Patronumu düsünmeden edemiyorum

Ben sizden alıntı yapmadım,kendi yorumumu yaptığım yerde üstüne alınan alıntı yapanlara da cevap vermem fakat empati yoksunuyuz insan hatalarla dolu bir varlıktır ve özellikle biz kadınlar duygusal boşluğa düşüyoruz,ilişkiler monotonlaştıkça heyecan arıyoruz (bu aldatmayı haklı göstermez) ama önemli olan iradeli davranmak.
Bu büyük konuşan hanımlar hiç mi ünlü birini beğenmedi etkilenmedi mesela?
Bence önemli olan kendine şunu sormak ben diğer adamdan bir adım görsem hayatımdaki insana onu değişir miyim diye sormak. Eğer bunun cevabı evetse o zaman sıkıntı var o zaman sevmiyor demektir.

Bir insanı seviyorsa başkasından hoşlanmaz demişsiniz ya benim yazdığım mesajımın altına o yüzden bende alıntı yapma gereği gördüm üstüme alındım büyük konuşmuş kadınlar elbetteki bir ünlüden hoşlanabilir ama ileri derecede heyecanlanacak kadar değil onun düşüncesi kendi yanındadki eşini geçecek kdr değil dediğiniz gibi eğer öyle oluyorsa ztn sevmiyordur

Dolaylı yoldan aynı şeyden bahsetmişiz...

Bence sen kocanı sevmiyorsun. Sevsen değil başkasını düşünmek birinin bakmasından bile rahatsız olursun. Kusura bakmayın ama böyle düşünen insanlar yüzünden kaç kişinin yuvası dağılıyor. Arkadaş az edep yahu...

Aldatmak sadece cinsel bir munasebette bulunmak değil bana gore bu da aldatmak eşinize yazikk eğer kendinize hakim olamayıp uzuluyorsaniz eşinize haksızlık yaptığınızı düşünüyorsanız işten ayrılıp bir daha o adamı görmezsiniz yok devam ederseniz de eşimi seviyorum kendimi kontrol edemiyorum diye diye sadece kendinizi kandırmış olursunuz

Icinize şeytan girmiş bütün sorun bu...

Eşiniz icin ne onur kırıcı bir durum. Seviyorum demissiniz bir de. Bu ne o zaman. Ya boşanın ya da boyle seyleri yapmayın uzaklasin o ortamdan.

Şu ahlak bekçileri kadınlar var ya, bence o kişilerin içinde fırtunalar kopuyor. Size ne yahu? Yargılamak size mi düşer? Konu sahibi arayış içinde değilmiş ki, enerji meselesi bu. Aldatmayı da düşünmüyor, aldatsa da saldırmamız ne kadar doğru acaba? Mantıklı yorum yazamayan, kuyruk acısı olan buralarda rahatlıyor resmen.

Saçmalamayın kendinize gelin insan birini severken başka birinden hoşlanmaz benim eşim 4 yıl oldu öleli birine bakmayı bırak aklımdan bile geçirmedim eşinizi sevmiyorsunuz
Eainiz size cok cektirdi hatirliyorum eski komularinizi..halada sadiksiniz ona..sizi bu kadar uzen izdirap cektiren adama bu bag neden?

Eainiz size cok cektirdi hatirliyorum eski komularinizi..halada sadiksiniz ona..sizi bu kadar uzen izdirap cektiren adama bu bag neden?
Eşim psikolojik hastaydı
Şu eski konuları okumak ve herkesin hayatına leke olarak kalması hiç iyi bir durum değil
Lütfen insanların tüm hayatı eski konulardan ibaret sanmayın
Bizim çok güzel iyi günlerimiz oldu evet birkaç kavga ettik evliliğin ilk zamanlarında herkesin olabilir ama iyi günlerimiz daha fazla ve burası iyi şeyleri anlatacak yer değil dert anlatacak yer
Eşim işyerine ki yemeği yemeyip bana getiren birisiydi
Gece canım istedi diye midye getiren çayımın şekerini karıştıran ayakkabımı bağlayan sırf istedim diye annemin başını bekleyen merhametli hiç kin tutmayan kimseye bakmayan birisiydi herşeyi en iyisini yapan birisiydi eve 5 dk geç gelmedi hiç daha satırlar yetmez ve kimse öyle sevmedi

Konuya yorumları şimdiden tahmin edebiliyorum hazırlıklı ol
Aynen. Özellikle ekşi sözlükte "yobaz türk kadınlarının sitesi kk" diye bir başlık için yeni ve taze bir konu daha. Şimdi başlar "vurun kahpeye taşlayın. Patronuna yükselmiş yaşatmayın" yorumları. Herkesin tertemiz akça pakça (!) olduğu bir toplumda olması gereken de bu tabii ki

Burada herkes bir derdini paylasiyor icini dokuyor sizi yargilamamiz en basta bu nedenle dogru degil.
belki hayatinizda bir bosluk var belki esinizle eskisi gibi yurumeyen seyler var belki aranizdaki heyecan yada romantizm bitti vs.bunlari bilemeyecegim.
Ama sevgi baginizda bir azalma oldugu gercek.
Hangimiz bazen kendimizi sorgulamadik ki?ben henuz evli degilim belki haddim degil evlilik hakkinda konusmak ,ama sevgilimizle devam edip etmeme konusunda,yeni biriyle tanistirildigimizda yahut biriyle tanistirildigimizda ,hic mi acaba demedik tercihleirmiz uzerinde? Asla tereddut etmeyen varsa tebrik ediyor ve saygi duyuyorum.
ama evlilik ciddi ve degerli bir durum.Keisnlikle bu adamin etksiine girmeyin.Esiniz size cok bagli ve sizi cok seviyorsa,siz de onu cok seviyorsaniz hersey yolundaysa bu hataya dusmeyin.
hata demek ne kadar dogru tartisilir tabi.Ama cok kisa sure olmus siz bu adamla tanisali.Size hayatini adayan ve sizle omrunu geciren esiniz varken ,bu kadar kisa surede asik olmaniz mumkun degil. Ask yoksa evliliginizi tehlikeye atmaya deger mi degmez!
Ortada ask yokken kendinizi bundan uzak tutmaniz daha kolay.
İnsanlar bir sure sonra kendine kiymet verenden sklir ,kendine farkli gelene aslinda kendini umursayana yonelir.Belki adam cok cekici ,belki bazi yonlerini sevdiniz farkli seyler buldunuz.
Ama vefa ve sadakat insani asil mutlu eden seydir ben boyle dusunuyorum.
Esinizi sevmiyor olsaydiniz farkli acidan da bakabilirdim.
Ona duydugunuz ilgi gececek.Ama esinizin size aski ve sadakati devam edecek.
Bu yuzden mutlulugunuz bozmayin.
İsinizden ayrilin.

Yok evvelinden biliyorum.simdi bakmadim tabiki...yinede haklisiniz sormamam gerekirdi özur dilerim..Esinize allah rahmet eylesin

Gayette mümkün nir durum eşinizden istediğiniz huzuru, ilgiyi ve sevgiyi görmüyor iseniz farklı arayışlar içine girmiş olabilirsiniz. Bu da karşınıza maddi ve manevi, görsel açıdan güçlü biri çıkınca hoşlantı vs. Gibi kendini göstermiş. Hayranlık olsa bir nebze daha masum kaldı ki böyle aklınızdan çıkmama durumu olmaz.
Her ne olursa olsun bu uzaktan bile hoşlantıyla da kalsa uygun bir durum değil. Empati yapın ve eşinizle uyum sağlamıyorsanız boşanın hayatınıza bakın. Evliliğinizi devam ettirmek isterseniz de bu durumdan kendinizi uzaklaştırın veya iş değiştirin.Hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…