patronumun dengesizliği:/

baska yerde yine ayni durumla karsilasa bilirsiniz. bence fazla takmayin, he he olsun bitsin. benim patroniceyede arada gidip geliyorlar. o sinirli oldugu günler yalandan bi seker bi seker olurdum caylar kahveler götürürdüm o istemeden. ben cay mi istedim derdi, aman efendim biraz icin rahatlayin cok yogunsunuz bu arala herkez bunaltiyo sizi derdim. tabi icimden :bicak:. sonra ama ben sensiz yapamam diye pesimi birakmadi. bide söyle düsünün insan hirsi en yakin hissediginden cikarir. bir kadin erkege nasil sekerlik yapar yalnis anlasilmadan onu bilemiyorum iste.

Hahahah sizin yöntem de güzelmiş ama ben onu benim patronuma uygulayamam ne yazik ki

Karısı seni kıskanıyor mu ki acaba, ondan onun yanında het hüt davranıyordur ilk aklıma gelen bu.
Karısının beni kıskanabilecegi bir ortam yok..
Zaten kiz benim eski arkadaşım cokta severim o da eşinin tutumundan rahatsiz oluyo geçen sefer mutfak kisminda adama söyleniyordu kiza ne biçim muamele ediyorsun herseyden önce o bizim arkadasimiz falan diyordu..devamini dinleyemedim müşteriler geldi ama kiz da farkinda adamin bana köpek çektiğini

Back