Patronumu düsünmeden edemiyorum

Yazdiklarimi anlayabilmiş olsaydiniz size cevap verecektim ancak kendimi yormaya gerek gormuyorum

Yazdiklarimi anlayabilmiş olsaydiniz size cevap verecektim ancak kendimi yormaya gerek gormuyorum

İsabet olur du.keşke öyle yapsaydın laf çakıcam diye zırlamasaydın. Ah bi de şu kaliteli insan halleriniz yok mu....

Yok artık! Ya doğru düzgün git boşan ya da ben ne yapıyorum diyerek kendine gel! Nasıl ilişkiler bunlar böyle. Kadın evli patrondan hoşlanıyo, patronun sevgilisi var ama çalışanına öpücük göndercek kadar cıvık, evli değil ama evliyim diyor bence biz milletcek çok dizi izliyoruz ve ahlak yapımız yerle bir

Eşinizde eksik olan birşeyleri patronda görmeseniz etkilenmezsiniz. Önce oturun düşünün bunları. Sonra eşiniz anlayışlı biriyse oturun bu eksikleri konuşuun gidermeye çalışsın. Ama bu sırada kendinize kesinlikle ket vurun patronla tek bi ihtimal bile olamaz düşünüp durmanız zihninizin size oyunu. ben de 24 saat birini düşünsem aşık olurum heralde. Bu işler tamamen irade meselesii . İnsan istediğinde aklına da kalbine de merakına da ilgisine de söz geçirebilir. Yapmayın

İsabet olur du.keşke öyle yapsaydın laf çakıcam diye zırlamasaydın. Ah bi de şu kaliteli insan halleriniz yok mu....
Hanimefendi bi beyniniz oldugundan emin misiniz?
Ne bicim seviye ne bicim uslup hale bak, laf cakmak zirlamak falan seviyenizi ne de guzel belli ettiniz
Kime laf cakmisim sizi muhatap alip cevap dahi vermemisim bence siz daha fazla zirlamayin (!)
Allaha sukur kaliteli insan numarasi yapmama gerek yok kimin kalitesinin ne oldugu iki yorumda cok guzel belli oldu

Patron kendisine karşın hislerini anlamış bence oda senin gibi etkilemişse sonunuz iyi görünmüyor aklınızı başınıza alın lütfen ve derhal çıkın

Eşinizi gerçekten seviyorsanız bu işten hemen ayrılmaniz lazım çünkü büyük ihtimalle patronunuz ona karşı olan ilginizi farketmiş bu işin sonu ihanete kadar gider siz eşinizin fikren bile olsaböyle davranmasını kabul etmezdiniz değilmi

Patron hissetmis senin hissettiklerini. Siz bu hallerinize devam ederseniz sizinle takilir onun icin capkinlik olur sizin icin ne olur burada yazamiyorum.
Insanlar bazen bela arar ya siz de o asamaya gelmissiniz. Patronun opucugunu butun gun hayal eden karisi olan o zavalli kocana cok üzüldüm.

Ne diyeyim bilemedim. Yaptığın çok yanlış. Sen evlisin ve eşine haksızlık ediyosun. Senin yaptığını eşin yapsa hoşuna gider mi

Aldatmak için temas şart değil,ruhen ve fikren siz bu işi yapıyorsunuz.
Esinizde temas yok öyle bişey diye karşınıza gelirse eminim anlayışla karsilarsiniz değil mi?

Seviye belirleme aleti falan mı var senin biryerlerinde .hayırdır????

Burası iki yorumda ego tatmin edilip şakşakçı kazanılacak aleni bir mecra değil tavşannn..

Tamam en harika en kaliteli en mükemmel tavşan sensin :)))))))))

Madem konu hortlamis ben de 2 kelam edeyim
A Avid arkadasin konularini söyle bi gözden gecirdim ve gördügüm kadariyla zaten evliliginde baya baya sorunlari var(mis), kocasi zamaninda siddet de uygulamis, darp da etmis, ve kendisi sonra muhtemelen kocasindan sogumus.
Nacizane düsüncem: isten ayril, kocayi bosa, yeni bi is bul. Ancak böyle kendini toparlarsin gibime geliyor. Ailen de arkandaymis zaten diger konularindan okuduguma göre...

Çok etkilendim.kendimi nekdar değersizhissettirdin bana bir bilsen...

öfkeden titreyen ellerinle bana cvp vericem diye yorma kendini tavşan....

İşine bak!!!!

Bu yolun sonu sadece içinizde kelebeklerin uçuşmasıyla sonuçlanmayacaktır. Aynı şeyi eşiniz yapsa gelip burada eşim böyle eşim şöyle diye yazarsınız. Empati yapın. Kendinizi eşinizin yerine koyun.

Ne kadar berbat değil mi?

Ne kadar medeniyiz biz böyle ya ! Kocamı seviyorum ama patronum bana öpücük attı, ondan da hoşlanıyorum Yok efendim kimse namus bekçisi falan olamaz zaten,herkesin namusu kendine.. Ama akıl var,göz var,nizam var! Empati yapıldığında ne berbat bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…