patronumun mesajı.

Bana da sanki yürümek istemiş gibi geldi. Rüyamda gördüm fln çok da iyi niyetli değil. İş ortamında herkesin içinde şakalaşarak, rüyamda gördüm bak çok çalış tarzı şeyler söylese tamam ama mesajda yazması, tuhaf olmuş.

Bana fazla samimi geldi konusmalari.
Patron-sekreter iliskisi dgil de arkds yazismasi gibi olmuş.
Siz de x bey lafini cok kullanmissiniz.
Zaten cumle icinde sizli konusuyorsunuz.
Bu kadar bey kullanmaya gerek yoktu bana kalirsa.Ki ben zaten birkac mesajdan sonra cvp vermezdim.

Yurumus tabii ne ruyasi derdim??? Sen ne diyorsundan girer tovbe tovbe... herkes haddini bilecek

Bana da itici geldi yazım tarzi, asilma manasinda degil illa ki ama bi seviyesizlik var gibi..
"Aferin" nedir? "X hanfendi" nedir?
Bilemedim..

Son düzenleme:
Mesajda bisey yok. Sadece is sirasinda çok konustugun icin uyarmak istemis oncesinde ortami yumusatmis.

adam kurnaz. hem iş konusunda ayarı vermiş hem de yoklama çekmiş. Kesinlikle dikkatli olunması gereken biri. Şimdi sen buna yüz vermiceksin ya,işini bahane edebilir o durumda. Ben de melo isem bu adam da tehlikeli. Bu yoklamasına olumlu yanıt alamadı şimdi bu konuyu aklına yazdı o. demedi demeyin. işten vurabilir.

rüyasında gördüğünü söylemesine gerek yoktu
bir de böyle her cümlenin sonuna hanımefendi demesi sanki beğeniyormuş hissi veriyor.
nedense bana öyle geldi :)

hiç iyi bir izlenim almadım bu mesajlaşmadan. rüyamda gördüm zaten ofsayt.ben de rüyamda bazen görürüm tanıdığım birisini, bazen kendisine hayırdır inşallah diye söylerim de, ama tabi ki patronu görsem söylemem, ya da resmi bir ilişki içerisinde olduğum birine söylemem. konum olarak bu bey söyleyince, ve arkadaş değil patron-çalışan olduklarından dolayı çok yersiz olmuş ve maksadını aşmış. bir de aferin hanfendi diyerek cümlenin sonuna hanfendi koyması çok nasıl desem uygunsuz. şöyle diyeyim benim sevgilim bana hitap ederdi bazen böle. nasılsınız hanfendi, merhaba hanfendi gibilerinden. patron sekreterine gerçek anlamda teşekkür ederim hanımefendi diye hitap ediyor değil heralde burda. kısaca konu sahibi siz patronla hiçbir konuşmayı uzatmayın, işinizi yapın, kısa net bilginizi verin. mesaj atmayın, arayın. tavırlarınız net olsun. erkek milleti zaten hemen çizgiyi aşmaya hazır :sinirli:

Back
X