İlişkin hakkında konuşmak haddime değil ama yine de yazmak isterim, belki yardımcı olur yazdığım.
Bu anlattıklarından okuduğuma göre, pek sevgili ilişkiniz yokmuş gibi gözüküyor. Yani bir insan sevgilim dediği kişiyle yediğini içtiğini afedersin bazen sıçtığını bile paylaşır. Ama beyefendi tatil planını bile seninle paylaşmak yerine, sosyal medyada başkalarıyla paylaşmayı tercih ediyor. Onun için o sosyal medyadaki sanal kişilerden farkın yok sanırım şu an.
Bir sevgilim vardı, öyle aşık değildim, uzak ilişkiydi zaten, hayır diyemediğimden beraber olmaya başlamıştık. Ne içimden mesaj atmak geliyordu, ne bir şey paylaşmak. O yazmasa 2-3 hafta, 1 ay belki yazmazdım, sonunda zaten haksızlık ettiğimi anlayıp bitirmiştim. Senin sevgilin de o eski ben gibi şu anda. İnsan sevdiğinden, isterse fizanda olsun, ayrı kalmak istemez en azından mesajlarda. Sevgilimle evlerimizin arasında 20-30 dk mesafe var, mesajla konuşmadığımız dakika yok.
Sen forumda görüp, okuduğum kadarıyla; güçlü, bazen hırçın, kadınların ezilmesine, aptal aşık olmasına asla tahammülü olmayan birisin. Kendine gerçekten böyle bir sevgiliyi yakıştırıyor musun ? Uzak ilişki elbet yürütülür, bir sürü insan vardır bu şekilde devam eden. Ama gerçekten senin için o kişi mi uzaktan ilişkiyi yürütmek için çaba göstereceğin ?
Umarım anlatabilmişimdir kendimi seni kırmadan.