- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Nedense bu tiplerinde ortak bahanesi "büyük konuşmamak lazım" !Inan bende senin gibi yazardim disardan bakan biri olarak ama gercekten büyük konusmamak lazim aslalar insanin basina geliyor eninde sonunda
Allah allah ne olsa acaba. Iyice oku bir iki detay daha bulup üzerinde düsüncelerimi kurarsin belki.... medeni durumunu kendi problemime yorumlamadim farkindaysan sadece detay verdim. Kafaniza göre birseyler eklemeyin ya birakin bunlariPatronun nikahı yok ama sizin var nolcak şimdi..
Farkinda oldugunu zannetmiyorum cünkü isyerinde gayet isime konsantreyim kafamda ne oluyorsa isten ciktiktan sonra oluyor.
O halde siz de benimkini tavsiye olarak kabul edin ve esinizden ayrilmayacaksaniz kendinize yeni bir is bulun. Konunuz "birbirimize uygun muyuz" konusu gibi gorunuyor okuyunca, belki farkinda degilsiniz ama baya sarmissiniz bence. Esiniz yapsa hissedeceklerinizi dusunup uzak durun, veya esinizden ayrilip patronunuza acilin. Durum net yani.Inanmayacaksin ama bugüne kadar senin yazdiklarinin aynen arkasindaydim ve evet buda aldatma sayilir kabul ediyorum. Kendimi taniyamiyorum düsüncelerimide durduramiyorum yasamadan anlasilmiyor. Onun icin ne olursa olsun büyük konusma sadece bir tavsiye olarak kabul et
Nedense bu tiplerinde ortak bahanesi "büyük konuşmamak lazım" !
Geçiniz efendim bunları, buyuk konuşmamak yada ayıplamamak olayı boyle bişey değil.
Zerre insanlığı vicdanı haysiyeti onuru olan bir insan bunları hissetmez, esine bunları yapmaz.
Yaptı veya yapacaksada ne var ne yok anlatır helalligini alır ve gider.
Ama nerde bu tiplerde o insanlık..
E bu gidişle kira ödeyecek eviniz de kalmayacak çünkü çamura basmanız yakındırCevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)
Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)
Kocamı seviyorum demişsiniz ama bi önceki konunuzda bağırdığı için bi boşanma muhabbeti olmuş. Belki farketmeden uzaklaştınız eşinizden. Kınamıyorum ama daha fazla yanlışa düşmeden bi çözüm bulmalısınız.
Esinle birlikte yasadiginiz evin mi?
Hayatim gercekten kirmak istemiyorum
Ama lutfen biraz akilli ol ya.
Yok adamin nikahi yok, yok opucuk atti, yok aklimdan cikaramiyorum.
Madem kira onemli ne soylensin baska.
Sansini dene
Bakarsin odemen gereken bir kira kalmaz mi.
O konular baya eski ama evet problemlerimiz oldu. Fakat gecti gitti diye zannediyorum
Cevrenizdede sülalenizdede insanlar eksilir emin olun. Hepimiz insaniz hatalara düsebilirizKurban olduğum Allah direk sizin gibi insanları hedef alan bir virüs göndersede hepiniz yeryüzünden silinip gitseniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?