Patronun eşini nasıl pişman edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Findiginhasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
39
-6
36
Bugün parkta kadınlar oturuyordu bu kadınları önceden tanıyorum afiyet olsun dedim hiçbiri sağol demedi yemek yemiyorlardi daha benim canım sıkıldı merhaba demedim oturanlar içinde eşimin üst rütbeli patronunun karısı vardı selam vermemezlik yapamıyorum eşim zora düşerim ver diyor afiyet olsun dedim hiçbiri halimi hatrimi sormadı gel otur demediler nezaketen de olsa afiyet olsun dedigimede pişman oldum kızımın canı pasta börek istedi ben istemem kızım git sen iste çocuksun dedim utandı gidip istemedi gururumu ayaklar altına alıp pasta isteyemezdim getirip pasta bile vermediler çocuğuma bu patronun karısına daha önce mesaj yazmıştım iki kere cevap vermedi instegramda paylaşım yaptı kirildigimi dile getirdim kimseyi bu kadar onemseme eşin ve çocukların dışında ben eşimle vakit geçiriyorum dedi bugün kadınlarlaydi ben pikniğe çağırdım cevap verme tenezzulunde bile bulunmadı umursamaz biri bu kadınla yakınlık kurmaya çalıştıkça saygısızca davranıyor bugünde bıyık altı güldü selam veeden geçti yanımdan ben bu kadını nasıl peşimden kosturabilirim bana sana nasıl davraniyorlarsa öyle davran dedi derdin olunca şöyle dedi bugün selam bile vermedi masaya davet etmedi bide giderken selam vermedi bıyık altı güldü bu kadın patron eşi ben bu yaptığına nasıl pisman edebilirim

Off sizi neden davet etmediklerini şu yazınızdan ben bile anladım. Hele son cümleniz komedi neden pişman olsun? Kadını nasıl peşimden koşturabilirim yazmışsınız bide kafalar pırıl pırıl. Sizi sevmiyolar demek ki bu kadar basit. Sevmedikleri için aralarında istemiyorlar

Erkeği peşinden koşturmayı anlarım da kadını neden peşinizden koşturasınız ki? Ama siz onların peşinden koşuyorsunuz. Sizinle iletişim kurmak istemiyor, açıkça belli ediyor. Çocuk da iyi ki gidip istememiş yani neden çocuğunuza böyle Yanlış akıl vermişsiniz Git iste diye?

Elin karısı için bu dertlenme niyeki ay patron kadınlarıda bi alem havalar tafralar benim kocamda patron ama hiç havalanmam herkese eşit davranırım o ne öyle kendini bilmezlik bunlar için bırakın kafaya takmayı aklınıza getirmeyin aşırı boş bir muhabbet o sana nasılsa sende öyle ol

Patronu karısı sizin peşinizden niye koşsun?
Kadınlar zorla iletişim kurmaya çalışmanız, kırıldım demeniz falan çok anlamsız. Doğru demiş kimseyi bu kadar önemsemeyin. Parklarda masalar varsa, sürekli bir şeyler yenip içiliyor, çocuğunuzun canı çektiyse giderken alırsınız ya da evde kendiniz yaparsınız bunu da dramatize etmeye gerek yok.

Kadınlardan biri kalkarken aptal yurduna koyar gibi merhaba dedi bende daha yenimi görüyorsunuz selam verdim selam vermediniz dedim Aleykümselam dedim kocalarından biri yenge sen niye oturmadim yanlarına dedi selam verdim vermediler davet ettiler de benmi oturmadim dedim sinirli bir şekilde eşim niye dedin beni zorda bıraktın dedi bende enayi yurduna koyuyor demesemiydim dedim bu patronun karısını sinirle instegramdan silmiştim birgün bahaneyle çocuğunun doğumgünü organizasyonunu bahane ederek şarjım az instegrami açsana dedi kendisini çıkarıp cikarmadigimi anlamak için bende sildim instegrami dedim umursamaz biri bana hep saygısızlık yaptı bu kadını nasıl pisman ederim numarasını silerekmi umursamamazlik nasıl yapabilirim nasıl davranarak bana döner gücü elde ederim

Tövbe tövbe ya gülmim diyorum

Neden ısrarla size yakın olmasını istiyorsunuz? Boşverin gitsin. Belli ki sıkıntılı biri. Böyle birinin hayatınızda, yakınınızda olmaması daha iyi. Herkes bir değil. Herkesle anlaşamayız. Bence zorlamayın. Israrla konuşmaya çalışmanız kendinizi küçük düşürmek olur.

Offf bir de kocalarına mı şikayet ettiniz :d
Bu şekilde davranarak kendinizi sadece küçük düşürürsünüz.

Kadın muhattap almıyor, siz nasıl kudurturumun peşindesiniz.
Kimseyle gorusmuyorum dedi yalan söyledi ben çağırınca gelmiyor baskasi çağırınca gidiyor umursamaz biri ben napmaliyim kimseyi umursamıyorum dedi eşim cocugumdan başka eşin ve çocuklarından fazla kimseyi onemseme dedi geneldede hep başkaları çağırır kendisi kimseyi cagirmaz hep başkası biseyler hazirlar yer etrafida başkaları toplar beni niye umursamıyor seni seviyorum diyor ben kirildigimi dile getirdim takma diyor bugünde oturdular oturdular kalktılar hep bu kadın konusuyor ortamda diğerleri dinliyor niye bana böyle davraniyor

Sizi takan yok siz hala güç peşindesiniz.

Sizi istemiyor???

Evde kendimde yaparım mesele bu değil zaten o anda çocuğun onu görüp canı çekmesi bana vermesini geçtim çocuk ya en azından ona vermeleri gerekmez mi ben böyle görmediğim icinmi tuhaf geliyor

Sağlıklı düşünmüyorsunuz sanki. Bu kadının yerinde olsam ben de sizden uzak dururdum. Kadın istediğiyle görüşür istemediğiyle görüşmez. Sizinle yakın olmak gibi bir sözleşmesi mi var? Yani ben de bir insanı severim ama bu kadar her şeye alınıp bayılırsa uzaklaşırım. Kadının tavsiyelerini dinleyin bence.

Siz niye kadına bu kadar yapışıyorsunuz selam verin geçin kadın sizi umursamıyor neye pişman olacak çözemedim

Sizi istemiyor???
Kavga ettikleri birbirinin kuyusunu kazdıkları insanlarla oturuyor ama ben dürüst olduğum icinmi arkadaşım yok fazla bunu bildiği icinmi anlamadım mesaj atmazsam yazmazsam umursarmi yada bana mesaj yazarsa cevap yazmamalimiyim gördüğümde selam vermiyim diyorum eşime olmaz işte zorda kalırım diyor nasıl davranirsam umursamaz olurum onu gordugumde selam vermemezlik yapma diyor eşim anlamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…