Patronumu düsünmeden edemiyorum

Inan bende senin gibi yazardim disardan bakan biri olarak ama gercekten büyük konusmamak lazim aslalar insanin basina geliyor eninde sonunda
Nedense bu tiplerinde ortak bahanesi "büyük konuşmamak lazım" !
Geçiniz efendim bunları, buyuk konuşmamak yada ayıplamamak olayı boyle bişey değil.
Zerre insanlığı vicdanı haysiyeti onuru olan bir insan bunları hissetmez, esine bunları yapmaz.
Yaptı veya yapacaksada ne var ne yok anlatır helalligini alır ve gider.
Ama nerde bu tiplerde o insanlık..

Patronun nikahı yok ama sizin var nolcak şimdi..
Allah allah ne olsa acaba. Iyice oku bir iki detay daha bulup üzerinde düsüncelerimi kurarsin belki.... medeni durumunu kendi problemime yorumlamadim farkindaysan sadece detay verdim. Kafaniza göre birseyler eklemeyin ya birakin bunlari

Farkinda oldugunu zannetmiyorum cünkü isyerinde gayet isime konsantreyim kafamda ne oluyorsa isten ciktiktan sonra oluyor.

Etkilenmişsiniz demek ki bu adamdan ve ilgisi hoşunuza gidiyor mantıklı olun size zarar vericek bi şey için boşuna kafanızı meşgul etmeyin.

O halde siz de benimkini tavsiye olarak kabul edin ve esinizden ayrilmayacaksaniz kendinize yeni bir is bulun. Konunuz "birbirimize uygun muyuz" konusu gibi gorunuyor okuyunca, belki farkinda degilsiniz ama baya sarmissiniz bence. Esiniz yapsa hissedeceklerinizi dusunup uzak durun, veya esinizden ayrilip patronunuza acilin. Durum net yani.

Wow. Senin icin cok üzgünüm. Birgün o büyük konusma digenleri hatirlayacaksin unutma bu dedigimi

abowwww tas yagcak tas

Cevap vermiyorum cünkü yorumu yapan ödemeyecek kirami isten ciktiktan sonra:)

Esinle birlikte yasadiginiz evin mi?

Hayatim gercekten kirmak istemiyorum
Ama lutfen biraz akilli ol ya.
Yok adamin nikahi yok, yok opucuk atti, yok aklimdan cikmiyor, yaslar da uygun.
Madem kira onemli ne soylensin baska.
Sansini dene
Bakarsin odemen gereken bir kira kalmaz mi.

Buraya konu acmanizin sebebi ne hangi konuda yardim almak istiyorsunuz acik olursaniz size verilen tepkiler daha iyi olur.

Esinizden ayrilip patronla birliktelik mi yoksa patronunuza olan duygularinizi bastirmak mi yoksa baska bir sey mi???

O konular baya eski ama evet problemlerimiz oldu. Fakat gecti gitti diye zannediyorum

Ben bekarım, ilişkisi olan birini duyunca hiç farklı gözle bakmadım, bakamam, çünkü bakmak iradi bir eylem... eğer işinizden ayrılmasanız kiranizi ödersiniz ama ailenizi kaybetmek üzeresiniz...
benim eski sözlüm iş arkadaşıyla beni aldattı, ben onları millete rezil edince ilişkilerini hala saklıyorlar... siz o duruma düşmek istemezsiniz herhalde...
Evet yorumlar ağır gelebilir ama buradaki hiç bir kadın görmediği tanımadığı bir kadın için kötülük istemez...
Sizi mantıklı olmaya davet ediyorum...

Ben adamla birseyler yasamak istiyorum demedim. Sadece aklima girdigini anlattim. Yakinlasma gelmiyor icimden. Sadece uzaktan bir hayranlik. Ve buna anlam veremiyorum

Patron da ilgini fark etmiş, öpücük atmış. Bir süre sonra fiziki öpücük olur. Sonra hayatımdakini zaten sevmiyorum, evlenmeyeceğim konuşmaları. Bikaç kez buluşup bir şeyler yaşarsınız. Bir süre sonra o sıkılır. Hayatındaki insanın zaten hiçbir şeyden haberi yoktur. O utanmadan devam eder yaşantısına. Senin şu anki heyecanın yerini büyük bir pişmanlık ve acıya bırakır.
Bunları hep gördük.
İşten çıkman tek çözüm. İş aramaya başla. Bulduğun an çık. Patronla da yalnız kalmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…