İşi eve taşımayı bıraktığınız gün rahat edeceksiniz gibi duruyor
Çekemeyecekseniz de ayrılın işten
Eşimle konuştum bu konuyu eşref saati değildir boşver sen işini layığıyla yap takılma bu kadar diyor.
Her zaman olan bisey değil bu ama olunca da sinir bozuyor işte ne yazık ki
Sanırım kendimi adamin bana nasil davrandığından çok, işe güce vermeliyim..
Yorumunuz için teşekkür ederim☺
Aynen.Rahatsızlık duyuyorsanız ayrılın işten, konuyu açmanıza gerek bile yok bence çalışmak istemiyorum demeniz yeterli.
Eşi varken güya size herkes gibi davranıyor. Eşinin yanında patronluk taslıyor. Sanki ona bir şey ispatlamaya çalışır gibi. Madem bir arkadaşlık ilişkiniz var rahat rahat konuşun. Çıkarsanız da konuyu bilsin öyle çıkın.
Rahatsızlık duyuyorsanız ayrılın işten, konuyu açmanıza gerek bile yok bence çalışmak istemiyorum demeniz yeterli.
Patronluk yapıyor karısının yanında. Ay çok sinir bozucu bir hareket yapmış. Bence de ayrılmalısınız ordan kendini ne zannediyorsa slkEşi benim liseden arkadaşım..eşinin yanında beni eziyormuş gibi hissediyorum..
Mesela filtre kahve makinesi var, sürekli açık gelen müşteriler de kendileri alip içebiliyorlar..bugün bir sürü işim varken beni işimden alıp karısına kahve doldurttu..kiz da bozuldu ya ben yaparim niye kadını işinden aliyorsun falan dedi patronum da o da onun işinin bi parçası yapicak tabi falan dedi..yani garip garip haller tavirlar ben anlayamadim ...
Patronluk yapıyor karısının yanında. Ay çok sinir bozucu bir hareket yapmış. Bence de ayrılmalısınız ordan kendini ne zannediyorsa slk
Sabredilebilir bir durumdaysa tamam sonuçta başka iş yerlerinde de başka sorunlar oluyor hiç bir yer dört dörtlük değil. Ama bir yandan iş arayıp bulunca da çıkabilirsiniz. Başka konularda da dengesizce davranabilir gibi geldiYani iki gün önce de bana kendi kahve doldurup getirmişti
Şöyle memnunum böyle iyisiniz diyip duran adam ertesi gün yoz bir insana dönüşüyor..
Vallahi 2 senelik bir kredi ödememiz var araba aldık... Onun için işten çıkmak çok mantıklı bir hamle olmayacaktir benim için.
Ha, dediğim gibi bu durum hergun yaşadığım bir durum değil neyse ki..hergun ayni olsa değil 5 ay 5 saat sabretmem.
Sadece neden böyle tutarsiz davrandığını anlamaya çalışıyorum..
Sizler de çok yardimci oluyorsunuz sağolun
Esi seni kiskanmasin diye mi oyle davraniyor acaba
Aslında kendisi istemiyordu ama
Karısı istediği için almış olabilir mi seni işe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?