Patronumu düsünmeden edemiyorum

Yok evvelinden biliyorum.simdi bakmadim tabiki...yinede haklisiniz sormamam gerekirdi özur dilerim..Esinize allah rahmet eylesin
Yani siz benim hayatımı biliyorsunuz buraya açtığım iki konu dışında paylaşımda bulunmadım ayrıca kavga ettiğinizkişi en kötü o olur
Sizinle birşey paylaşmadım sizi tanımıyorum bile hayatım iki konudan ibaret değil 10 yıl yaşanmışlık var lütfen bildiğinizi sanmayın

Yani eski konularinizi biliyorum demek istedim..siz soyluyordunuz izdirap dolu gunler geciriyorum vb gibi mutsuz konulariniz vardi..evet benimde buraya actigim konular mevcut; dediginiz gibi insan duygulari cok degisken..iyi gunler herzaman vardir, yasanmistir..ne mutlu sizde sadiksiniz esiniz cok sansli.
Birde burda kimse kimseyi tanimyor..ve ozur diledim sizden lutfen uzamasin

50 sayfa yorum olmus butun yorumlari tek tek tahmin edebiliyorum. Kimlerin nasil saldirdigini, sizin ustunuzden herkesin kendi namusunu kanitladigini.
Simdi bana da saldirirlar gardimi aldim basliyorum;
Bana cok anormal gelmiyor bu durum. Seviyorsun evleniyorsun eger aranda buyuk bi problem olmazsa yillar gectikce ona alisiyorsun belki o sevgi bitiyor ama sen bunu farketmiyorsun cunku ortada bi sorun yok, kavga yok aldatma yok seviyor muyum diye sorgulamiyorsun.
Sonra biri geliyor ona asik oluyosun ya da seni heyecanlandiriyor cunku sandigin gibi sen birlikte oldugun adama asik degilsin.
Bu durumun icine dusmek sizi ne ahlaksiz ne kotu ne de cirkin yapar. Onemli olan bu durumla nasil bas edebileceginiz.

Arkadaş o degilde, biri bana opucuk atacak, ben onun kafasinda bardak kirip ortaligi ayaga kaldirmadan sadece gulumsucem..
Ama pardon kocami seviyorum demi heeee tabi ya

Buraya konu açmasın o zaman... Yaşasın duygularını ve baş etsin. Konu açınca destekleyen olacak, fikir veren olacak, Karşı çıkan olacak. Her tür eleştiri normal bence. Hakaret vb olmadıkça.

Buraya konu açmasın o zaman... Yaşasın duygularını ve baş etsin. Konu açınca destekleyen olacak, fikir veren olacak, Karşı çıkan olacak. Her tür eleştiri normal bence. Hakaret vb olmadıkça.
Bunu kimseyle paylasamaz cevresinden, yazip rahatlamak istiyor olabilir cozum ariyor olabilir, tabi ki her acidan yorum gelecek ama bunlarin bi cozum uretmesi gerekmez mi? Bilmiyorum yorumlari okudunuz mu ben soyle bi iki uc yoruma goz gezdirdim hepsi vur kirbaci vur kirbaci modunda. Kadin zaten cozum aramasa yaptiginin iyi bi sey oldugunu ve devam edecegini dusunse buraya yazmaz

Kişilerin medeni hali birinden etkilenmesine engel degildir. İsteyen istedigi gibi aksini iddia etsin ama boyle bir sey yok, bu kişinin elinde degildir.
Medeni halin kişiyi bağlayişi ne zaman devreye girer, medeni halini goz onunde bulundurmadan, elinde olarak bile isteye davranislar sergilediginde. Bi iliskiye baslamak, flort etmek ya da her hangi bir adim atmak istediginde.
Sen kalbine diyemezsin yani aaa ben evliyim hayir yo yo...
Dersin ama ne zaman dersin bunu hissettiginde dersin degil mi? Hislerini kontrol edemezsin.
Hissettikten sonra da ya hayir olmaz diyip baska seylere yogunlasirsin ya da hayatindaki kisiyle ayrilip yeni bir hayata atilirsin.
Ben olsam mesela şunu yaparim, hislerimden ötürü memnun olmam, hayatimdaki kişiden ayrilirim ama yeni kişi icin de bir adim atmam. Bu beni kotu hissettirir.
Ayrilmamin sebebi de baskasindan etkileniyorsam demek ki hayatimdakine karsi hissettiklerimde yaniliyorumdur, onu yeterince sevseydim baskasindan etkilenmeyecek olurdum.

Bu konudan anladığım şudur ki, kocanizi sevmiyorsunuz.
Sevseysiniz böyle hissetmezdiniz.
Sadece vicdaninizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz seviyorum diyerek

Kocanıza olan sevginizden eminseniz patronunuza hissettiğiniz tek şey geçici bir heves olmalı ve geçer de. Çok üstüne durmayın silkelenip kendiniz gelin.

İşte en doğru yorumlar

eşinize bi iş arkafaşı opücük atsa eşiniz de bu anı asla aklınfan cıkaramasa o kadın esınızın ıcını kıpır kıpır etse, nasil hissederdiniz acaba merak ediyorum.

Vicdan rahatsa tehlike kapıda

Ben çok garipsemedim.
İnsanlar zaman zaman böyle durumlar yaşayabilir sonuçta evlilik uzun bir maraton.
Önemli olan bu durumla başa çıkabilmek.
Evliliğin çıkmaza giridiği anlarda zayıflığına yenilmiş olabilir.
Eşinizi sevmediğinizi anlarsanız hemen boşanın.
Eğer yanlışınızın farkındaysanıx kendinize gelmek için çaba harcayın.
Ben sadece koskoca adamın öpücük atmasına takıldım.nekadar itici : )

Eşinizi sevmiyorsunuz..seven insan başka birine birşey hissedemez..

Aldatmayı geçerli kılabilecek matematiği sonunda biri dökmüş ortaya helal olsun.

Peki cinsiyet farklılığında da bu fırmülasyona göremi değerlendirmek gerek, hayır şimdi 3-5 konu ilerlerde biryerlerde kocam aldatmaya meyilli kocam başkalarından etkilenmeye başladı falan diyen olursa kopyala yapıştir yapalım bu olabilirlik mantığınıda kadıncağızlar nekadar normal birşeyi abarttıklarının!!!farkına varsınlar..

Geniş düşünmek herşeyi çözer zaten.hı hı eved..

Konu eaki ama yinede yazacağım.Hani işten gelip bön bi suratla eve giren karısına gizmetçi gibi davranan iki cift muhabbeti iki tatlı sözü insanca muameleyi çok gören insan müsvettleri varya hah işte o herifler böyle kadınlarla evli olsalar keşke.

Nerde masum yuvam evim diyen kadın varsa ona çektiren p.lik biri var ama böyle bilinçaltında başka bir adamla sevişmek olan feleğin çemberine çomak sokmuş kadınların kedi gibi kocaları olur genelde...

Canım duygularını kontrol edemezsin Ma davranışları ni edebilirsin. Eğer kocanla herşey yolundaysa,patronuna attığın her adım evliliğine bir darbe olur. İşin başındayken ve daha da zora girmeden bir karar ver. Herkesin başına gelebilecek bir durum. Koçanı seviyorsan iyi düşün ve yolunu çiz. Hayır lisi olsun inşallah.

Yorumları okumadım konu eski diye. Kadınların genel bir yetiştiriliş tarzı var. Toplumun dayattığı kurallar. Din kuralları. 6 aydır başka adamı düşünüyorum diyen birine verdikleri tepki böyle oluyor. Onları da anlamak lazım bence.

Aşkın iki aşaması vardır. İlkinde ipler sende olur sonra ise asla sende olmayacaktır. Sen hazır kontrol sendeyken doğru kararı ver. Sonra bir pişmanlığın içine düşme. Tabi ki dünyada eşinden çok daha iyi, kaslı ve yakışıklı adamlar vardır ama sen iyi ve kötü gününü, birlikte yaptıklarınızı ve zorlukları nasıl yendiğinizi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…