• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patronumun mesajı.

İş yerinde çok muhabbet ettiğinizden rahatsız.Bunuda sizi kırmadan söylemeye çalışmış.Söyleme şeklide hiçte yuhaf değil.Gayet net ve elit bir dille bunu yapmaya çalışmış.Yürüdü mürüdü demişler ama, ben yürüme göremedim.Ne canım var ne cicim, aslında oldukça mesafeli konuşmuş.

Luzumsuz laubalilik olmus ama siradan bir konusma bence
Hele ki babaniz yasindaysa akliniza kotu birsey getirmeyin.

Ya allah aşkına hanginizin patronu “rüyamda gördüm şöyle iyi olacaksın böyle iyi olacaksın” diyor? Biz eski sevgililerimize atmaz mıydık “rüyamda seni gördüm hayırdır iyi misin” yemini?

Rüya hariç konuşma normal. Adamın niyeti kötü olmayabilir ama en iyi ihtimalle bile laubali biri bence.

merhabalar
az önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
bir firmada sekreterlık yapmaktayım.
banka ile bir işlem yapmam gerekmişti (patronum hallet dedi talimatlar ile)
hallettim. patronum aradı(bu arada haftanın 3-4 günü baska sehire gidiyor oradaki bürosuna.)
hallettin mi işlemi dedi evet x bey dedim tamam kontrol edicem dedi tamam dedim kapattık.
sonra mesaj attı,
-halletmişsin merci hanfedi
-ben teşekkür ederim x bey
-işinde ilerliyorsun aferin sana
-teşekkür ederim x bey işimi severek yapıyorum inş zamanla daha iyi olacak
-biliyorum daha iyisini başaracaksın rüyamda öyle gördüm:)
-daha iyisi için elimden geleni yaparım. teşekkürler (Rüya meselesini hiç açmadım bile)
-birde işte fazla muhabbet etmesen çok iyi olack
-onada dikkat ederim x bey dedim
-aferin hanfendi
-teşekkürler
-rica ederim beklediğimden iyi performans cıkardn birazda su bankacıları halletsen
-hallederim onları da x bey
dedim daha mesaj atmadı,açıkcası rahatsız oldum şuan bu durumdan aramızda yaş farkı çok ve babamla yaşıt yani ama bu durum benim canımı cok sıktı. Sizce sinir olmakta haksızmıyım yazarsa cevap vereceğimi düşünmüyorum.
Rüya ne ya, ne kadar ayıp rüyamda gördüm demesi.
Rüyamda gördüm demesi, sana rüyalandım demek anlamına da gelir.
Patronun resmen seni yoklamış.
Çok ünlü bi ayakkabı firmasında uzun yıllar çalıştım. Patronla toplasam 5 kere konuştum. Allah'tan oğluna bağlı çalışıyordum.
Tüm sekter ve asistanlarını önce yoklar. Eğer keyfini yapacak insanlar değilse bıktırma politikasına gider yada işten çıkarırdı bi bahane bularak.
Bunlara bire bir şahit olduğum iki kişi de var.
Ama bir asistanı öyle .......lı çıktı ki, resmen rezil ederek işten çıktı. Üstüne birde 2 senesi olmamıştı 10 bin tl tazminatını aldı çıktı. Kız delilleri bir avukat aracılığı ile sununca mahkemelerde rezillik olmasın die pis herif nasıl tutuşmuştu.
Dikkatli ol cnm.
Bütün kıl olduğun yazışma ve mesajların ekran görüntülerini al mutlaka. Sakın ekran görüntüsünü almadan silme.

biraz fazla uzamış, rüya falan gereksiz olmuş da, keşke siz işinde ilerliyorsun aferin sana dediğinde,
-teşekkür ederim x bey iyi akşamlar diyerek yazışmayı durdursaydınız.

İşini halletmişsin zaten .ne diye mesaj atma gereği duyuyor,ve uzatıyor .rüyasında görmüş birde . Sohbet Açmaya çalışmış bariz ortada .
Ben bişey göremedim mesajlarında diyenler iyi niyetli bence .

İş yerinde çok muhabbet ettiğinizden rahatsız.Bunuda sizi kırmadan söylemeye çalışmış.Söyleme şeklide hiçte yuhaf değil.Gayet net ve elit bir dille bunu yapmaya çalışmış.Yürüdü mürüdü demişler ama, ben yürüme göremedim.Ne canım var ne cicim, aslında oldukça mesafeli konuşmuş.
Çalışanının hareketlerinden rahatsız olan insan çalışma saatleri içerisinde uygun vakitte odasına çağırıp uyarıcı nitelikte bir konuşma yapardı. Elitlik budur. Yanlış anlamayın size terslenmiyorum ama bir patron çalışanıyla mesajlaşıp rüyamda gördüm diyecek kadar laçka olmamalı.

Konuşma bitmesin diye uzatmış sanki. Rüya kısmına takıldım. Benim de hoşuma gitmezdi.

allah allah cok ilginc.Bir sürü insan bu konusmayi normal bulmus.Ben olsam ben de cok rahatsiz olurdum.Bu isverenle calisan arasinda olmamasi gereken lauballi bir konusma.Hic hoslanmadim.Siz temkinli olun bence.

merhabalar
az önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
bir firmada sekreterlık yapmaktayım.
banka ile bir işlem yapmam gerekmişti (patronum hallet dedi talimatlar ile)
hallettim. patronum aradı(bu arada haftanın 3-4 günü baska sehire gidiyor oradaki bürosuna.)
hallettin mi işlemi dedi evet x bey dedim tamam kontrol edicem dedi tamam dedim kapattık.
sonra mesaj attı,
-halletmişsin merci hanfedi
-ben teşekkür ederim x bey
-işinde ilerliyorsun aferin sana
-teşekkür ederim x bey işimi severek yapıyorum inş zamanla daha iyi olacak
-biliyorum daha iyisini başaracaksın rüyamda öyle gördüm:)
-daha iyisi için elimden geleni yaparım. teşekkürler (Rüya meselesini hiç açmadım bile)
-birde işte fazla muhabbet etmesen çok iyi olack
-onada dikkat ederim x bey dedim
-aferin hanfendi
-teşekkürler
-rica ederim beklediğimden iyi performans cıkardn birazda su bankacıları halletsen
-hallederim onları da x bey
dedim daha mesaj atmadı,açıkcası rahatsız oldum şuan bu durumdan aramızda yaş farkı çok ve babamla yaşıt yani ama bu durum benim canımı cok sıktı. Sizce sinir olmakta haksızmıyım yazarsa cevap vereceğimi düşünmüyorum.
Bencede hiç uygun bir mesajlaşma değil rüyamda gördüm nedemekdir.Sanırım uzun süreli çalıştığınız bir şirkette değil öyle bile olsa bu tarz konuşulmamalı madem motive etmek istiyor mesai saatleri içinde şirket içinde gerekli mesafedeki bir konuşmayla bunu yapmalı.

Ruyadan bahsetmesi size garip gelmis bence. Evet gereksiz bir ayrinti olmus ama rahatsiz olacak birsey yok. Bosuna kafanizi bulandirmayin.

kiz arkadasimin biri normal erkek arkadasina seni ruyada gordum demisti cocuk bir daha boyle soyleme yanlis anlasilir diye uyarmis ...yani siz dusunun gerisini

Hiç de yanlış anlaşılmayacak bir durum değil bu. Koskoca adamın “rüyamda gördüm” demesi ve konuyu sakız gibi uzatması bana abes geldi. Tabi ki niyetini bilemem belki de sıcakkanlıdır herkese karşı böyledir. Ama sen yine de mesafeli ol, mesaj atarsa da uzatmadan ciddi ciddi cevaplar yaz yeterli..

Rüya konusu sacma evet ama babanızla yaşıt sonuçta başka anlamda oldugunu düşünmüyorum

Back
X