Patronumu düsünmeden edemiyorum

valla sana onemsiz geldi galiba onun da hayatnda biri olmasi ama baya onemli. bi de ne kdr onemli demissin. kocani da sevdigiini soylemissin. yani cevap bulamiyorum. bazi yanlis konulara cewap yazmak bile yanlis geliyo.

Konu bendeki problem oldugu icin iliskisinin ne derece önemi var onu bilemedim sonucta evlide olsa bekarda olsa yaptigim hata ayni

Reactions: Den
Sadece empati yapin. O zaman ne yapmaniz gerektigini bilirsiniz sanirim.

Yasimi yazmasam 18 yasinda evlenmis 21 yasinda ergenmisin digceksiniz? Yasimi yazmam neden rahatsiz etti anlamadim. Büyük konusmamak lazim buarada.

Heee nikahi yoksa tamam o zaman yhaaa

Senin nikah ikinize yeter bence.

Evli bile değilken karım deyip sahip çıktığı sevgilisi varsa bundan ders alip nikahli esine saril.

Isten ayril, ayni gün telefon numaranı degistir, sosyal medya hesaplarini kapat.

Maalesef baska cozumu yok.

Farkinda oldugunu zannetmiyorum cünkü isyerinde gayet isime konsantreyim kafamda ne oluyorsa isten ciktiktan sonra oluyor.

Adam size henüz karşılık vermediği için bir temas yakınlaşma yok ama adamın çakırkeyif olup öpücük atmasını bile unutamamışsınız karşılık verse hemen bir ilişkiye başlamaya hazırsınız adamın bir ilişkisi de var evli olup olmamaları önemşi değil zaten olsaydı da sizin için durum değişmezdi kendi evliliğiniz umrunuzda değil ki zaten. Ama sadece bir an için aynı şeyi eşinizin yaptığını sadece aklından geçirip etkilendiğini düşünün bir an başka sözüm yok

Burda Edep yok edep terapist napsın!

Heee nikahi yoksa tamam o zaman yhaaa

Senin nikah ikinize yeter bence.

Isten ayril, ayni gün telefon numaranı degistir, sosyal medya hesaplarini kapat.

Maalesef baska cozumu yok.

Ne tuhafsiniz ya yok bu bilgiyi niye yazdin yok su bilgiyi neden yazdin eksik olcagina fazla olsun dedik neyse onu anlatiyorum takilmayin bunlara ya nikahli olup olmamasi önemli degilse atla o kismi.

Reactions: Den
Yasimi yazmasam 18 yasinda evlenmis 21 yasinda ergenmisin digceksiniz? Yasimi yazmam neden rahatsiz etti anlamadim. Büyük konusmamak lazim buarada.
Rahatsiz etmedi, sacma buldum. Acikcasi birini aldatmak icin illa fiziksel bir eyleme gecilmesi gerekmedigini dusunuyorum ben. Hani bu yaptiginiz da esinizi aldatmak. Erkekler aldatinca tu kaka, kadin aldatinca ay yazik mi diyecektim? Buyuk konustugum tek konu bu. Sadakatsizlige asla tahammulum olmadi hicbir iliskide, bugunden sonra da olmaz. Aile, arkadaslik, is ve dusunebileceginiz her tip iliskinin temelinde sadakat yatiyor benim icin. Haliyle bu duruma dusmem, merak etmeyin.

Ama kendisinin evli olduğunu unutmuş nedense öpücük hoşuna gitmiş

Normalde ben bu tarz duygu karisiklarini anlayabiliyorum, Asla olmaz olamazci degilim.

Fakat
Konu sahibi kendi medeni durumunun farkinda degil yada onemli degilmiscesine, karsi taraf uygun yani bir tavirla yazinca enterasan geldi
Ben bu yastayim, o su yasta :/ Zaten nikahi da yok.
Kizlar bizden olur mu diye soruyor gibi.

Ne tuhafsiniz ya yok bu bilgiyi niye yazdin yok su bilgiyi neden yazdin eksik olcagina fazla olsun dedik neyse onu anlatiyorum takilmayin bunlara ya nikahli olup olmamasi önemli degilse atla o kismi.

Neden yazdin bunu dedim mi ben?

O kismi atlayip cozumu yazmistim oraya odaklan o zaman benim yazdigim "fazla kisimlari atlayip"

Inanmayacaksin ama bugüne kadar senin yazdiklarinin aynen arkasindaydim ve evet buda aldatma sayilir kabul ediyorum. Kendimi taniyamiyorum düsüncelerimide durduramiyorum yasamadan anlasilmiyor. Onun icin ne olursa olsun büyük konusma sadece bir tavsiye olarak kabul et

Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)

İşime gelmiyor işten çıkmak ondan ayrı kalmak ondan ışık bekliyorum öpücük atmasını bile unutamıyorum gerçek olmasını hayal ediyorum desenize şuna yahu. Çok değil 6 aydır çalışıyormuşsunuz pekala başka iş bulursunuz bunu nasıl bulduysanız hadi diyelim çıkamıyorsunuz adamdan uzak durmak mesafe koymak gibi bir düşüncenizde yok empati.yapın ya eşiniz yapsa aynı şeyi burada lanet okursunuz.Eşinizi sevmiyorsanız ayrılın bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…