Paul Mckenna " Sizi zayıflatabilirim " isimli Kitabı ve Yöntemi

Ben DKZ e kitabını bastan sona okudum.Bu kitabı da okumak istiyorum.Bir de cd yi dinlemek istiyorum.Bilinç altı mesajlarına inanıyorum.

Konu acilali cok olmus. Son mesajin ustunden de cok zaman gecmis. Bunu uygulayan oldu mu?
Ben basladim

Konu acilali cok olmus. Son mesajin ustunden de cok zaman gecmis. Bunu uygulayan oldu mu?
Ben basladim
Ben yapacaktım hamile kaldım :)) Kafamı veremedim :) İnşallah işe yarar. Mutlaka nasıl ilerlediğinizi, işe yarayıp yaramadığını yazın. Allah nasip ederse doğum sonrası uygulamaya çalışıcam

Allah bagislasin
Aslinda hamilelik sirasinda da uygulanabilir bence hicbir yasagi veya illa ki yenilmesi gereken seyi yok. Cok fazla kilo almamis olursunuz. Ama tabi siz bilirsiniz yine

Paylasirim ilerleyen gunlerde gelismeleri

Allah bagislasin
Aslinda hamilelik sirasinda da uygulanabilir bence hicbir yasagi veya illa ki yenilmesi gereken seyi yok. Cok fazla kilo almamis olursunuz. Ama tabi siz bilirsiniz yine

Paylasirim ilerleyen gunlerde gelismeleri
Haklısın ama işim de çok yoğun, hiç kendimi veremiyorum başka şeylere. Kitabı bitiremedim bile daha.. Kafamı toplayabilirsem inşallah yaparım :)
Saol amiinn

Canım bunu uygulamaya devam ettin mi? Faydasını gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…