patronumun dengesizliği:/

mino-chan

biz ikimiz..bi de kedimiz <3
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
121
179
103
38
Merhaba arkadaşlar

5 ay kadar önce ailecek görüştüğümüz bir arkadaşımın iş yerinde çalışmaya başladım.
Patronum iyi bir adam, patronluk taslamıyor iş ve arkadaşlık olayını gayet profesyonel götürüyoruz.

Ancak zaman zaman çok dengesiz ve kaba davranıyor.kötü bir gününde olduğundan da değil yani herkesle sakalasirken bana kaba saba cümleler kuruyor.

Ertesi gün pamuk gibi oluyor sanki dünkü adam o değilmiş gibi..

Özellikle eşinin büroda olduğu günler iyice kayışı kopartiyor resmen emirler yağdırıyor mobbing yapiyor resmen.eşi de eski arkadaşım anlayamadım neden böyle yaptığını...

İşi bırakmayı bile düşünüyorum şu an ama konuşmam lazim gibi hissediyorum.. Konuşsam nasıl açayım konuyu?

Uzun oldu kusura bakmayın..şimdiden teşekkürler

İşi eve taşımayı bıraktığınız gün rahat edeceksiniz gibi duruyor
Çekemeyecekseniz de ayrılın işten

İşi eve taşımayı bıraktığınız gün rahat edeceksiniz gibi duruyor
Çekemeyecekseniz de ayrılın işten

Eşimle konuştum bu konuyu eşref saati değildir boşver sen işini layığıyla yap takılma bu kadar diyor.
Her zaman olan bisey değil bu ama olunca da sinir bozuyor işte ne yazık ki
Sanırım kendimi adamin bana nasil davrandığından çok, işe güce vermeliyim..
Yorumunuz için teşekkür ederim☺

Rahatsızlık duyuyorsanız ayrılın işten, konuyu açmanıza gerek bile yok bence çalışmak istemiyorum demeniz yeterli.

Eşi varken güya size herkes gibi davranıyor. Eşinin yanında patronluk taslıyor. Sanki ona bir şey ispatlamaya çalışır gibi. Madem bir arkadaşlık ilişkiniz var rahat rahat konuşun. Çıkarsanız da konuyu bilsin öyle çıkın.

Aynen öyle rica ederim :)

Eşi benim liseden arkadaşım..eşinin yanında beni eziyormuş gibi hissediyorum..

Mesela filtre kahve makinesi var, sürekli açık gelen müşteriler de kendileri alip içebiliyorlar..bugün bir sürü işim varken beni işimden alıp karısına kahve doldurttu..kiz da bozuldu ya ben yaparim niye kadını işinden aliyorsun falan dedi patronum da o da onun işinin bi parçası yapicak tabi falan dedi..yani garip garip haller tavirlar ben anlayamadim ...

Rahatsızlık duyuyorsanız ayrılın işten, konuyu açmanıza gerek bile yok bence çalışmak istemiyorum demeniz yeterli.

Çok severek isteyerek girdigim bir iş..ve genel olarak memenununm sadece zaman zaman sergilediği bu dengesizliğin nedenini anlamaya çalışıyorum..

Bu devamlı bir hale gelip şiddeti de artarsa zaten durmam çıkarım.ama sürekli yaşadığım birşey değil çok şükür

Patronluk yapıyor karısının yanında. Ay çok sinir bozucu bir hareket yapmış. Bence de ayrılmalısınız ordan kendini ne zannediyorsa slk

Patronluk yapıyor karısının yanında. Ay çok sinir bozucu bir hareket yapmış. Bence de ayrılmalısınız ordan kendini ne zannediyorsa slk

Yani iki gün önce de bana kendi kahve doldurup getirmişti
Şöyle memnunum böyle iyisiniz diyip duran adam ertesi gün yoz bir insana dönüşüyor..
Vallahi 2 senelik bir kredi ödememiz var araba aldık... Onun için işten çıkmak çok mantıklı bir hamle olmayacaktir benim için.
Ha, dediğim gibi bu durum hergun yaşadığım bir durum değil neyse ki..hergun ayni olsa değil 5 ay 5 saat sabretmem.

Sadece neden böyle tutarsiz davrandığını anlamaya çalışıyorum..

Sizler de çok yardimci oluyorsunuz sağolun

Sabredilebilir bir durumdaysa tamam sonuçta başka iş yerlerinde de başka sorunlar oluyor hiç bir yer dört dörtlük değil. Ama bir yandan iş arayıp bulunca da çıkabilirsiniz. Başka konularda da dengesizce davranabilir gibi geldi

Aslında kendisi istemiyordu ama
Karısı istediği için almış olabilir mi seni işe?

baska yerde yine ayni durumla karsilasa bilirsiniz. bence fazla takmayin, he he olsun bitsin. benim patroniceyede arada gidip geliyorlar. o sinirli oldugu günler yalandan bi seker bi seker olurdum caylar kahveler götürürdüm o istemeden. ben cay mi istedim derdi, aman efendim biraz icin rahatlayin cok yogunsunuz bu arala herkez bunaltiyo sizi derdim. tabi icimden . sonra ama ben sensiz yapamam diye pesimi birakmadi. bide söyle düsünün insan hirsi en yakin hissediginden cikarir. bir kadin erkege nasil sekerlik yapar yalnis anlasilmadan onu bilemiyorum iste.

Esi seni kiskanmasin diye mi oyle davraniyor acaba

Sanmıyorum çünkü eşi muhteşem bir kadın..
Kariyer olarak fiziksel olarak her erkeğin isteyebileceği bir kadın profilinde..

Yani bence o da değil sanki daha çok gövde gösterisi gibi...ama kime bu gösteri?

Karısı seni kıskanıyor mu ki acaba, ondan onun yanında het hüt davranıyordur ilk aklıma gelen bu.

Aslında kendisi istemiyordu ama
Karısı istediği için almış olabilir mi seni işe?

Aslında tam tersi eşi dostluğumuz bozulursa diye epey tereddüt etmiş patronum beni işe almayi düşündüğünde..yani beni işe almak isteyen başta kendisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…