Yazdiklarimi anlayabilmiş olsaydiniz size cevap verecektim ancak kendimi yormaya gerek gormuyorumAldatmayı geçerli kılabilecek matematiği sonunda biri dökmüş ortaya helal olsun.
Peki cinsiyet farklılığında da bu fırmülasyona göremi değerlendirmek gerek, hayır şimdi 3-5 konu ilerlerde biryerlerde kocam aldatmaya meyilli kocam başkalarından etkilenmeye başladı falan diyen olursa kopyala yapıştir yapalım bu olabilirlik mantığınıda kadıncağızlar nekadar normal birşeyi abarttıklarının!!!farkına varsınlar..
Geniş düşünmek herşeyi çözer zaten.hı hı eved..
Yazdiklarimi anlayabilmiş olsaydiniz size cevap verecektim ancak kendimi yormaya gerek gormuyorum
Hanimefendi bi beyniniz oldugundan emin misiniz?İsabet olur du.keşke öyle yapsaydın laf çakıcam diye zırlamasaydın. Ah bi de şu kaliteli insan halleriniz yok mu....
1 kaç ay görmesin unutur hayal dünyasını yaşıyorKocanıza olan sevginizden eminseniz patronunuza hissettiğiniz tek şey geçici bir heves olmalı ve geçer de. Çok üstüne durmayın silkelenip kendiniz gelin.
Ne diyeyim bilemedim. Yaptığın çok yanlış. Sen evlisin ve eşine haksızlık ediyosun. Senin yaptığını eşin yapsa hoşuna gider mi3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Aldatmak için temas şart değil,ruhen ve fikren siz bu işi yapıyorsunuz.3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Hanimefendi bi beyniniz oldugundan emin misiniz?
Ne bicim seviye ne bicim uslup hale bak, laf cakmak zirlamak falan seviyenizi ne de guzel belli ettiniz
Kime laf cakmisim sizi muhatap alip cevap dahi vermemisim bence siz daha fazla zirlamayin (!)
Allaha sukur kaliteli insan numarasi yapmama gerek yok kimin kalitesinin ne oldugu iki yorumda cok guzel belli oldu
Seviye belirleme aleti falan mı var senin biryerlerinde .hayırdır????
Burası iki yorumda ego tatmin edilip şakşakçı kazanılacak aleni bir mecra değil tavşannn..
Tamam en harika en kaliteli en mükemmel tavşan sensin :)))))))))
Hanimefendi bi beyniniz oldugundan emin misiniz?
Ne bicim seviye ne bicim uslup hale bak, laf cakmak zirlamak falan seviyenizi ne de guzel belli ettiniz
Kime laf cakmisim sizi muhatap alip cevap dahi vermemisim bence siz daha fazla zirlamayin (!)
Allaha sukur kaliteli insan numarasi yapmama gerek yok kimin kalitesinin ne oldugu iki yorumda cok guzel belli oldu
Çok etkilendim.kendimi nekdar değersizhissettirdin bana bir bilsen...
öfkeden titreyen ellerinle bana cvp vericem diye yorma kendini tavşan....
İşine bak!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?