ya arkadasla dönüşümlü çalışacağız ya da iş olduğu zaman gelirsin dedi ama ben ilk basta gelirim dediğim gibi şimdi devamlı neredeyse haftada 4 cumartesi varsa 3 cumartesi çağırıyorKullanılıyorsun. "Başta böyle anlaşmadığımız için dil kursuna yazıldım, kusura bakmayın. Şartları böyle konuştuk, sürekli gelmem mümkün değil" diye en başta söyleseydiniz keşke.
ülkemizde denetim yok ki ...çalışma saatin haftada 45 saati geçiyorsa işkura ihbar et denetime gelsinler.
yanımdaki arkadas her hafta sonu bi bahane buluyorInsanlar neden hep verdikce daha fazlasini istiyorlar?
Bu yuzden isten kacan uyaniklara hak vericem nerdeyse.
ek ücret asla vermez çünkü çok cimridirek ucret isteyin. eger haftalik calisma saatini asacak sekilde calistiriyorsa kanunen size izin veya para vermek zorunda. sonunda vazgecer nasilsa.
bir de cumartesi de bizim işyerimziin açılması gerekiyor kesin olarak .. onu da bahane ediyor başka gelecek kımse olmayınca sankı mecburmusum gıbı hıssedıyorum kendımı her hafta sonu iş üstüme kalıyor hatta hafta içi bazı işler için bunu bugun yapmasan da olur cumartesi yaparsın dıyor çok kolay şekildeCanım işverenler böyledir en ufak açık verdin mi faydalanmak ister keşke her çağırdığında gitmeseydin Uzak bi yerde misafirlikteyim vs. gibi söyleyebileceğin birsurü mazeret var.Artik o kadar alıştırmışsın ki sanki c.tesileri de çalışıyormuşsun gibi bunu da c.tesi yaparsın diyebiliyor sana.Açıkça konuş ismi neyse x bey ben kursa yazılmayı düşünüyorum (ingilizce vs.) c.tesileri artık gelemeyeceğim elbette acil durumlarda yine fedakarlık yapar gelirim ama eskisi kadar gelmem mümkün olmaz gibi mazeretler bulun.Spora yazıldım da diyebilirsiniz
imzaladım gerekli zamanlarda cumartesi de gelecek diyor sözleşme o şeklde yanıSozlesme imzalamadiniz mi?
imzaladım gerekli zamanlarda cumartesi de gelecek diyor sözleşme o şeklde yanı
O arkadasla iletisime gec. Hafta basindan de ki bu haftasonu kampa gidiyoruz. Patron cagirirsa haberin olsun.yanımdaki arkadas her hafta sonu bi bahane buluyor
Ihbar ettigin zaman geliyorlarülkemizde denetim yok ki ...
Aynen öyle yaptıGerekli zaman kavramini aciklamamistir tabii cakal...
Her hafta donu iş Üstüme kalıyor o kadar bıktım ki artık anlatamam yaniO arkadasla iletisime gec. Hafta basindan de ki bu haftasonu kampa gidiyoruz. Patron cagirirsa haberin olsun.
Obur hafta sen gidersin.
Diger hafta da bir bahane bulursun. Boyle boyle duzene koymaya calisirsin. Diger arkadas da cok akilliymis bravo gercekten.
A gerçekten mi ? Nereden ihbar edeceğim pekiIhbar ettigin zaman geliyorlar
İdare etmeyin zaten siz dönüşümlü yapmıyor muydunuz? Hep siz mi geldiniz Cumartesi'leri. Patrona da söyleyin cumartesi pazar gelemem pazartesi yaparım işleri diyinBenimki de öyle kaç hafta idare ettim onu en donunda bir hafta benim işim vardı gelmedim gün boyu surat yaptı bana
Alo 170 ihbar hatti var. Arayin direk..A gerçekten mi ? Nereden ihbar edeceğim peki
Hep ben gelmedim onun geldiği zamanlarda oldu onu çok idare ettiğimde oldu. Patrona söyledim fakat ben cumartesiden hazır olsun istiyorum diyorİdare etmeyin zaten siz dönüşümlü yapmıyor muydunuz? Hep siz mi geldiniz Cumartesi'leri. Patrona da söyleyin cumartesi pazar gelemem pazartesi yaparım işleri diyin
Bana alanım dışı iş vermiyor pazartesi Salı yapacağım şeyleri gel Cumartesi bitir diyorBana da yöneticim şu şu işleri yap derdi ben de k iler benim görev alanında değil ama yapan arkadaşa ileteyim dedim bir daha da bana bulaşmadı
Tesekkür ederimAlo 170 ihbar hatti var. Arayin direk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?