- 17 Mayıs 2022
- 39
- -6
- 36
- Konu Sahibi Findiginhasi
Bugün parkta kadınlar oturuyordu bu kadınları önceden tanıyorum afiyet olsun dedim hiçbiri sağol demedi yemek yemiyorlardi daha benim canım sıkıldı merhaba demedim oturanlar içinde eşimin üst rütbeli patronunun karısı vardı selam vermemezlik yapamıyorum eşim zora düşerim ver diyor afiyet olsun dedim hiçbiri halimi hatrimi sormadı gel otur demediler nezaketen de olsa afiyet olsun dedigimede pişman oldum kızımın canı pasta börek istedi ben istemem kızım git sen iste çocuksun dedim utandı gidip istemedi gururumu ayaklar altına alıp pasta isteyemezdim getirip pasta bile vermediler çocuğuma bu patronun karısına daha önce mesaj yazmıştım iki kere cevap vermedi instegramda paylaşım yaptı kirildigimi dile getirdim kimseyi bu kadar onemseme eşin ve çocukların dışında ben eşimle vakit geçiriyorum dedi bugün kadınlarlaydi ben pikniğe çağırdım cevap verme tenezzulunde bile bulunmadı umursamaz biri bu kadınla yakınlık kurmaya çalıştıkça saygısızca davranıyor bugünde bıyık altı güldü selam veeden geçti yanımdan ben bu kadını nasıl peşimden kosturabilirim bana sana nasıl davraniyorlarsa öyle davran dedi derdin olunca şöyle dedi bugün selam bile vermedi masaya davet etmedi bide giderken selam vermedi bıyık altı güldü bu kadın patron eşi ben bu yaptığına nasıl pisman edebilirim