Ben sizden alıntı yapmadım,kendi yorumumu yaptığım yerde üstüne alınan alıntı yapanlara da cevap vermem fakat empati yoksunuyuz insan hatalarla dolu bir varlıktır ve özellikle biz kadınlar duygusal boşluğa düşüyoruz,ilişkiler monotonlaştıkça heyecan arıyoruz (bu aldatmayı haklı göstermez) ama önemli olan iradeli davranmak.Benim yorumumdada büyük konuştuğum bir şey yok sadece kendi fikrim ve deneyiimiim var bana görede birini gerçekten seviyorsan o ilişkideki eksiklikleri görmezsin hissetmezsin böylelikle başka birinide düşünmezsin bu sadece beniö deneyimim büyük konuştuğum bişey değil elbette hepimiz insanız eksikler hatalar olur herkeste vardır ama madem bu konu buraya açılmış orta bir cevap yazılmasıda konu sahibini pek etkilemez onun yönlendirecek sadece fikir amaçlı bu şekilde yazdım elbette başımıza gelmez diye bişey yok herkesin başına gelebilir ama fikrim bu yönde
Bir insanı seviyorsa başkasından hoşlanmaz demişsiniz ya benim yazdığım mesajımın altına o yüzden bende alıntı yapma gereği gördüm üstüme alındım büyük konuşmuş kadınlar elbetteki bir ünlüden hoşlanabilir ama ileri derecede heyecanlanacak kadar değil onun düşüncesi kendi yanındadki eşini geçecek kdr değil dediğiniz gibi eğer öyle oluyorsa ztn sevmiyordurBen sizden alıntı yapmadım,kendi yorumumu yaptığım yerde üstüne alınan alıntı yapanlara da cevap vermem fakat empati yoksunuyuz insan hatalarla dolu bir varlıktır ve özellikle biz kadınlar duygusal boşluğa düşüyoruz,ilişkiler monotonlaştıkça heyecan arıyoruz (bu aldatmayı haklı göstermez) ama önemli olan iradeli davranmak.
Bu büyük konuşan hanımlar hiç mi ünlü birini beğenmedi etkilenmedi mesela?
Bence önemli olan kendine şunu sormak ben diğer adamdan bir adım görsem hayatımdaki insana onu değişir miyim diye sormak. Eğer bunun cevabı evetse o zaman sıkıntı var o zaman sevmiyor demektir.
Dolaylı yoldan aynı şeyden bahsetmişiz...Bir insanı seviyorsa başkasından hoşlanmaz demişsiniz ya benim yazdığım mesajımın altına o yüzden bende alıntı yapma gereği gördüm üstüme alındım büyük konuşmuş kadınlar elbetteki bir ünlüden hoşlanabilir ama ileri derecede heyecanlanacak kadar değil onun düşüncesi kendi yanındadki eşini geçecek kdr değil dediğiniz gibi eğer öyle oluyorsa ztn sevmiyordur
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
ahahahhahaha yemin ederim sesli güldüm ,iş yerinde millet baktıkocanıza öpücük attıklarında, kocanızın da hoşuna gittiğinde, açıklama olarak ama seni seviyorum hayatım derse, ne yapmanız gerektiğini anlarsınız. buna halk arasında yersen de denir.
Demek nikahi yok. Bu bilgiyi paylasmaniz iyi oldu aqhafd
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Eainiz size cok cektirdi hatirliyorum eski komularinizi..halada sadiksiniz ona..sizi bu kadar uzen izdirap cektiren adama bu bag neden?Saçmalamayın kendinize gelin insan birini severken başka birinden hoşlanmaz benim eşim 4 yıl oldu öleli birine bakmayı bırak aklımdan bile geçirmedim eşinizi sevmiyorsunuz
Eşim psikolojik hastaydıEainiz size cok cektirdi hatirliyorum eski komularinizi..halada sadiksiniz ona..sizi bu kadar uzen izdirap cektiren adama bu bag neden?
Aynen. Özellikle ekşi sözlükte "yobaz türk kadınlarının sitesi kk" diye bir başlık için yeni ve taze bir konu daha. Şimdi başlar "vurun kahpeye taşlayın. Patronuna yükselmiş yaşatmayın" yorumları. Herkesin tertemiz akça pakça (!) olduğu bir toplumda olması gereken de bu tabii kiKonuya yorumları şimdiden tahmin edebiliyorum hazırlıklı ol
Yok evvelinden biliyorum.simdi bakmadim tabiki...yinede haklisiniz sormamam gerekirdi özur dilerim..Esinize allah rahmet eylesinEşim psikolojik hastaydı
Şu eski konuları okumak ve herkesin hayatına leke olarak kalması hiç iyi bir durum değil
Lütfen insanların tüm hayatı eski konulardan ibaret sanmayın
Bizim çok güzel iyi günlerimiz oldu evet birkaç kavga ettik evliliğin ilk zamanlarında herkesin olabilir ama iyi günlerimiz daha fazla ve burası iyi şeyleri anlatacak yer değil dert anlatacak yer
Eşim işyerine ki yemeği yemeyip bana getiren birisiydi
Gece canım istedi diye midye getiren çayımın şekerini karıştıran ayakkabımı bağlayan sırf istedim diye annemin başını bekleyen merhametli hiç kin tutmayan kimseye bakmayan birisiydi herşeyi en iyisini yapan birisiydi eve 5 dk geç gelmedi hiç daha satırlar yetmez ve kimse öyle sevmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?