Patronun eşini nasıl pişman edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseyle gorusmuyorum dedi yalan söyledi ben çağırınca gelmiyor baskasi çağırınca gidiyor umursamaz biri ben napmaliyim kimseyi umursamıyorum dedi eşim cocugumdan başka eşin ve çocuklarından fazla kimseyi onemseme dedi geneldede hep başkaları çağırır kendisi kimseyi cagirmaz hep başkası biseyler hazirlar yer etrafida başkaları toplar beni niye umursamıyor seni seviyorum diyor ben kirildigimi dile getirdim takma diyor bugünde oturdular oturdular kalktılar hep bu kadın konusuyor ortamda diğerleri dinliyor niye bana böyle davraniyor
Olabilir. Belki o da sizden hoşlanmadı. Belki de yeni insanlara soğuk biri. Biri size uzaksa boşverin siz daha uzak olun. Samimiyetiniz yokken sizi çağırmak zorunda değil. Tabiki nezaketen parkta sizi davet etse iyi ama nezaket sahibi biri değil demek ki.

Kavga ettikleri birbirinin kuyusunu kazdıkları insanlarla oturuyor ama ben dürüst olduğum icinmi arkadaşım yok fazla bunu bildiği icinmi anlamadım mesaj atmazsam yazmazsam umursarmi yada bana mesaj yazarsa cevap yazmamalimiyim gördüğümde selam vermiyim diyorum eşime olmaz işte zorda kalırım diyor nasıl davranirsam umursamaz olurum onu gordugumde selam vermemezlik yapma diyor eşim anlamadim
Baş selamı verin geçin o zaman. Bir sohbet, samimiyet beklemeyin. Hayatınızda yeri olmayan birini neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz?

Sağlıklı düşünmüyorsunuz sanki. Bu kadının yerinde olsam ben de sizden uzak dururdum. Kadın istediğiyle görüşür istemediğiyle görüşmez. Sizinle yakın olmak gibi bir sözleşmesi mi var? Yani ben de bir insanı severim ama bu kadar her şeye alınıp bayılırsa uzaklaşırım. Kadının tavsiyelerini dinleyin bence.
Benim zoruma giden selam veriyorum hiçbiri selam vermiyor selam Allah'ın selamı kalkarken kadınlardan biri kalkıp selam veriyor bende daha yenimi farkettiniz selam verdim cevap vermediniz dedim Allah'ın selamı kabalık degilmi bu selama selamla karşılık verilir kimseyi umursamıyorum diyor nezaketende olsa otur denmezmi hiçbiri selam vermedi kabaca degilmi

Evde kendimde yaparım mesele bu değil zaten o anda çocuğun onu görüp canı çekmesi bana vermesini geçtim çocuk ya en azından ona vermeleri gerekmez mi ben böyle görmediğim icinmi tuhaf geliyor
Vermeleri gerekmez. Böyle bir zorunlulukları yok. Sizin selamınızı almamışlar, çocuğunuza bir şey vermelerini istememeniz lazım zaten. Eşiniz ne derse desin selam vermek zorunda değilsiniz bundan sonra ama biri bir şey sorduğunda da onlar öyle yaptı böyle yaptı gibi sinirlenmeye de gerek yok. Farkında değilmiş gibi davranıp geçin.

Kavga ettikleri birbirinin kuyusunu kazdıkları insanlarla oturuyor ama ben dürüst olduğum icinmi arkadaşım yok fazla bunu bildiği icinmi anlamadım mesaj atmazsam yazmazsam umursarmi yada bana mesaj yazarsa cevap yazmamalimiyim gördüğümde selam vermiyim diyorum eşime olmaz işte zorda kalırım diyor nasıl davranirsam umursamaz olurum onu gordugumde selam vermemezlik yapma diyor eşim anlamadim
Bence fazla takıntılı davranıyorsunuz. Denk gelmeyin. Selam vermeyin. Görmezden gelin. Güneş gözlüğü takın, telefonla ilgilenin kendinize meşgale bulun, ne diyim başkaaaa :d Salın yaaa.

Bugün parkta kadınlar oturuyordu bu kadınları önceden tanıyorum afiyet olsun dedim hiçbiri sağol demedi yemek yemiyorlardi daha benim canım sıkıldı merhaba demedim oturanlar içinde eşimin üst rütbeli patronunun karısı vardı selam vermemezlik yapamıyorum eşim zora düşerim ver diyor afiyet olsun dedim hiçbiri halimi hatrimi sormadı gel otur demediler nezaketen de olsa afiyet olsun dedigimede pişman oldum kızımın canı pasta börek istedi ben istemem kızım git sen iste çocuksun dedim utandı gidip istemedi gururumu ayaklar altına alıp pasta isteyemezdim getirip pasta bile vermediler çocuğuma bu patronun karısına daha önce mesaj yazmıştım iki kere cevap vermedi instegramda paylaşım yaptı kirildigimi dile getirdim kimseyi bu kadar onemseme eşin ve çocukların dışında ben eşimle vakit geçiriyorum dedi bugün kadınlarlaydi ben pikniğe çağırdım cevap verme tenezzulunde bile bulunmadı umursamaz biri bu kadınla yakınlık kurmaya çalıştıkça saygısızca davranıyor bugünde bıyık altı güldü selam veeden geçti yanımdan ben bu kadını nasıl peşimden kosturabilirim bana sana nasıl davraniyorlarsa öyle davran dedi derdin olunca şöyle dedi bugün selam bile vermedi masaya davet etmedi bide giderken selam vermedi bıyık altı güldü bu kadın patron eşi ben bu yaptığına nasıl pisman edebilirim
Sız bnce hıc esınıze bakmayın bole Bı Kadına Bn olsam varlığını bıle görmezden gelirdim o bana bksa bıle Bn kafamı çevirirdim ozaman kıymetli olursunuz.Ne yazık ki bu tarz insanlar cok var lütfen tanıyorsunuz dye muhatap olmayın hatrını sormayın nezaketlı davranmayın kafanızı cevırın gecın onu tanımıyor gbı davranın

Sağlıklı düşünmüyorsunuz sanki. Bu kadının yerinde olsam ben de sizden uzak dururdum. Kadın istediğiyle görüşür istemediğiyle görüşmez. Sizinle yakın olmak gibi bir sözleşmesi mi var? Yani ben de bir insanı severim ama bu kadar her şeye alınıp bayılırsa uzaklaşırım. Kadının tavsiyelerini dinleyin bence.
Yalnızım vakit geçirmek sohbet etmek tanışmak istiyorum yani niye ama

zihninizi boşaltın kiseyi takmayın size bir adım yaklaşana siz bir adım yaklaşın,sizden bir adım uzaklaşana siz iki adım uzaklaşın takmayın insaları bu kadar. sizle birlitek zmaan geçirmiyorlarsa sizde onlarla zaman geçirmek istemyein olsun bitsini. öncellikle zihninizden onları silin yok saiyice icinzide büyütür kurarsızıız ama sonucda değişen birsey olmaz. sizin peşinizden niye koşsunlar ki bunu da unutun

Bence fazla takıntılı davranıyorsunuz. Denk gelmeyin. Selam vermeyin. Görmezden gelin. Güneş gözlüğü takın, telefonla ilgilenin kendinize meşgale bulun, ne diyim başkaaaa :d Salın yaaa.
Vermeme gibi bir durumum yok malesefki vermesem eşime laf oluyor kendisine yapılırsa sıkıntı olur diyor eşim eşi eşimin en üstü bizim cocuklarimiza doğumgünune gelmez ama biz onunkini gitmeyince eşler cezalandirilir

Vermeme gibi bir durumum yok malesefki vermesem eşime laf oluyor kendisine yapılırsa sıkıntı olur diyor eşim eşi eşimin en üstü bizim cocuklarimiza doğumgünune gelmez ama biz onunkini gitmeyince eşler cezalandirilir
Ne biçim iş bu doğum gününe gidilmezse cezalandırılabiliyorsunuz.

Araya biraz zaman koyun, cümle kurmak yerine sadece gülümseyin mesela. Bu kadar bunalacak, darlanacak bir şey yok. Sakinleşseniz mi biraz.

Bugün parkta kadınlar oturuyordu bu kadınları önceden tanıyorum afiyet olsun dedim hiçbiri sağol demedi yemek yemiyorlardi daha benim canım sıkıldı merhaba demedim oturanlar içinde eşimin üst rütbeli patronunun karısı vardı selam vermemezlik yapamıyorum eşim zora düşerim ver diyor afiyet olsun dedim hiçbiri halimi hatrimi sormadı gel otur demediler nezaketen de olsa afiyet olsun dedigimede pişman oldum kızımın canı pasta börek istedi ben istemem kızım git sen iste çocuksun dedim utandı gidip istemedi gururumu ayaklar altına alıp pasta isteyemezdim getirip pasta bile vermediler çocuğuma bu patronun karısına daha önce mesaj yazmıştım iki kere cevap vermedi instegramda paylaşım yaptı kirildigimi dile getirdim kimseyi bu kadar onemseme eşin ve çocukların dışında ben eşimle vakit geçiriyorum dedi bugün kadınlarlaydi ben pikniğe çağırdım cevap verme tenezzulunde bile bulunmadı umursamaz biri bu kadınla yakınlık kurmaya çalıştıkça saygısızca davranıyor bugünde bıyık altı güldü selam veeden geçti yanımdan ben bu kadını nasıl peşimden kosturabilirim bana sana nasıl davraniyorlarsa öyle davran dedi derdin olunca şöyle dedi bugün selam bile vermedi masaya davet etmedi bide giderken selam vermedi bıyık altı güldü bu kadın patron eşi ben bu yaptığına nasıl pisman edebilirim
Bu neydi şimdi yaşilçam tadında😒

Sız bnce hıc esınıze bakmayın bole Bı Kadına Bn olsam varlığını bıle görmezden gelirdim o bana bksa bıle Bn kafamı çevirirdim ozaman kıymetli olursunuz.Ne yazık ki bu tarz insanlar cok var lütfen tanıyorsunuz dye muhatap olmayın hatrını sormayın nezaketlı davranmayın kafanızı cevırın gecın onu tanımıyor gbı davranın
Geçen vermiycektim olmaz dedi eşim isimden olurum bana yuklenirler dedi ayaklarım istemeye istemeye gittim selam verdim oturalım Pervin dedi nazikce teşekkür ederim oturmak istemiyorum dedim çocuğumun yanına gidicem üstünü ıslattı dedim o gün çok iyi davrandı sonra insanların bu tavrının sinirimi bozduğunu dedim umursama takma yalniz olmak bunalttı iki arkadaşım var onlarda zor donemden geçiyor niye bana değer verilmiyor niye ben sayilmiyorum diyorum sahte samimiyet ortamı birbiriyle kavga ettikleri arkalarindan konuştukları insanlarla oturuyorlar anlamıyorum

Kimseyle gorusmuyorum dedi yalan söyledi ben çağırınca gelmiyor baskasi çağırınca gidiyor umursamaz biri ben napmaliyim kimseyi umursamıyorum dedi eşim cocugumdan başka eşin ve çocuklarından fazla kimseyi onemseme dedi geneldede hep başkaları çağırır kendisi kimseyi cagirmaz hep başkası biseyler hazirlar yer etrafida başkaları toplar beni niye umursamıyor seni seviyorum diyor ben kirildigimi dile getirdim takma diyor bugünde oturdular oturdular kalktılar hep bu kadın konusuyor ortamda diğerleri dinliyor niye bana böyle davraniyor
Genel olarak bu kadar takıntılı mısınız? Sizinle muhatap olmak istemiyor ve kibarca söylemek istemiş olabilir. Konuşmuyorlarsa konuşmasınlar yani neden bu kadar önemli?

Araya biraz zaman koyun, cümle kurmak yerine sadece gülümseyin mesela. Bu kadar bunalacak, darlanacak bir şey yok. Sakinleşseniz mi biraz.
Size aynısı yapılsa sinirlenmezmisiniz kaba bir hareket degilmi sağol demek bu kadar zor değil yani bu insana yapılan bir saygısızlık

Genel olarak bu kadar takıntılı mısınız? Sizinle muhatap olmak istemiyor ve kibarca söylemek istemiş olabilir. Konuşmuyorlarsa konuşmasınlar yani neden bu kadar önemli?
Selam veren insanada selam verilir benim bildiğim Allah'ın selamı sonuçta degilmi oturup konusmasalar bile selam verebilirlerdi

Tövbe bismillah. Geçenlerde bir konu vardı . Kadın aylardır karşıdaki erkek komşusunu takipteymiş.eve kaçta gelir kaçta yemek yer, evine kim geliyor ne giyiyor kaçta süpürge yapıyor🙈ürkütücü. Bu üye de patronun eşine takmış. Kadın görüşmek istemiyor , önemsemiyor. Sapık gibi kadının peşinde. Valla bu da ürkütücü🙈

Ayy yeter bu ne. Çocuk değilsiniz kocaman kadinsiniz kimse sizi sevmek arkadaş grubuna almak zorunda değil ya. Kadın ne güzel ne yapmanız gerektiğini söylemis kimseyi bu kadar umursama diye. Sizden hoşlanmıyor olabilirler gayet normal kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Siz de denk gelince sadece baş selamı verin gülümseyin geçin. Nasıl pişman ederim diyorsunuz bir de ya niye pişman olsun kadının umrunda değilsiniz ya anlayın şunu. Her yaptığıniz şeyle daha da cok batirirsiniz kendinizi dalga konusu olursunuz yapmayın bence. Uzak durun geçin. Beni sevmeyeni ben de sevmem demek bu kadar zor değil ya. Aaaaaaa 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X