Yani siz benim hayatımı biliyorsunuz buraya açtığım iki konu dışında paylaşımda bulunmadım ayrıca kavga ettiğinizkişi en kötü o olurYok evvelinden biliyorum.simdi bakmadim tabiki...yinede haklisiniz sormamam gerekirdi özur dilerim..Esinize allah rahmet eylesin
Yani eski konularinizi biliyorum demek istedim..siz soyluyordunuz izdirap dolu gunler geciriyorum vb gibi mutsuz konulariniz vardi..evet benimde buraya actigim konular mevcut; dediginiz gibi insan duygulari cok degisken..iyi gunler herzaman vardir, yasanmistir..ne mutlu sizde sadiksiniz esiniz cok sansli.Yani siz benim hayatımı biliyorsunuz buraya açtığım iki konu dışında paylaşımda bulunmadım ayrıca kavga ettiğinizkişi en kötü o olur
Sizinle birşey paylaşmadım sizi tanımıyorum bile hayatım iki konudan ibaret değil 10 yıl yaşanmışlık var lütfen bildiğinizi sanmayın
Buraya konu açmasın o zaman... Yaşasın duygularını ve baş etsin. Konu açınca destekleyen olacak, fikir veren olacak, Karşı çıkan olacak. Her tür eleştiri normal bence. Hakaret vb olmadıkça.50 sayfa yorum olmus butun yorumlari tek tek tahmin edebiliyorum. Kimlerin nasil saldirdigini, sizin ustunuzden herkesin kendi namusunu kanitladigini.
Simdi bana da saldirirlar gardimi aldim basliyorum;
Bana cok anormal gelmiyor bu durum. Seviyorsun evleniyorsun eger aranda buyuk bi problem olmazsa yillar gectikce ona alisiyorsun belki o sevgi bitiyor ama sen bunu farketmiyorsun cunku ortada bi sorun yok, kavga yok aldatma yok seviyor muyum diye sorgulamiyorsun.
Sonra biri geliyor ona asik oluyosun ya da seni heyecanlandiriyor cunku sandigin gibi sen birlikte oldugun adama asik degilsin.
Bu durumun icine dusmek sizi ne ahlaksiz ne kotu ne de cirkin yapar. Onemli olan bu durumla nasil bas edebileceginiz.
Bunu kimseyle paylasamaz cevresinden, yazip rahatlamak istiyor olabilir cozum ariyor olabilir, tabi ki her acidan yorum gelecek ama bunlarin bi cozum uretmesi gerekmez mi? Bilmiyorum yorumlari okudunuz mu ben soyle bi iki uc yoruma goz gezdirdim hepsi vur kirbaci vur kirbaci modunda. Kadin zaten cozum aramasa yaptiginin iyi bi sey oldugunu ve devam edecegini dusunse buraya yazmazBuraya konu açmasın o zaman... Yaşasın duygularını ve baş etsin. Konu açınca destekleyen olacak, fikir veren olacak, Karşı çıkan olacak. Her tür eleştiri normal bence. Hakaret vb olmadıkça.
İşte en doğru yorumlarBurada herkes bir derdini paylasiyor icini dokuyor sizi yargilamamiz en basta bu nedenle dogru degil.
belki hayatinizda bir bosluk var belki esinizle eskisi gibi yurumeyen seyler var belki aranizdaki heyecan yada romantizm bitti vs.bunlari bilemeyecegim.
Ama sevgi baginizda bir azalma oldugu gercek.
Hangimiz bazen kendimizi sorgulamadik ki?ben henuz evli degilim belki haddim degil evlilik hakkinda konusmak ,ama sevgilimizle devam edip etmeme konusunda,yeni biriyle tanistirildigimizda yahut biriyle tanistirildigimizda ,hic mi acaba demedik tercihleirmiz uzerinde? Asla tereddut etmeyen varsa tebrik ediyor ve saygi duyuyorum.
ama evlilik ciddi ve degerli bir durum.Keisnlikle bu adamin etksiine girmeyin.Esiniz size cok bagli ve sizi cok seviyorsa,siz de onu cok seviyorsaniz hersey yolundaysa bu hataya dusmeyin.
hata demek ne kadar dogru tartisilir tabi.Ama cok kisa sure olmus siz bu adamla tanisali.Size hayatini adayan ve sizle omrunu geciren esiniz varken ,bu kadar kisa surede asik olmaniz mumkun degil. Ask yoksa evliliginizi tehlikeye atmaya deger mi degmez!
Ortada ask yokken kendinizi bundan uzak tutmaniz daha kolay.
İnsanlar bir sure sonra kendine kiymet verenden sklir ,kendine farkli gelene aslinda kendini umursayana yonelir.Belki adam cok cekici ,belki bazi yonlerini sevdiniz farkli seyler buldunuz.
Ama vefa ve sadakat insani asil mutlu eden seydir ben boyle dusunuyorum.
Esinizi sevmiyor olsaydiniz farkli acidan da bakabilirdim.
Ona duydugunuz ilgi gececek.Ama esinizin size aski ve sadakati devam edecek.
Bu yuzden mutlulugunuz bozmayin.
İsinizden ayrilin.
Vicdan rahatsa tehlike kapıda3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
50 sayfa yorum olmus butun yorumlari tek tek tahmin edebiliyorum. Kimlerin nasil saldirdigini, sizin ustunuzden herkesin kendi namusunu kanitladigini.
Simdi bana da saldirirlar gardimi aldim basliyorum;
Bana cok anormal gelmiyor bu durum. Seviyorsun evleniyorsun eger aranda buyuk bi problem olmazsa yillar gectikce ona alisiyorsun belki o sevgi bitiyor ama sen bunu farketmiyorsun cunku ortada bi sorun yok, kavga yok aldatma yok seviyor muyum diye sorgulamiyorsun.
Sonra biri geliyor ona asik oluyosun ya da seni heyecanlandiriyor cunku sandigin gibi sen birlikte oldugun adama asik degilsin.
Bu durumun icine dusmek sizi ne ahlaksiz ne kotu ne de cirkin yapar. Onemli olan bu durumla nasil bas edebileceginiz.
Yorumları okumadım konu eski diye. Kadınların genel bir yetiştiriliş tarzı var. Toplumun dayattığı kurallar. Din kuralları. 6 aydır başka adamı düşünüyorum diyen birine verdikleri tepki böyle oluyor. Onları da anlamak lazım bence.Bunu kimseyle paylasamaz cevresinden, yazip rahatlamak istiyor olabilir cozum ariyor olabilir, tabi ki her acidan yorum gelecek ama bunlarin bi cozum uretmesi gerıekmez mi? Bilmiyorum yorumlari okudunuz mu ben soyle bi iki uc yoruma goz gezdirdim hepsi vur kirbaci vur kirbaci modunda. Kadin zaten cozum aramasa yaptiginin iyi bi sey oldugunu ve devam edecegini dusunse buraya yazmaz
Aşkın iki aşaması vardır. İlkinde ipler sende olur sonra ise asla sende olmayacaktır. Sen hazır kontrol sendeyken doğru kararı ver. Sonra bir pişmanlığın içine düşme. Tabi ki dünyada eşinden çok daha iyi, kaslı ve yakışıklı adamlar vardır ama sen iyi ve kötü gününü, birlikte yaptıklarınızı ve zorlukları nasıl yendiğinizi düşün.3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?