok sıradan sana aşığım gibi kelimeler kullanarak bunu yaptı.ben verecek cevabımı verdim, uzaklaştı ve haklı olduğumu söyledi.şimdi bu konuşmalaradan sonrada doğal olarak bana bırahatlık geldi çıkartırsa çıkartsın çıkışımı alır giderim okadar emeğim var istifa etmem diye düşünerek gayet rahat davranıyorum.şimdide sözde bu rahatlığım diğer arkadaşlarımın gözüne batıyormuş bunu yapmamalıymışım gibi şeyler söyledi ve oda oyüzden dolayı başkalarına bakın onada kötü davranıyorumdedirtmeye çalışıyormuş böyle diyor.bende açıklanacak birşey olmadığını sonuçta siz patron ben çalışan hoşunuza gitmeyen tavrım varsa çıkartırsınız dedim.ve şimdi bana okadını üzerime saldı.:(

Adam patron olunca işyerindeki herşeyi kendinin sanıyor galiba.Daha önce diğer çalışan bayanlara da bu şekilde yaklaşımı olduğu için çok sıradan bir şekilde sana aşığım demesinden doğal ne var ki?Zaten alışkın oltayı işyerinde çalışan bayanlardan bir kısmına atıyor kim yemi yutarsa hesabı.Bunu yapan üstelik evli bir adam.En uygunu işten ayrılmanız.Karar sizin..

patron aklı sıra oteritesini kullnıyor size gücünü gösteriyor param var şirket benim diye her şeyi elde edebileeğini sanıyor.size gözdağı veriyor bence ondan önce bırakın işinizi.herkes çıkartmış işten siz niye ordasınız diye düşünün.aynı işi yaptığınız iş arkadaşlarınız iş yoğunluğunuzun az olduğunu ve aldığınız paranın fazla olduğunu ima edip patrona kadar çıkmışlar yanlış anlamadıysam.bence patronun yaptığı sizi orda tutabilmek için bir oyun bence o işi bırakmalısınız yada başka bi mevkide çalışmalısınız.üstelik size ilgisi olduğunu sözlü olarak da dile getirmiş bunun çekilir yanı yok bence artık

Birkaç kişi hariç herkes konuda hemfikir..bence konu sahibi bir daha gelmeyebilir bile..

yani o da doğru bana da birazcık öyle geldi, evli olduğunu yazının sonuna doğru söylemiş, ki evli oluşunu başlıkta belirtmesi bile lazımdı bence... esas nokta o çünkü patron olmasından da önce.

burbuk

yani demek istediğim dedikodu hep çıkar, çok masumken bile kadınlar fesatlıktan ''x şu adamla da pek samimi, iş yerinde böyle şey mi olur, ne bu samimilik, noluyor, bi çıkarı var, adamın mevkisi var canım tabi tabi hıh'' modunda takılabiliyorlar. bunlara göğüs germek, kendini savunmak lazım. bu da sinir harbine hazır bir tip olmakla alakalı. ki benim yanlış yaptığım işten dolayı ağlamışlığım da var, yani stres çok şirketlerde. dedikodu da çok. inan evli adamın bakışlarını yakalım kaç kez. ki bunları ''ayh ben çok güzelim bana bakıyorlar işte'' gibi söylemiyorum. karaktersiz adamlar bunlar. zor

Canım zaten ben söylediklerine baştan sona kadar katılıyorum. Eğer işyerinde sizi rahatsız eden, hakkınızda dedikodu çıkaran biri varsa ve bu kişi mevkisi ne olursa olsun (ama o işin sahibini ayrı tutuyorum) bir kadın olarak savaşmaya bende sonuna kadar destek olurum. Ama buradaki insan işverenin kendisi. Yani savaşı o işyerinde başta kaybetmiş olursunuz, eğer bütün bu durumlara rağmen hala o işe devam ediyorsanız hakkınızda yapılanlara göğüs germeniz çok zor.
Adam pislik, patronluğunu kullanıp her türlü edepsizliği yapıyor. Eeee adamı şikayet edecek tek yer var o da hukuki yoldur. Arkadaş böyle bir savaşa girmek isterse gene arkasında olurum.
Arkadaşın gerçi böyle bir derdi yok. Sadece işini sevdiği için orada kalmak gibi bir ısrarı var. İşte bu noktada bu ısrar bana ters geliyor. Eğer rahatsız ediliyorsanız ve hukuki yollara başvurmayacaksanız boşuna uğraşmaya değmez. Çekip gideceksiniz.

yapman gereken çok basit biran önce başka iş bul ayrıl patronun evliymiş eğer sana olan ilgisini patronunun eşi de anlarsa belkide bi yuva yıkacaksın iyisimi ayrıl derim:31::31::31::31:

Ben sizin yerinizde olsam eğer imkanım varsa o işi daha ilgisini açıkladığı saniye bırakır giderdim.evli olması bi yana bekar dahi olsa patronumun bana ilgisi olduğunu bile bile orda çalışamazdım(tabi ona ilgim yoksa) ama evli olması ve davranışları ayrıca rahatsız edici.size aşık olduğunu falan sanmıyorum sadece yatak amaclı kullanmak istemiş siz olmasanız baskasını dener:47::47:

"benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki"kıyamam sanaaaa ayyy:)sana ne desem bilemiyorum,iyiki senin gönlün yok yani:)güldüğüme bakma valla sinirden gülüyorum,neyapmasını bekliyosun seni baştacı etmesinimi????????beni işten çıkartın derken samimimiydin gerçekten??tabiki deği!!gerçekten istesen giderdin arkana bile bakmadan.bizden istediğn ne onu anlamadım,"canım buadam salakmış evli ama gönlü sendeymiş,ne diye sana böyle davranıyo tü tü bak sen,insan seviyosa esını falan bıkenara bırakır sevgılısıne ıyı davranır"dememizi mi?,ay varya bişi derdim şimdii:47:

Son düzenleme:
Ben sizin yerinizde olsam eğer imkanım varsa o işi daha ilgisini açıkladığı saniye bırakır giderdim.evli olması bi yana bekar dahi olsa patronumun bana ilgisi olduğunu bile bile orda çalışamazdım(tabi ona ilgim yoksa) ama evli olması ve davranışları ayrıca rahatsız edici.size aşık olduğunu falan sanmıyorum sadece yatak amaclı kullanmak istemiş siz olmasanız baskasını dener:47::47:

kesinlikle..

adam oltayı atıyor kim takılırsa..o olmazsa başkası,işyerinde gönül eğlencesi arıyor,
vaktini değerlendiriyor kendince..patron olmasının avantajıyla herkesin kapısını çalıyor..
Bir işverene yakışmayan davranışlar,işyerinde çalışan hanımları bana göre , annesi,kardeşi,kızı bir yakını gibi görmelidir..

evli adamin size ilgisi olsa ne olacak?
eger duzgun bir adamsa ben esim cocugum var sana ilgi duysamda aramizda bir sey olamaz der...
eger karaktersizde esimle evliligim cok kotu gidiyor ayrilacagim der seni cok seviyorum vs. diye atar tutar...seninle gonlunu eglendirir iyi vakit gecirir...
sen bu adamdan adim mi bekliyorsun?
sana ilgisi varsa seni isten cikarmasin mi istiyorsun ben hic bir sey anlamadim bu konudan...cok anlamsiz geldi...

bence kendiniz istemediğiniz müddetçe hiç birşey olmaz iştende çıkmayın yüz bulamayınca oda kendini düzelticektir bence sizde tepkinizi verin koyun ortaya

Arkadaşım kusura bakma da sanki dünyada başka hiç bi işyeri kalmamış oraya mecburmuşsun gibi yazmışsın. Eğer patronun evli ve sana ilgisi olduğunu belli edecek kadar kusura bakma kaypak birisiyse daha ileri gitmeyeceğini nerden biliyosun?

büyük konuşmak istemiyorum,her şey biz insanlar için. empati kurdum,sizin o günkü durumunuzda ben olsaydım o konuşmadan sonra çantamı alıp çıkardım. o adamın sizden hoslandıgını biliyorsunuz,gözünün üstünde oldugunu biliyorsunuz,üstüne üstlük evli oldugunu biliyorsunuz ama hala ordasınız. tamam iş bulmak kolay değil,belli ki oradaki işinizden çok ıyı kazanıyorsunuz öyle söylemişsiniz. fakat bu durumda parayı 2. plana atardım ben iş yerimiz evimiz gibidir sonuçta,evde geçirdiğin vaktin çogunu orda geçiriyosun. rahat edemedikten sonra ben napayım o işi, o parayı. seçim sizin ama ben bu iş konusunu biraz daha düşünün derim

ilgisi olduğunu anlamışssınız..size söyledi mi bunu?
söylediysede siz reddediyseniz bu yüzden başka türlü sizden intikam almaya çalışıyodur..işten çıkıcaklar arasında demiş bi başkasına sizin için..
yani tehtit..sizin duyucanızı bildiği için..
eğer söylemediysede siz hissettiyseniz..bukadar size kırıcı davranışlar sergileyen birinden niye böyle bişey beklediniz ki..

gelelim evli olmasına..
size ilgi duyuyor..size ayrıcalık yapmalıydı değil mi??hatta daha da ileri gidebilirdi..belki konumunuzu falan yükselte de bilirdi..snuçta ilgi duyuyor?evli olmasının ne önemi var hatta çocukları hiç önemli değil..

bu konuyu bu adam evli niye bana böyle davranıyor diye açsaydınız çoğu insandan olumlu yanıtlar aalırdınız..
ama siz hem ilgi duyuyor niye bana böyle davranıyor demişsiniz..evli olduğunuda laf arasında sanki
çok önemsiz birşeymiş gibi söylemişsiniz..yaptığınız hiç hoş değil..o adamın, eğer gerçekten doğru hissettiyseniz sizin orda bulunmanız bile karısını düşüncesiyle aldatmasına yol açıyor..aldatmak sadece fiziksel olmaz..büyük konuşmak istemem..ama ben böyle bir durumda o ortamda bulunmazdım birdaha..siz bile bile lades diyorsanız birşey diyemem..
cehaletin sadece eğitimle düzelen bir şey olmadığını gün geçtikçe daha iyi anlıyorum..

İş bulmak kolay değil diyenler ;
İş bulmak zor diye,böyle bir patronun yanında çalışılmaz.
İş arkadaşı olsa anlarım,tavır yapar,mesafeyi korur,onun işten çıkmasını bekler.
Ama bu adam patron,gidici değil.İş onun işi,işyeri onun,maaşı veren o.
Şimdi bu adam bir adım ileri gitse sonra kalkıp maaşına zam yapsa,"bu maaşı başka yerde alamam" diye sussun mu ?
Ne malum,belki adam özellikle gözüne gönlüne hitap eden eleman seçiyor.Ki zaten diğer bayanlara da yaklaşmış.
Patrondan kaçış yok,işyemeği der,toplantı der,mesaiye kal der her türlü yakınlaşma şansı var.
Velhasıl,patron niyeti bozmuşsa istifa etmekten başka çare yoktur.

çok açık değilmi..adam senin dedikodunu yaparak dışlatacak sonrada seni tutacak ben sahip çıkıyorum ayaklarına yatıpp seni tavlayacak..hevesi geçincede işçi çıkarıyoruz bahanesiyle hoopp kapı dışarı...yanlış anlama ama seninde hoşuna gidiyor sanırım ilgisi..aklını başına topla karaktersiz..sadece cinsellik düşünen bir fırsatçı....

Arkadaşlar uzun bir süreden buyana bununla uğraşıyorum.patronumun bana ilgisi olduğunu düşünüyorum , artık biliyorumda.ilk başlarda bunu sözlerle ifade etmiyordu ancak son zamanda bunu itiraf ediyor.açıkça.ve son 6 aydır işler çok kötü aksilikler oldu ve bazı arkadaşlarımız işten ayrılmak zorunda kaldı bazılarını (yani uzun süredir orda çalışanlar) resmen süründürmeye çalışıyoruki bırakıp gitsinler diye. banada inanılmaz kötü davranıyordu işle ilgili ancak bunu herkezi haberdar ederek yapıyor benm yaptığım en ufak hata olay oluyor şirkette en alttan enüste kada herkez duyuyor.şimdi uzun süredir bir bayanla beni karşı karşıya getirdi okadın benim maaşımı ima ediyormuş ve benim rahat olduğunu düşünüyormuş tüm şirkettekiler gibi gibi konuşmalar yaptı benimle bende işimle ilgili bir problem varsa hemen işimi bırakacağımı iletteim busefer herşey çözülmeye başladı.hemen çekip gitmeyi düşünüyormuşum gibi şeyler söyledi ve o kadınlada karşılıklı konuştumki herşeyi patronum söylemiş benimle ilgili işte maaşımın yüksek oldğunu rahat olduğumu ilk çıkarılcak elemanlar arasına olduğumu söylemiş ben çok şaşırdım ve açıkça gidip söyledim madem böylefikriniz var beni çıkartın lütfen dedim.bana ilgili ancak bunları neden yapıyor anlamıyorum bu durumu başkalrı olsa kullanır ama ben bunuda yapamıyorum çok stresliyim anlam veremiyorum bu davranışlarına .madem bana ilgili ise neden böyle yaklaşıyor madem istemiyorsa neden çıkarmıyor .bu arada patronum evli ve ben buyüzden cevap vermiyorum ona yaklaşımım olmuyor ve bana söylediğinde iş hayatında böyle birşeye izin vermeyeceğimi söyledim .şuan ben ne yapmalıyım işimi seviyorum ama davranışları beni şaşırtıyor .arkamdan işçevimesi yanımda herşeyi yani her söylediği şeyi sanki başkaları söylemiş gibi yansıtıpbana tepkimi ölçmesi beni deli ediyor.benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki .ne yapmalıyım duruşum ne olmalı lütfen buna benzer olay içinde kaldı iseniz bana anlatın .şimdiden teşekkür ederim.

Şu anlattığınız iş ortamının nesini, neresini sevdiğinizi anlamadım.
Duruşum ne olmalı diyorsunuz? Bence duruşunuz oluşmuş çoktan, siz farkında mı değilsiniz acaba?
Adamın evli olduğunu yazının sonunda söylüyorsunuz, önemlsiz bir detay gibi..
"Bana davranışları öyle sıcak ve masum ki" falan gibi ifadeler kullanıyorsunuz..
"Madem bana ilgili ise neden böyle davranıyor" diyorsunuz, evli adamın karaktersiz yılışıklığından nemalanmaya çalışıyorsunuz..
Adam size hislerini anlatıyor, siz dinliyorsunuz.
Kedi-fare oyununa dönmüş, her 2 taraf da halinden memnun..
Ay off, erkeklerin hiç kabahati yok vallahi..

Arkadaşlar uzun bir süreden buyana bununla uğraşıyorum.patronumun bana ilgisi olduğunu düşünüyorum , artık biliyorumda.ilk başlarda bunu sözlerle ifade etmiyordu ancak son zamanda bunu itiraf ediyor.açıkça.ve son 6 aydır işler çok kötü aksilikler oldu ve bazı arkadaşlarımız işten ayrılmak zorunda kaldı bazılarını (yani uzun süredir orda çalışanlar) resmen süründürmeye çalışıyoruki bırakıp gitsinler diye. banada inanılmaz kötü davranıyordu işle ilgili ancak bunu herkezi haberdar ederek yapıyor benm yaptığım en ufak hata olay oluyor şirkette en alttan enüste kada herkez duyuyor.şimdi uzun süredir bir bayanla beni karşı karşıya getirdi okadın benim maaşımı ima ediyormuş ve benim rahat olduğunu düşünüyormuş tüm şirkettekiler gibi gibi konuşmalar yaptı benimle bende işimle ilgili bir problem varsa hemen işimi bırakacağımı iletteim busefer herşey çözülmeye başladı.hemen çekip gitmeyi düşünüyormuşum gibi şeyler söyledi ve o kadınlada karşılıklı konuştumki herşeyi patronum söylemiş benimle ilgili işte maaşımın yüksek oldğunu rahat olduğumu ilk çıkarılcak elemanlar arasına olduğumu söylemiş ben çok şaşırdım ve açıkça gidip söyledim madem böylefikriniz var beni çıkartın lütfen dedim.bana ilgili ancak bunları neden yapıyor anlamıyorum bu durumu başkalrı olsa kullanır ama ben bunuda yapamıyorum çok stresliyim anlam veremiyorum bu davranışlarına .madem bana ilgili ise neden böyle yaklaşıyor madem istemiyorsa neden çıkarmıyor .bu arada patronum evli ve ben buyüzden cevap vermiyorum ona yaklaşımım olmuyor ve bana söylediğinde iş hayatında böyle birşeye izin vermeyeceğimi söyledim .şuan ben ne yapmalıyım işimi seviyorum ama davranışları beni şaşırtıyor .arkamdan işçevimesi yanımda herşeyi yani her söylediği şeyi sanki başkaları söylemiş gibi yansıtıpbana tepkimi ölçmesi beni deli ediyor.benden bahsederkende okadar sıcak ve masum ki .ne yapmalıyım duruşum ne olmalı lütfen buna benzer olay içinde kaldı iseniz bana anlatın .şimdiden teşekkür ederim.

Benim başımada buna benzer bi olay gelmişti, ben ilk basta yok öyle değildir ben yanlış anlıyorumdur diye düşünüyordum adam açık açık ilgisini söyleyince bir an bile teretüt etmeden ayrıldım. sonuçta ben evli bir insanım ve mutluyum. böyle bir şeyi düşünmesi bile iğrenç benden uzak allah yakın olsun.

Şu anlattığınız iş ortamının nesini, neresini sevdiğinizi anlamadım.
Duruşum ne olmalı diyorsunuz? Bence duruşunuz oluşmuş çoktan, siz farkında mı değilsiniz acaba?
Adamın evli olduğunu yazının sonunda söylüyorsunuz, önemlsiz bir detay gibi..
"Bana davranışları öyle sıcak ve masum ki" falan gibi ifadeler kullanıyorsunuz..
"Madem bana ilgili ise neden böyle davranıyor" diyorsunuz, evli adamın karaktersiz yılışıklığından nemalanmaya çalışıyorsunuz..
Adam size hislerini anlatıyor, siz dinliyorsunuz.
Kedi-fare oyununa dönmüş, her 2 taraf da halinden memnun..
Ay off, erkeklerin hiç kabahati yok vallahi..

aynen canım katılıyorum

Back
X