Abartmıyor musunuz? Adam size küfretmemiş, gayet normal şekilde söylemiş
Herkes sürekli gülücük dağıtamaz dimi? Takıntılı olmayın bu kadar
Siz çok takıyorsunuz, abartıyorsunuz"Sabrım tükeniyor"
ve "Kağıt parçası"
Kısımlarına bozuldum açıkçası
Siz çok takıyorsunuz, abartıyorsunuz
Gören de küfretmiş sanacak
Millet ne patronlarla uğraşıyorlar
Hiçbir şey yok, her şeyi kendinize böyle dert ederseniz ohooo
Size yazık
İş hayatına yeni mi atıldınız? Daha çoook şey ile karşılaşacaksınız ama sürekli böyle takarsanız en ufak şeyleri, çalışma hayatınız kısa sürede biter zira bir yerde barınamazsınızNe bileyim ilk defa başıma geliyor utandım yaptığım aptalca hatadan da
İş hayatına yeni mi atıldınız? Daha çoook şey ile karşılaşacaksınız ama sürekli böyle takarsanız en ufak şeyleri, çalışma hayatınız kısa sürede biter zira bir yerde barınamazsınız
İş ortamları pek eğlenceli değiller, gerginlik oluyor illaki. İnsan beşer şaşar. Hatanız olacak, sizi uyaracaklar
Aksi anormal olur
Utanacak yahut takacak bir şey göremedim ben. Adam muhtemelen 5 dk sonra unutmuştur bile
Siz buraya konu açacak kadar dert edinmişsiniz
Ohoo daha nelerle karşılaşacaksın. Karşına çıkan en ufak pürüzde kaçamazsın. Savaşmayı öğrenDaha önce staj yaptığım falan oldu ama ilk defa bu kadar belgeli falan ciddi bir laboratuvar ortamına atılıyorum
O yüzden emin olamadım neler oluyor
Hep annem babam derdi iş yerinde geriliyorum diye demek bundanmış
Ohoo daha nelerle karşılaşacaksın. Karşına çıkan en ufak pürüzde kaçamazsın. Savaşmayı öğren
Takılma her şeye, tecrübe kazandıkça alışırsın zaten
Kafanda herkesin gülücükler dağıttığı, senin asla hata yapmadığın bir iş yeri falan varsa hayal kurmayı bırak, realist ol biraz daha :)
Ne kadar realist olursan o kadar az hayal kırıklığı yaşarsın :)Ailemle konuşmaya vaktim olmadı daha ondan buraya gelip sorayım dedim çoğunuz yıllardır çalışıyorsunuz zaten :)
Vardı öyle bir hayalim ama şimdiden yıktığınız iyi oldu yani, alışırım
Ne kadar realist olursan o kadar az hayal kırıklığı yaşarsın :)
Alışırsın merak etme, yeter ki ufak tefek şeyleri kendine dert edinme. Kimse takılmıyor böyle şeylere, emin ol adam 5 dakika sonra hatırlamıyordur bile.
Ohooo
Bu kadar kırılgan olma
İş hayatı serttir kendini hazırla
Ya adam birde "lütfen"le bitirmiş sözlerini
E daha neye alındın yane
Duyduklarımı duysan demek ki sıkıcan kafana :)
Yarın hatırlamaz bile bunu o
benim de bi patronum alenen bana gerizekalı mısın demişti ben hönk diye kalmıştım :)) çok ağladım tabi.. Kendime gelince haddini bildirip hemen istifamı vermiştim :) kadın patronlar daha bi zor oluyor hele bi de kıskançsa vay ki ne vayy..Doktoradaki danismanim cat cat duvara vurarak "senin kafa tin tin" dediydi banacok da sey yapmayin yani, anliyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?