valla sana onemsiz geldi galiba onun da hayatnda biri olmasi ama baya onemli. bi de ne kdr onemli demissin. kocani da sevdigiini soylemissin. yani cevap bulamiyorum. bazi yanlis konulara cewap yazmak bile yanlis geliyo.
Hayir bir de yas bilgisi vermissiniz, ne onemi var sizin durumunuzda onun kac yasinda oldugunun falanEsinizi seviyor olsaniz baskasindan hoslanir misiniz bilemiyorum acikcasi. Ben bilmemkac ssenelik iliskide baska birini hayal etmedim cunku hic. Siz bi sorgulayin, esinizi sevmiyorsaniz da bosanin bence, yazik adama.
Ama kendisinin evli olduğunu unutmuş nedense öpücük hoşuna gitmişDemek nikahi yok. Bu bilgiyi paylasmaniz iyi oldu aqhgbvdb
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.
Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.
Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Size uzaktan öpücük atması vs zaten bunu yaptığına göre her şeyin farkında. iyiyi ve kötüyü ayıramıyorsanız biz size ne söyleyebiliriz ki? aferin mi diyeceğiz size. bence kendinize gelin silkelenin bi an önce.
Burda Edep yok edep terapist napsın!Eşinizi seviyorsanız niye onu üzecek şeyler (patronunuzdan gelen öpücük anını kafanızdan tekrarlama) yapıyorsunuz?
Evliliğinizde eksik olan şey ne ise evlilik terapisine giderek düzeltmeye çalışın.
Heee nikahi yoksa tamam o zaman yhaaa
Senin nikah ikinize yeter bence.
Isten ayril, ayni gün telefon numaranı degistir, sosyal medya hesaplarini kapat.
Maalesef baska cozumu yok.
Rahatsiz etmedi, sacma buldum. Acikcasi birini aldatmak icin illa fiziksel bir eyleme gecilmesi gerekmedigini dusunuyorum ben. Hani bu yaptiginiz da esinizi aldatmak. Erkekler aldatinca tu kaka, kadin aldatinca ay yazik mi diyecektim? Buyuk konustugum tek konu bu. Sadakatsizlige asla tahammulum olmadi hicbir iliskide, bugunden sonra da olmaz. Aile, arkadaslik, is ve dusunebileceginiz her tip iliskinin temelinde sadakat yatiyor benim icin. Haliyle bu duruma dusmem, merak etmeyin.Yasimi yazmasam 18 yasinda evlenmis 21 yasinda ergenmisin digceksiniz? Yasimi yazmam neden rahatsiz etti anlamadim. Büyük konusmamak lazim buarada.
Ama kendisinin evli olduğunu unutmuş nedense öpücük hoşuna gitmiş
Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)Konu sahibi işten çıkın deniliyor o öneriye neden cevap vermiyorsunuz??
Eşime ne diyip çıkıcam işten derseniz de burda bin tane öneri bulunur merak etmeyin
Ne tuhafsiniz ya yok bu bilgiyi niye yazdin yok su bilgiyi neden yazdin eksik olcagina fazla olsun dedik neyse onu anlatiyorum takilmayin bunlara ya nikahli olup olmamasi önemli degilse atla o kismi.
Rahatsiz etmedi, sacma buldum. Acikcasi birini aldatmak icin illa fiziksel bir eyleme gecilmesi gerekmedigini dusunuyorum ben. Hani bu yaptiginiz da esinizi aldatmak. Erkekler aldatinca tu kaka, kadin aldatinca ay yazik mi diyecektim? Buyuk konustugum tek konu bu. Sadakatsizlige asla tahammulum olmadi hicbir iliskide, bugunden sonra da olmaz. Aile, arkadaslik, is ve dusunebileceginiz her tip iliskinin temelinde sadakat yatiyor benim icin. Haliyle bu duruma dusmem, merak etmeyin.
Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?