patronumun mesajı.

Konuşmalarda bi sorun göremedim sanki sen fazla teşekkür etmişsin aferin yazdıktan snr hicbsy yazmsan daha yazmazdi bence

Patronunuz gereksiz biri izlenimi yarattı bende. Rüyada görmüşmüş...ayrıca merci hanfendi vs ye gerek yok. İşinizi yapmissiniz. Şahsi telefondan mesaj atip mersi vs. Ne gerek var. Ayrıca siz lafı kısa kestikce bu uzatmaya çalışmış...bunda birsey yok diyenlere de hayret ettim. Temkinli olun siz.

Aferin lafı banami abes geliyor çocuk gibi
Gereksiz uzamis yarın başka şeyler yazacak demedi demeyin
Mumkun oldugunca msj atıp bişey sorarsa siz direk arayip sorusuna cevap verin msjda daha atak oluyorlar çünkü
Sizden cvp almayınca yazmak yerine is icin aramak zorunda kalır
Msjlasmak lacka zaten

Gereksiz şekilde uzatmış konuşmayı , normalde de böyle sıcak kanlı sürekli her çalışanıyla konuşan bir tip mi ? Yoksa size karşı mı böyle.

merhabalar
az önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
bir firmada sekreterlık yapmaktayım.
banka ile bir işlem yapmam gerekmişti (patronum hallet dedi talimatlar ile)
hallettim. patronum aradı(bu arada haftanın 3-4 günü baska sehire gidiyor oradaki bürosuna.)
hallettin mi işlemi dedi evet x bey dedim tamam kontrol edicem dedi tamam dedim kapattık.
sonra mesaj attı,
-halletmişsin merci hanfedi
-ben teşekkür ederim x bey
-işinde ilerliyorsun aferin sana
-teşekkür ederim x bey işimi severek yapıyorum inş zamanla daha iyi olacak
-biliyorum daha iyisini başaracaksın rüyamda öyle gördüm:)
-daha iyisi için elimden geleni yaparım. teşekkürler (Rüya meselesini hiç açmadım bile)
-birde işte fazla muhabbet etmesen çok iyi olack
-onada dikkat ederim x bey dedim
-aferin hanfendi
-teşekkürler
-rica ederim beklediğimden iyi performans cıkardn birazda su bankacıları halletsen
-hallederim onları da x bey
dedim daha mesaj atmadı,açıkcası rahatsız oldum şuan bu durumdan aramızda yaş farkı çok ve babamla yaşıt yani ama bu durum benim canımı cok sıktı. Sizce sinir olmakta haksızmıyım yazarsa cevap vereceğimi düşünmüyorum.
Ben mesafe konusunda biraz itici buldum. Benim anlayışıma göre patronla çalışanı arasında geçen iş muhabbeti resmi olmalı. İş ciddiyeti ve saygınlık açısından bana ters. Ama tabi ki bu "patron kötü niyetli" demek değil. Onun yapısı bu şekildeymiş.
Eğer siz bu yapıdan hoşlanmıyorsanız aynı ciddiyetinize ve kısa cevaplarınıza devam edersiniz. O espiri yapıyor diye karşılık vermek ya da komik bulmadığınız şeylere gülmek zorunda değilsiniz.

Mesajın özü şu... Çalışmalarından memnunum ama bulunduğun yerde seninle beraber çalışan arkadaşlarından biri senin mesai saatlerinde fazla sohbet ettiğini söyledi, buna dikkat et... Eğer mesajı whatsapp üzerinden yazdıysa senin online saatlerine bakıyordur. Özel bir durumdan ötürü değil, bazı iş yerleri buna dikkat ediyor. Böylesine denk geldim, altımda çalışan herkesi kontrol ettiriyorlardı ruh hastaları.

Kesin sana asiliyor uzak dur hatta işi bırak. Heyy Allah'ım ya. Nedir bu herkes bana asiliyor beni taciz diyor tavırları anlamıyorum.

Ben konuşmada bir gariplik sezemedim. Normal gibi. Rüya olayı da bence abartılacak birşey değil şimdilik. Yani gün içerisinde beraber çalışıyorsunuz. O gün iyi işler yapmışsınızdır aklında yer etmiştir. Bilinçaltı diye birşey var neticede. Rüyasına girmesi gayet normal. Bende erkek çalışma arkadaşlarımı görüyorum zaman zaman. Bende erkek arkadaşlarıma mı rüyalanıyorum yani ? Kötüye yormayın herşeyi ama dikkat de edin tabiki...

Sizde çok uzatmışsınız bence
işinde ilerliyorsun aferin sanadan sonra cevap yazmanıza gerek yokmuş bence.
bir daha böyle olduğunda fazla muhabbete girmeyin derim.

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM,YORUMLARINIZ İÇİN BİR ARKADAS BİRDAHA MESAJ ATARSA CEVAP VERME HEMEN ARA DEMİŞ ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. MESAJLAŞMAK BENCEDE HİÇ HOŞ DEĞİL,PATRON DEDİM HADİ BENDE YAZDIM FAKAT YAZMAMAK BENCEDE EN İYİSİ:)

bence seni motive etmek istemiş bir de sende hoşuna gitmeyen bir özelliği araya sıkıştırarak kibarca uyarmış gayet normal bir konuşma. rüya konusunu da espri yapmış olmak için yapmış.

Size karşı yüzyüzeyken takıntığı garip bir durum yoksa abartmışsınız. 27 yıl önce çalıştığım patronumla hala telefonla görüşürüm her hafta 18 yıldır yüzyüze gelmedik bu arada. O benim herşeyim sırdaşım,abim,babam gibi vs. daha çok şey sayabilirim . Bu işyerinde 13 yıldır çalışıyorum . Patronuayın 3 haftası y.dışındadır sadece ona bağlı çalışıyorum. Bankalar vs. bazen mesajlarında yap, et der. bazen de lütfen der o günkü ruh haline bağlıyorum. Madem mesajları sizi rahatsız ediyor sizde uzatmadan evet, hayır gibi kısa ve net cevaplar verin. Ben bazen işle ilgili mantığıma uymayan şeyleri kesin ve net yazarım.Ama gene onun dediği olur. Sonra da ben demiştim derim kendisine ama dediğim gibi o benim patronum sadece başka bir şeyim değil sizde öyle düşünün ,öyle davranın . Elle çalışmak zordur. Kolay gelsin.

Rüyamda öyle gördüm :)
ya rüyanızda nasıl gördünüz?beklenen mesaj!
Akıllı kızsın vesselam.
Ama mesaj olayına hiç girmesen daha akıllıca olur....

bu konuşmada bişey yok diyen arkadaşlar,siz fazla iyi niyetlisiniz sanırım.kimse çalışanına patron kisvesi altında ,uyarı yapmak işle ilgili konuşmak amaçlı istediği gibi mesaj atamaz.siz rahatsız olmuşsunuz bu yeterli bir sebep.eğer işle alakalı söyleyecekleri varsa yüzyüze söyleyebilir.rüyamda gördüm zaten çok laubali ve ayarsız bir kelime.açık ve net niyeti bozuk.rahatsız etmesine izin vermeyin bence..

merhabalar
az önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
bir firmada sekreterlık yapmaktayım.
banka ile bir işlem yapmam gerekmişti (patronum hallet dedi talimatlar ile)
hallettim. patronum aradı(bu arada haftanın 3-4 günü baska sehire gidiyor oradaki bürosuna.)
hallettin mi işlemi dedi evet x bey dedim tamam kontrol edicem dedi tamam dedim kapattık.
sonra mesaj attı,
-halletmişsin merci hanfedi
-ben teşekkür ederim x bey
-işinde ilerliyorsun aferin sana
-teşekkür ederim x bey işimi severek yapıyorum inş zamanla daha iyi olacak
-biliyorum daha iyisini başaracaksın rüyamda öyle gördüm:)
-daha iyisi için elimden geleni yaparım. teşekkürler (Rüya meselesini hiç açmadım bile)
-birde işte fazla muhabbet etmesen çok iyi olack
-onada dikkat ederim x bey dedim
-aferin hanfendi
-teşekkürler
-rica ederim beklediğimden iyi performans cıkardn birazda su bankacıları halletsen
-hallederim onları da x bey
dedim daha mesaj atmadı,açıkcası rahatsız oldum şuan bu durumdan aramızda yaş farkı çok ve babamla yaşıt yani ama bu durum benim canımı cok sıktı. Sizce sinir olmakta haksızmıyım yazarsa cevap vereceğimi düşünmüyorum.

Neye alındığınızı anlamadım ?
Babanız yaşıtında olması ve aranızda yaş farkı olması ile neyi bağdaştırdınız ?
Ben asılma göremedim aksine kırmadan inceden uyarı olarak algıladım .

Back
X