- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
aslnda mantıklıymış kendmzi sürekli kasyrm tartya bugn çktğmzda swnyrz ardn bi kaç gün önmli gün geçio aldğmz kilolrı görnce morel sıfır oluo snrden yiyrm bu kez tekrar dyt fln derkn kndmi çk yprttm bundn snra istdğmi yawş yawaş aralklrla ycem takntı ypmadn
Şişman insanlar tabağı çabuk yer. Lokmaları adeta yuta yuta yer diyor. Tadına varmadan deyim yerindeyse tıkınır. Doyduğunu anlamayan kişi sonradan aşırı doygunluk hissi ile suçluluk duygusuna kapılır.
Kendimize yavaş ve tadına vara vara yemeği öğretmemiz gerekiyor. Bence tüm püf nokta burada...
kesnlikle tatlm ya bu adm bni anltıobn ymğmi 5 dk da yerm snrada karnmn şişlğndn harekt edemem adm haklı
Bunca zaman diyet yapmış olduğum için kendime kızıyorum... neden daha önce bu adamın kitabını yayınlamamışlar ki ? Kendimi dinleyip yavaş yediğimde müthiş az yediğimi fark ettim. Tabağımın yarısı kalıyor hep.... Ve gerçekten zayıflıyorum... Spor da yapıyorum. İkisi birlikte süper olacak. En güzeli ne biliyormusun ? HERRŞŞEYYDEN yiyebilmen.... YASAKLAR YOK. YASAKLAR insanın piskolojisini bozuyor zaten
kesnlkle tatlm mesela ben regl dnemmde felaket cips ve tatlı istyrmama kndme engl kyuyrm ağzmda bldğn bahrt tatlı tadı oluo ama bn kndme ezyt edyrm dynamdğmdada bi otrym bi pkt cips bkç çklta yiyrm nden çünkü onlr ysak oldğu içn we uzn zmn ymdğm içn vcdm onu istyo ama dedğn gbi cnm istdğnde yawş yawş ysem 1 tane bitterle 5-10cipsle doyup brkcm mantklı aslnda
Sen koş bu kitabı alzaten 17-20 lira birşey. CD sini de dinlersin. Birlikte zayıflarız
tmam tatlm bugn bakıcm
naptın canım ? bakabildinmi ?
yk tatlm bakamdm düğnlr sünntlr frst bulamdm ama didğn gbi kasmyrm kndmi istdğmdn yiyrm tbi snrlı kndmi o yask bu yask die üzmyrm hemde kilo wrmşm 85 olmşm
Sahimi kaç kiloydun daha önce ? yani ne kadar sürede ne kadar verdin ?
yk tatlm bakamdm düğnlr sünntlr frst bulamdm ama didğn gbi kasmyrm kndmi istdğmdn yiyrm tbi snrlı kndmi o yask bu yask die üzmyrm hemde kilo wrmşm 85 olmşm
ciddimisin sen ? tebrik ederim tatlım. Buna çok sevindim. Benim de sana harika bir haberim var. Bu sabah tartıldım. 6 günde tam 900 gram vermişim
Çok mutluyum. Çooookkkkk
merhabalar bende bu kitabı dün aldım her türlü diyeti denemiş ve sonuç olarak hep verdiğim kiloları fazlasyla geri almış biri olarak kafa çok karıştı ama mantıklı da geldi. denemekten ne kaybedebilirim ki diye düşünüyorum akşam acıktım ve mantı yedim kitapda dediği gibi yavaş yavaş eskiden olsa iki tabak yerdim ama bir tabağı bile bitiremedim baskülü de eşime söyledim sakla diye iki hafta uygulayıp basküle çıkacağım bakalım ne olacak devam eden varsa eğer beraber devam edebilriz umarım işe yarar çok yoruldum artık sürekli diyetyapııp bırakmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?