- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mesafe konusunda biraz itici buldum. Benim anlayışıma göre patronla çalışanı arasında geçen iş muhabbeti resmi olmalı. İş ciddiyeti ve saygınlık açısından bana ters. Ama tabi ki bu "patron kötü niyetli" demek değil. Onun yapısı bu şekildeymiş.merhabalar
az önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
bir firmada sekreterlık yapmaktayım.
banka ile bir işlem yapmam gerekmişti (patronum hallet dedi talimatlar ile)
hallettim. patronum aradı(bu arada haftanın 3-4 günü baska sehire gidiyor oradaki bürosuna.)
hallettin mi işlemi dedi evet x bey dedim tamam kontrol edicem dedi tamam dedim kapattık.
sonra mesaj attı,
-halletmişsin merci hanfedi
-ben teşekkür ederim x bey
-işinde ilerliyorsun aferin sana
-teşekkür ederim x bey işimi severek yapıyorum inş zamanla daha iyi olacak
-biliyorum daha iyisini başaracaksın rüyamda öyle gördüm:)
-daha iyisi için elimden geleni yaparım. teşekkürler (Rüya meselesini hiç açmadım bile)
-birde işte fazla muhabbet etmesen çok iyi olack
-onada dikkat ederim x bey dedim
-aferin hanfendi
-teşekkürler
-rica ederim beklediğimden iyi performans cıkardn birazda su bankacıları halletsen
-hallederim onları da x bey
dedim daha mesaj atmadı,açıkcası rahatsız oldum şuan bu durumdan aramızda yaş farkı çok ve babamla yaşıt yani ama bu durum benim canımı cok sıktı. Sizce sinir olmakta haksızmıyım yazarsa cevap vereceğimi düşünmüyorum.
merhabalar
az önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
bir firmada sekreterlık yapmaktayım.
banka ile bir işlem yapmam gerekmişti (patronum hallet dedi talimatlar ile)
hallettim. patronum aradı(bu arada haftanın 3-4 günü baska sehire gidiyor oradaki bürosuna.)
hallettin mi işlemi dedi evet x bey dedim tamam kontrol edicem dedi tamam dedim kapattık.
sonra mesaj attı,
-halletmişsin merci hanfedi
-ben teşekkür ederim x bey
-işinde ilerliyorsun aferin sana
-teşekkür ederim x bey işimi severek yapıyorum inş zamanla daha iyi olacak
-biliyorum daha iyisini başaracaksın rüyamda öyle gördüm:)
-daha iyisi için elimden geleni yaparım. teşekkürler (Rüya meselesini hiç açmadım bile)
-birde işte fazla muhabbet etmesen çok iyi olack
-onada dikkat ederim x bey dedim
-aferin hanfendi
-teşekkürler
-rica ederim beklediğimden iyi performans cıkardn birazda su bankacıları halletsen
-hallederim onları da x bey
dedim daha mesaj atmadı,açıkcası rahatsız oldum şuan bu durumdan aramızda yaş farkı çok ve babamla yaşıt yani ama bu durum benim canımı cok sıktı. Sizce sinir olmakta haksızmıyım yazarsa cevap vereceğimi düşünmüyorum.