Patronumu düsünmeden edemiyorum

Ben adamla birseyler yasamak istiyorum demedim. Sadece aklima girdigini anlattim. Yakinlasma gelmiyor icimden. Sadece uzaktan bir hayranlik. Ve buna anlam veremiyorum

Iste daha fazla ileriye gitmeden acil isten ayrilmalisin.
Kirami ödeyemem diyorsun ne alaka?
Cok mu zor durumda kaldin en kötü markette calisir ödersin kirani.
Ha yok böyle iyi diyorsan calis o zaman patroncugunla ne diyelim..

Gibi nedemek allah askina birakin var bunu sorcagim varsa direkt sorardim ne tuhafsiniz ya falcimiziniz siz uydurup duruyorsunuz

Bence kendinizi eşinizin yerine koyup düşünün. Gerçi 2 seçenek var ya boşanacaksıniz yada işten çıkacak ve bu patron kişisini unutacaksin.

Eski konularınıza biraz göz gezdirdim. Eşinizle şu anki durumunuz nedir bilmemekle beraber eski konularınıza göre aranızda hep bir kopukluk, iletişim sorunları, cinsel soğukluk durumları yaşanmış. Mutsuz olduğunuz bir ilişki içindeyseniz aklınız başka insanlara kayabilir, karşı cinsten gelen herhangi bir ilgi sizi bambaşka noktalara sürükleyebilir. Yaşadığınız şey bir ilgi açlığı mı yoksa gerçek bir beğeni mi buna karar vermelisiniz önce. Daha sonra da eşinizle içinde bulunduğunuz durumu incelemelisiniz. Yaşadığınız bu durum fiziksel olmasa da zihinsel aldatmaya giriyor, üzgünüm.

Ben adamla birseyler yasamak istiyorum demedim. Sadece aklima girdigini anlattim. Yakinlasma gelmiyor icimden. Sadece uzaktan bir hayranlik. Ve buna anlam veremiyorum

evladım anlamakta neden zorlanıyorsun?
şu an hayransın. dip dibe ne olacak ?
yarın öbür gün aşık olacaksın.

ilk sayfadaki yorumuma neden cevap yazmadın?
hangisi daha zor?

yapma be kardesim.gunahtir yaziktir esinede.bak sabak beri bdvde kocasindan ici yanan kadinlarin dertleriyle dertleniyoruz gunah degilmi kocana.sevmiyorsan bosan napcaksan yap

Ciddi soyluyorum bazi konulara hayret ediyorum.
Arkadaslar nefesinize yazik,elinize yazik. Konu sahibi !
Burda size insanlar tavsiyede bulunuyor gayet saygi cercevesinde diyorlar ki is degistirin zira yazdiklariniz akillara zarar. Ama siz begenmiyorsunuz, anlamadim sizin esinizi zihninizde aldatmanizin bedeli kira bedelinizden daha mi geride kaliyor?
Sizin kira derdiniz,bu vicdani yukumlulugun altinda ezilmenizden daha mi zor geliyor?
Siz bence buradan,olur oyle sorun degil, normal gibi yorumlar okumak icin acmissiniz konunuzu. Cozum aradiginizi su tepkilerinize bakarak zannetmiyorum.

Buraya konu acmanizin sebebi ne hangi konuda yardim almak istiyorsunuz acik olursaniz size verilen tepkiler daha iyi olur.

Esinizden ayrilip patronla birliktelik mi yoksa patronunuza olan duygularinizi bastirmak mi yoksa baska bir sey mi???
Beklentim benim durumumu yasamis olanlar cikarda bana akil verir yönündeydi. Gelip gecici oldugunu bilmek isterdim yada evliligimde görülmeyen problemleri netlestirecek biri cikar umuduyla yazdim buraya. Ama bosuna yazmisim galiba. Burda kimse kimseye yardim etmek icin yazmiyor

Wow. Senin icin cok üzgünüm. Birgün o büyük konusma digenleri hatirlayacaksin unutma bu dedigimi
Eger oyle bir gun gelecekse o gün gelmeden bir gün oncesinde kafama yildirimmi duser yoksa yolda kamyonmu çarpar nasıl olur bilmiyorum ama Allah canımı alsinda o lekeyi alnıma sürmeyeyim, esime karşı o kul hakkına girmeyeyim. Ben buna raziyim.

hem öpücük atıyor hem de ilginizin farkında değil o zaman bu adamın yaptığı tacize girer .ayrıca şunu belirtmek istiyorum ki adam sadece bu saatten sonra cinsel anlamda bir şeyler yaşamak için size ilgiliymiş gibi davranır ve aklınızı çeler ki dikkatinizi çekmeyi başarmış . o yollardan geçtiği için (evli bile değil) sizin bunu daha iyi düşünmeniz gerekir. bence adam ilginizin farkında ve sizin aklınızı çelmek istiyor. tutarlı bir şey göremedim ben.

Aslında çok eski sayılmaz 4 ay önceki konu ve işe 6 ay önce girmişsiniz. Yani eşinizden uzaklaşırken gönlünüz patronunuza kaymış olabilir.

bu yorumun beni düsündürdü... tesekkür ederim. Belkide tam zayif bir animda cikti karsima. Maalesef o anki piskolojimi hatirlayamiyorum suan

O zaman konunuzda yardim edin kizlar esimi seviyorum gibi cumleler kursaydiniz ama siz evliliginizden sorunlarinizdan bahsetmemissiniz.

O konular baya eski ama evet problemlerimiz oldu. Fakat gecti gitti diye zannediyorum

Madem geçti gitti eşinizle iyisiniz nasıl başka bir adamın öpücük yollamasını hayal ediyorsunuz ya birde işinize gelen şeylere cevap yazıyorsunuz. Yahu geç.Allah aşkıma bir yakınlaşma düşüncem yok ayaklarını adamın öpücük atmasını bile aklından çıkaramayan insan zaten gerçek olsa nasıl olur diyordur adam size yüz verse anında karşılım vereceksiniz işten çıkmamanızfa bu beklentiden. İnsanlara büyük konuşmayın diyeceğinize eşinize saygı duyun daha öncede yazdım görmezden geldin eşin yapsa aklından geçirse düşünse öpücük atsa öğrensen napardın hmm cevap herkes hata yapabilir deyip gayet sakin karşılardın demek ki burdaki cevaplarına bakınca evet cevap???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…